• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    NYEMITaxisluzba Nyemi
    NYEMI
    NYEMI --- ---
    RIVEEK
    RIVEEK --- ---
    NYEMI: tedy, o ty kabely bych měl docela strach :-o
    TERVITCH
    TERVITCH --- ---
    jee a jak maj veliky hlavicky, budou chytry:)
    NYEMI
    NYEMI --- ---
    Neco cincil.

TERVITCH
    TERVITCH --- ---
    HEINNRICH: jiste, zpochybnovat ci alterovat nazory ostatnich mi vzdy prinaselo nesmirne uspokojeni
    HEINNRICH
    HEINNRICH --- ---
    Tervi, stálo ti to za to? :)
    NYEMI
    NYEMI --- ---
    Bingo, sprvna byla skutecne odpoved ce! Teritch timto vyhrava pet vterin slavy!
    TERVITCH
    TERVITCH --- ---
    vidite; a ja myslel, ze je to jen zkresleni dane perspektivou a simulovanou distorzi sirokouhleho objektivu...
    HEINNRICH
    HEINNRICH --- ---
    GANDHI: No, čekal jsem kdy to přijde. Tu postavu co měla si nejde jen tak udržet;)))
    GANDHI
    GANDHI --- ---
    heh, ale dracice se nam nejak zkratila a ztloustla:)
    SHAMPOO
    SHAMPOO --- ---
    NYEMI: jooo činčily jsou super :)
    HEINNRICH
    HEINNRICH --- ---
    Jé, miničinčilu jsem ještě neviděl:) Pozvi nás na exkurzi.
    LORD_SHAPER
    LORD_SHAPER --- ---
    Hohhooo! Více činčil! Super! :))
    NYEMI
    NYEMI --- ---

RIVEEK
    RIVEEK --- ---
    NYEMI: gratulíruju maminko, ať Vám děti dělají radost, jsou k světu a dotáhnou to hodně daleko. Přeji spoustu příjemných zážitků, radostných okamžiků a vůbec plné prožití všech momentů s tak úžasnými robátky ;-)
    GANDHI
    GANDHI --- ---
    NYEMI: gratuluju k uspesne zvladnutymu porodu a prirustku do rodiny:)
    NYEMI
    NYEMI --- ---
    Z deniku cincili matky; 3.4.: Myslite si, ze tri hodiny po narozeni by deti mely bejt hezky prisaty na mami? Omyl. Tou dobou uz utikaj z kosiku a snazej se na nej vylizt (mam takovou tu proutenou kukan na kocky, rikala jsem si, ze na ni udelam dvirka, ale nejak z toho seslo).
    Dneska jsem se probudila, a cincily byly vsude. Jeden den stari - mely by sedet hezky na miste a bejt maly a nevinny? Ha! Myslim, ze uz probehaly celej byt. Snad jsem ucpala vsechny diry.
    ps.: myslim, ze oliver si v predsini nasel sbijecku, nejsem si jista, jak dlouho dvere jeste vydrzi.
    TERVITCH
    TERVITCH --- ---
    Hlavne ze jsou zivi a zdravi! A mamka ode mne dostate chroupaci tycinku, tentokrat ne pro ptaky:>
    NYEMI
    NYEMI --- ---
    Tim teda nechci rict, ze bych cekala, az mi poradite ;)
    Rano me probudi plac, tak samozrejme hned zacnu pobihat jak magor, rotoze u priblizne posledni cely mesic jsem jak na nozich.
    Nakonec cincilu najdu pod kuchynskou linkou, kterak tam rve, a tlaci a cumacek a jinak nic. Supr veterinare mam hned o blok niz, bylo to jasny - hodila jsem na sebe supr bezecky boty, v rychlosti zkontrolovala na netu otviraci dou a telefon a zavolala jsem. Obsazino. Fajn, to znamena, ze tam nekdo bude, no ne?
    Ne. V rekordnim case jsem zabehla sprint s rodici a rvouci cincilou v baglu, abych zjistila, ze na dverich je obrovskej visac a cedule "uz nas to od deviti nebavi, chodte od jedny".
    Tak sprint cislo dve, zpatky domu, i kdyz chvilku jsem byla v pokuseni to delat pred tou veterinou. Pak jeste nejaky zkurveny lidi ve vytahu, ktery maj na vsechno spoustu casu... V predsini jsem si v rychlosti oplachla ruce a hura na miniporod.
    Ted jsem stastnym vlastnikem dalsiho potencionalniho jednoho tisice korun, nebo za kolik se cincily prodavaj... a taky nestiham praci :P
    Ale je mi to vsechno fuk. Mam cincilu. Teda dve.
    HEINNRICH
    HEINNRICH --- ---
    GANDHI: ani činčilí lesba
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam