• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    FALLENANGELBLOGY - blogeri, mista, blogovaci systemy, kamararadi, programy, rss...
    TULEN
    TULEN --- ---
    mam pocit ze by to melo jit vyresit pres google calendar ten jde vlozit a udelat jako verejnej ale uz z toho pekne kvetu pac to proste nemuzu enjak propojit...
    FALLENANGEL
    FALLENANGEL --- ---
    TULEN: Hledám, hledám, nevidím, nevidím. Při nejhorším by to mohl vyřešit nějakej vlastní html kód.
    TULEN
    TULEN --- ---
    ZONICEK: a kde to tam je? je tro rpimo v tom systemu enbo je nutnost si tam neco dohrat?
    ZONICEK
    ZONICEK --- ---
    TULEN:
    Tohle umí mám pocit blogger...
    TULEN
    TULEN --- ---
    zdravicko

mam mozna hloupej dotaz. mam v planu si zalozit blog zabyvajici se budoucima hudebnima akcema. chtel bych aby krome klasickyho pridavani prospevku do blogu tam byl i kalendar kde by se lidi mohli podivat na akce co budou.

co jsem zatim zkousel tak kalendar v blozich funguje jen jako archiv jiz vydanych prispevku.

mohly by jste poradit nejakej blog kterej ma kalendar i do budoucna? nebo je nejaka pridavna aplikace na to? nebo sem uplne hloupej a nepochopil jsem jak to do toho blogu nacpat?

predem diky za odpoved
    SKIN
    SKIN --- ---
    KACIR: i WP to umi
    FALLENANGEL
    FALLENANGEL --- ---
    KACIR: Blogger by to měl umět. Do bočního panelu si můžeš vytáhnout rss feed podle svýho vkusu. Nějak kontextově jsem to ale nezkoušel.
    KACIR
    KACIR --- ---
    Různé stránky nabízejí svým čtenářům blogy, asi tématické ke stránce (Svět piva, Dopravní podnik a jiné obskurnosti :-)) Blogu zatím nemaje, zauvažoval jsem, jestli to jde nějak propojit - mít blog, kde se bude zobrazovat třeba přes RSS souhrn článků z různých blogů. Existuje už takové řešení?
    SKIN
    SKIN --- ---
    btw dej sem link, trochu mi unika co mas na mysli...
    SKIN
    SKIN --- ---
    OFFINKAA: jake pouzivas theme? default?
    OFFINKAA
    OFFINKAA --- ---
    jo a da se nejak ve wordpressu nastavit rozvrzeni blogu? :-)
    (ja jsem zvykla pracovat v bloggerem a tam mi to prijde o dost snazsi :-)
    OFFINKAA
    OFFINKAA --- ---
    SKIN: nahraju velkou fotku(a mam moznosti zobrazeni na male, stredni, velke a puvodni velikost - ta se mi objevuje vzdy kolem 600 na 300 plus minus), kdyz to vlozim do blogu, tak ta fotecka je takova titerna a musi se rozkliknout ...:-(vcera jsem s tim do noci bojovala a neslo to. nevim, kde je problem. asi ve mne :_)
    SKIN
    SKIN --- ---
    OFFINKAA: co je hrozne malinkate, ve WP to lze zmenit
    OFFINKAA
    OFFINKAA --- ---
    tak jsem zkusila wordpress a ty fotky se mi stale zobrazuji hrozne malinke :-(
    OFFINKAA
    OFFINKAA --- ---
    EJDAM: taky bych potrebovala neco podobneho a jeste aby se dali vkladat gify ...
    EJDAM
    EJDAM --- ---
    Ahoj, neznate nahodou neco jako je photoblog.com, ale zadarmo a bez hloupyho omezeni ze clovek uze vkladat vic nez 5 fotek za den?
    SKIN
    SKIN --- ---
    JULESKAH: neni to vulgarni... Lass je neco jako kdyz reknes o holce ze je kocka/kraska nebo tak...
    a foxy lady je krasna dama :)
    JULESKAH
    JULESKAH --- ---
    doufam, ze to neni nic vulgarniho :DDD
    SKIN
    SKIN --- ---
    JULESKAH: foxy classics? ;) Czech Vintage Lassies?
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam