• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    NYEMITaxisluzba Nyemi
    GONTAR
    GONTAR --- ---
    NYEMI: Brm, brm
    NYEMI
    NYEMI --- ---
    Hezkypekne! Jo! Vy jste tam o DI stravili nejakou cihanou, nekolik hodin, ne? :)
    PAHAVASKA
    PAHAVASKA --- ---
    Nusle!
    ELEYNE
    ELEYNE --- ---
    NYEMI: zatáčka u Ostrčilova náměstí, nusle?
    BLOODRAT
    BLOODRAT --- ---
    NYEMI: Tak tak ze uniklo tomu padajicimu cimburi!
    NYEMI
    NYEMI --- ---
    Nyemi nakreslila auticko!
    NYEMI
    NYEMI --- ---
    Haha, vy jste ale banda vtipalku.
    LOBOTECH
    LOBOTECH --- ---
    IORETH: Ta zenska ma maly prsa, zrovna od Nyemi bych cekal neco realistictejsiho :P :D
    NOSFERATU
    NOSFERATU --- ---
    GANDHI: to jsou ti kalibracni ignoranti, pro takovyhle pak ma clovek neco fotit! :P
    GANDHI
    GANDHI --- ---
    NOSFERATU: jj, mas pravdu ...koukal jsem na to na blbym monitoru:)
    NOSFERATU
    NOSFERATU --- ---
    GANDHI: já vidim červenou, ale né, že by to něco měnilo.
    GANDHI
    GANDHI --- ---
    NYEMI: novej job?:)

NYEMI: tady u toho by se vyplatilo hodit nejaky tmavsi pozadi (ne sedy spis v nejaky nevyrazny barve) - tenhle kontrast mezi uplne bilou a uplne cernou mi nedela dobre na oci:)
    IORETH
    IORETH --- ---
    NYEMI: Ten chlap má divný nohy, levou ruku a vůbec je tak nějak divnej. Ale slečna je supr :)
    NYEMI
    NYEMI --- ---
    LOBOTECH
    LOBOTECH --- ---
    TERVITCH: treba v tom kuriku ma spoustu kredit karet...... rekl jsem uspory, nerikal sem, ze tam ma bankovky, ci drobne :)

Ale tedka kdyt koukam na ten obrazek, tak uz vidim, ze ta zenska vubec neukazuje na kabaty, ale na nekoho pred sebou. Je to nejakej chlap. A ten chlap co ma nabidnute rame ty zensky je takovej ten klasickej skrytej bisexual. Pred nima tedy stoji dva chlapi co se libaj. Ta zenska mluvi opovrzlivim tonem a rika neco ve smyslu "Vidis to?" a on se jen usmiva sam pro sebe a rika si "Božíčku, kdyby si věděla jak je to supr".
    TERVITCH
    TERVITCH --- ---
    LOBOTECH: zijeme v dobe elektronickych plateb... kufrik s hotovosti zavani zpatecnickym myslenim.
    LOBOTECH
    LOBOTECH --- ---
    A ikdyz to nejsou draci lesby, je to hezky :)
    LOBOTECH
    LOBOTECH --- ---
    NYEMI: To vlevo ses ty a ten vpravo tvuj novy pritel, ktery ma v kufriku cele sve uspory, aby vydrzel alespon jedny nakupy s tebou? :)))))
    NYEMI
    NYEMI --- ---
    Dam to sem, i kdyz to jeste neni hotovy.
    LOBOTECH
    LOBOTECH --- ---
    Tuzka hezka, ale ja sem co se obrazku tyce takovej osklivej a zlej kritik :) Neumim ocenit neco nedodelanyho :) Pac jak se neco oceni, tak uz to pak nikdo nedodela :D
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam