• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    NYEMITaxisluzba Nyemi
    TERVITCH
    TERVITCH --- ---
    HEINNRICH
    HEINNRICH --- ---
    LOBOTECH: Všelidová fronto judeje! Renegáte! :)
    TYMUR
    TYMUR --- ---
    Tervi, nesnaž se mě rozesmát, ve tvém případě cogito ergo sum neplatí, neboť pokud bychom to otočili, tak bys nebyl :o)
    LOBOTECH
    LOBOTECH --- ---
    TERVITCH: Kdyby se ti libily, tak za ne bojujes a nebojujes proti nim. Sesw normalni odpadlik bez motorky a dlouhejch vlasu!
    TERVITCH
    TERVITCH --- ---
    LOBOTECH: normalne lzes. kde jsem rek ze se mi nelibi draci lesby?
    LOBOTECH
    LOBOTECH --- ---
    RIVEEK: Kdyz ja se obavam, ze pro slovnim spojeni "draci lesby" by se probral..... imho je proste divnej, nelibej se mu lesby :o)

TERVITCH: Heroin? Mhmmmm nevim jestli mi ty draci lesby za tolik penez stojej :)
    TERVITCH
    TERVITCH --- ---
    LOBOTECH: to jsem zkousel 10 let. uz davno to nezabira, mozna tak heroin...
    RIVEEK
    RIVEEK --- ---
    LOBOTECH: a já čekal, že mu v tý hypnóze uděláš sugesci, že dračí lesby jsou fajn a naprosto nutné pro záchranu světa a on pak vyrazí do ulic hlásat drakolesbiánskou osvětu... :-)
    LOBOTECH
    LOBOTECH --- ---
    TERVITCH: Sedni si, uvolni se.... vyprazdni svou mysl...... zavri oci, nic nevidis, nic necitis, uvolni se...... prestan vnimat vsechny rusive jevy...... nech svou mysl at se uvolni pro osviceni..... ted, citis jak mas mysl uplne prazdnou?..... tak si prave umrel, sice bys mel dosahnout osviceni, ale jelikoz myslis tedy jses, tak kdyz nemyslis nejses, takze osviceni se nekona, vsichni si z hlavy vymazeme Terviska :o)))
    TERVITCH
    TERVITCH --- ---
    anebo jinak, ale to nezvladnes zaridit, takze je to jedno
    TERVITCH
    TERVITCH --- ---
    to me rovnou zabij.
    LOBOTECH
    LOBOTECH --- ---
    TERVITCH: Toz zkus sebevrazdu a chvilku nemysli :o)))
    TERVITCH
    TERVITCH --- ---
    LOBOTECH: myslim, tedy jsem.
    LOBOTECH
    LOBOTECH --- ---
    Copak nevis, ze zahalka muze mladeho cloveka znicit?!
    LOBOTECH
    LOBOTECH --- ---
    Prave sem dospel k nazoru , ze kdyby Tervik nemyslel, tak mame draci lesby mnohem driv :P :D:D:D On ji v tom nekresleni dracich leseb este podporuje!
    TERVITCH
    TERVITCH --- ---
    Ja myslim, ze prave takhle je to povedene. Na dane tema se da totiz vymyslet tolik prasecin, ze me okouzlila nevinnost cele veci.
    LOBOTECH
    LOBOTECH --- ---
    HEINNRICH: Ty jo, to je pravda :P :o)))
    HEINNRICH
    HEINNRICH --- ---
    NYEMI: Pravda, kdyby se po těch práškách kocour proměnil v dračí lesby, byla by to jistě pikantnější komédie, ale i takhle je to povedené:)
    LOBOTECH
    LOBOTECH --- ---
    NYEMI: hehehehe, to se povedlo :D
    ALDARION
    ALDARION --- ---
    NYEMI: Super! Trošku takové čtyřlístkové, ale aspoň to můj chabý rozum pobere. ;)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam