• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    ALEFPravidelne ctvrtecni cviceni jogy na Vysehrade zadarmo :)
    MYJKA
    MYJKA --- ---
    Diky Alefe. :)
    ALEF
    ALEF --- ---
    Dnes od 18 hod. je opet joga zadarmo na Vysehrade, ta dnesni je specialne vhodna i pro lidi co jogu nikdy nedelali, takze jestli si chcete cviceni jenom vyzkouset, tak dnes je specialni prilezitost pro vas, urcite dorazte! :)
    MYJKA
    MYJKA --- ---
    Dnes mi to konečne vyjde. :) uvidime sa.
    ALEF
    ALEF --- ---
    tady je event na jogu zadarmo pristi ctvrtek, vezmete taky svoje pratele! :) [ 9. cviceni jogy na Vysehrade zadarmo / sportsport / 2.8.2012 / CR - Praha - Vysehrad ]
    MYJKA
    MYJKA --- ---
    Ahoj, rada sa za vami prídem pozrieť. :)
    MUSIQUE
    MUSIQUE --- ---
    teda moc hezky to nebe dneska nevypadá:(
    ALEF
    ALEF --- ---
    diky vsem co dorazili vcera na jogu, event na pristi jogu je tady: [ 7. cviceni jogy na Vysehrade zadarmo / sportsport / 12.7.2012 / CR - Praha - Vysehrad ]
    LIDDA
    LIDDA --- ---
    Sakra, meli jsme se vic soustredit na odhaneni bourky.. Domu jsem spis doplavala nez dosla :)
    DRIXIS
    DRIXIS --- ---
    FLUMO: do posledních paprsků slunce =)
    ALEF
    ALEF --- ---
    a tady je event na to dalsi cviceni, vezmete taky svoje pratele! :) [ 6. cviceni jogy na Vysehrade zadarmo / sportsport / 5.7.2012 / CR - Praha - Vysehrad ]
    ALEF
    ALEF --- ---
    Chtel jsem podekovat vsem co dorazili vcera na jogu na Vysehrad, bylo to tam moc prijemne, fotky jsou tady: https://www.facebook.com/media/set/?set=a.3883470758064.163183.1017708912&type=1&l=ca980f84d0
    FLUMO
    FLUMO --- ---
    Jak dlouho cvicite?
    HEBORIK
    HEBORIK --- ---
    DAWYT: obrať se na Marka HEBORIK:
    HEBORIK
    HEBORIK --- ---
    DAWYT: zjistím. Tohle jsem vygůglila. Normálně používám ty široký z lékárny.
    DAWYT
    DAWYT --- ---
    HEBORIK: Kde se dá koupit tahle svíce, v lékárně prodávají takové široké, moc velký trychtýř, radši bych užší, jako je na obrázku.
    ALEF
    ALEF --- ---
    Otázky a odpovědi týkající se pravidelného cvičení jógy zadarmo v Praze

    Kdo jsme? Jsme otevřená skupina lidí, kteří se scházejí, aby si společně zacvičili jógu v pěkném prostředí parku na Vyšehradě.

    Kdo může přijít na cvičení? Přijít může kdokoliv, zvlášť vítaní jsou úplní začátečníci, kteří ještě nikdy jógu necvičili. Každé cvičení začínáme úplně od začátku, takže začátečníci nemusí mít obavy, že jim už něco uteklo. Co se týče pokročilejších, ti jsou vítaní také a můžou si cvičit pokročilejší verze ásán, které cvičíme společně.

    Kdy a kde se scházíme? Sraz je každý čtvrtek v 19 hod. před stanicí metra Vyšehrad směr Kongresové centrum, před thajskou restaurací. Cvičení trvá přibližně do 21 hod. Cvičí se pokud neprší. Cvičení probíhá každý čtvrtek od května do října, na zimní sezonu odjíždíme do Thajska na ostrov Ko Phi-Phi, kam se s námi může kdokoliv také přesunout.

    Kolik to stojí? Cvičení je samozřejmě zadarmo. Tahle cvičení neděláme pro peníze, ale proto že nás prostě baví cvičit jógu.

    Co si vzít s sebou? Nejdůležitější je vzít si dost oblečení, teplé ponožky a několik vrstev oblečení, které se dají eventuálně odložit. Cvičíme večer a i když den může být krásný a teplý, večer se hodně ochladí. Dále je dobré vzít si s sebou nějakou karimatku nebo ještě lépe jogamatku a dostatek vody. A nejdůležitější je vzít si s sebou pozitivní myšlenky a úsměv! :)

    Kdo předcvičuje? Předcvičuje Alef, který se naučil jógu při svých pobytech v thajském buddhistickém klášteře Wat Suan Mokkh, kde se cvičí každý den.

    Jaký styl jógy se cvičí? Jedná se o Ashtanga-Vinjasa jógu, tradiční styl pocházející z Indie.

    Kde najdete víc informací o tomhle cvičení na internetu a můžete se nás na cokoliv zeptat? Máme veřejnou skupinu na Facebooku, kam se může přídat kdokoliv, je tady: https://www.facebook.com/groups/jogapraha/ a také máme auditko na nyxu, které najdete tady: [ Pravidelne ctvrtecni cviceni jogy na Vysehrade zadarmo :) ] .

    Co na závěr? Vezměte svoje přátele a přijďte si s námi zacvičít! :)



    DRIXIS
    DRIXIS --- ---
    Včera to bylo fakt příjemný, eště jsme se pak zasekli na hradbách a tak hezky to ve mě ještě doznělo. A konečně trocha meditace!
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam