• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    FALLENANGELBLOGY - blogeri, mista, blogovaci systemy, kamararadi, programy, rss...
    MARKOVKA
    MARKOVKA --- ---
    M1C4A1: vsak tam ma styly pro kazdou prkotinu te stranky, tak si s tim muze pohrat.
    M1C4A1
    M1C4A1 --- ---
    každopádně to bude vypadat blbě - obrázek na pozadí, to chce 100%-ní sladění se zbytkem stránky.
    MARKOVKA
    MARKOVKA --- ---
    VASUCEK: tak si ty zaklady rozsiris o css. uloz si nekde na internetu obrazek, ktery chces pouzit, najdi si ve stylech sablony nazev tagu a zmen jeho vlastnost background.
    http://www.jakpsatweb.cz/css/background-image.html
    VASUCEK
    VASUCEK --- ---
    MARKOVKA: To mě napadlo, ale jak, když umím pouze chabé základy html?
    MARKOVKA
    MARKOVKA --- ---
    VASUCEK: kliknout na template a upravit kod :)
    VASUCEK
    VASUCEK --- ---
    Poradí pls někdo jak změnit pozadí stránky na bloggeru ? Vím, že lze změnit barvu pozadí v odrážce "fonts and colors", ale jde mi o to, aby tam byl obrázek, popřípadě oddělené pozadí stránky od pozadí blogu. Nikde jsem to tam nenašel. Dík
    FALLENANGEL
    FALLENANGEL --- ---
    MRTVY_KENNY: Aha, to nejsou ty statistiky nejposlouchanějších skladeb...
    MRTVY_KENNY
    MRTVY_KENNY --- ---
    no, last.fm tam mam aktualne hrane tracky, ty se aktualizujou docela flexibilne, pak tam mam ale events a ty mi zamrzly zhruba ten pulrok (navic me stve, ze tam jsou i veci, na ktere jsem mel v planu jit, ale pak jsem to prehodil na status, ze nakonec nejdu, ale to je problem last.fm)
    FALLENANGEL
    FALLENANGEL --- ---
    MRTVY_KENNY: On ten last.fm se aktualizuje jednou týdně, ne?
    MRTVY_KENNY
    MRTVY_KENNY --- ---
    ale je fakt, ze od vcera se zaktualizoval last.fm a ostatni fungujou porad dobre, tak jeste ten youtube zkusim zrusit a pridat...
    MRTVY_KENNY
    MRTVY_KENNY --- ---
    kod si to dela samo pres tu sablonu "feed" tam jenom strcim adresu k rss... treba
    http://www.youtube.com/rss/user/kny0/videos.rss
    vs blok "youtube videa" tam je polozka "zj" coz je video, ktere jsem davno smazal a ve feedu neni
    http://mrtvykenny.blogspot.com/
    FALLENANGEL
    FALLENANGEL --- ---
    MRTVY_KENNY: To je divný. Mohl bys sem dát ten kód, kterej dáváš do toho bloku?
    MRTVY_KENNY
    MRTVY_KENNY --- ---
    ano, dokonce jsem ten prvek odebral a pridal znovu, ale porad tam visi nejaky stary obsah, nevim, jestli to nejak cachujou, ale zdroj funguje dobre
    FALLENANGEL
    FALLENANGEL --- ---
    MRTVY_KENNY: Základní věci jako správné nakopírování kódu, zrušení a znovuzaložení bloku jsi zkoušel?
    MRTVY_KENNY
    MRTVY_KENNY --- ---
    pls.. nevite proc se mi neaktualizujou feedy z last.fm a youtube na bloggeru? jasne si muzu overit, ze ve feedu je neco uplne jineho, nez co se mi ukazuje po prezvykani na bloggeru (resp. tam nejak visi zamrzly pul roku stary stav)

HAWRAN
    HAWRAN --- ---
    M1C4A1: na del.icio.us komentare samozrejme jdou a myslim ze je to presne to co hledas. sam pouzivam uz nejakou dobu a je to supr ;D
    HAWRAN
    HAWRAN --- ---
    GATSUNGA
    GATSUNGA --- ---
    M1C4A1: na del.icio.us komentare jdou ... teda alespon ja si k tomu dycky pripisuju svoje poznamky
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam