• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    NYEMITaxisluzba Nyemi
    GONTAR
    GONTAR --- ---
    TERVITCH: Jj, je úžasný... ...a povědomý ;)
    TERVITCH
    TERVITCH --- ---
    zahlavi rulez!
    DRUI
    DRUI --- ---
    Jasne - vsechno chapu - ale nikdo nerika ze to musi byt denni comics ani ze musis vymyslet scenar sama... Tenhle je tady docela uspesnej na to, ze je nepravidelnej http://www.crispygamer.com/comics/ding/

ale to byl jen dotaz ;) Chtelo by se ti nahodit sem nejaky ukazky toho co jsi delala?
    GANDHI
    GANDHI --- ---
    krom toho je vetsinou pruser udelat si ze zabavy povinnost
    TERVITCH
    TERVITCH --- ---
    NYEMI: to je relativni, muzes se na to divat jako na masivni referenci, zaklad pro prodej reklamy etc., pokud je to uspesne. ale jako se vsim, co neni placene predem, je to holub na strese..
    NYEMI
    NYEMI --- ---
    DRUI: S tim uz jsem kdysi zacala. Jak to dopadlo si muzes domyslet. Nemam cas ani chut se pravidelne stresovat s webcomixem.
    Navic,za tenhle "storyboard" mi nikdo nic neda.
    DRUI
    DRUI --- ---
    Pekny - mi tak napadlo kdyz jsem to videl - nezacnes taky kreslit wow webcomics? ;) Nebo nejakej webcomics - jsou to v podstate takovy trochu promakanejsi storyboardy... :)
    NYEMI
    NYEMI --- ---
    Sem si hrala.
    GANDHI
    GANDHI --- ---
    co takhle zas nejaky obrazky?:)
    TERVITCH
    TERVITCH --- ---
    NYEMI: vyhlas soutez "najdi ubeznik" ;)
    GANDHI
    GANDHI --- ---
    NYEMI: tak to ti zavidim, mne jen vymyslet nejakou kloudnou kompozici zabere mnohem dyl
    NYEMI
    NYEMI --- ---
    GANDHI: JOoooo! Bavi me to. Obzvlaste jen ty skicovaci, jeden netrva dyl jak 10 minut :) A ja vim.. ale to normalni smrtelik nepozna ;)
    GANDHI
    GANDHI --- ---
    NYEMI: pekny skicy (btw:na ty druhy se ti kaci pani diky perspektive) - koukam, ze storyboardy ti jdou,co?
    NYEMI
    NYEMI --- ---
    Par desetiminutovejch srandicek.

NYEMI
    NYEMI --- ---
    To je nepseudo-skica! Nacmarala jsem ji, kdyz jsem byla v nemocnici s prostrelenou rukou, a cekala jsem na pana doktora :)
    GANDHI
    GANDHI --- ---
    NYEMI: tyhle pseudolinorytovky se mi libej
    RIVEEK
    RIVEEK --- ---
    huráá, Nyemi zase kreslí - a je jedno, že to nejsou lesby :-D
    NYEMI: Nyemi má bebí, pán v plášti si s ní bude hrát na doktora...
    TERVITCH
    TERVITCH --- ---
    GANDHI: mas neco proti malymu chodidlu?!
    NYEMI
    NYEMI --- ---
    NYEMI
    NYEMI --- ---
    Jo. To nastesti lidi, kteri nenakresli ani stickmana nepochyti :P NAvic jsem to delala nekdy kolem sedmy rano, po nocnim maratonu...

Ja ty lesby udela, ja je slibila, tablet dostala, jen se na to musim.. psychicky pripravit.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam