• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    NYEMITaxisluzba Nyemi
    NYEMI
    NYEMI --- ---
    Nekdo si objednal obrazek, tak jsem ho i nakreslila. Bylo to docela fajn, jen ke konci mne muj fotokram trochu stval.

LORD_SHAPER
    LORD_SHAPER --- ---
    NYEMI: tak to tedy klobouk dolů, paráda. Uplně mi to evokuje Tolkienovy draky.
    NYEMI
    NYEMI --- ---
    A vubec, kdyz uz jsem se s tim tenkrat matlala, tak to ted dam uplne vsude. Protoze olej neni pro smecka.

NYEMI
    NYEMI --- ---
    A posledni stranka otviraku.

NYEMI
    NYEMI --- ---
    NOSPAM: Ne, ne, to se dela jinak! Porid si cukratka do auta za ucelem je predat prvnimu policajtovi, co te bude stavet. Uvidis, ze te nikdy nezastavej!
    Osobne je podezrivam z toho, ze se bojej, ze bych je na ty cukratka mohla nekam nalakat, a neco strasliveho s nima delat, a tise si tu zpravu predali.
    NOSPAM
    NOSPAM --- ---
    NYEMI: chtel bych bejt taky baba abych policajty mohl uplatit obycejnym lizatkem :-)))
    QUERER
    QUERER --- ---
    NYEMI: klíííííd, ještě máš gumové medvídky a lentilky :D
    NYEMI
    NYEMI --- ---
    QUERER: To bylo krute, tak krute! Uz mi nezbydou zadny pro policajty!
    QUERER
    QUERER --- ---
    NYEMI: když Nyemi nezavoláte o hodinu dřív, tak dostanete lízátko ;)
    NYEMI
    NYEMI --- ---
    repast z chrudose

Dnesni taxikareni mi pripomnelo, ze bych Vas vsechny, kdo si me volate, pozadala o drobnost.
    Pokud vite, ze mi asi budete volat o odvoz, prosim, dejte vedet predem, staci i hodina napred. (pokud nevite, nic strasneho se samozrejme nedeje)
    Modri uz vedi, ostatnim napovim, ze to pomaha logistice a taky tomu, ze Vy sami pak nebudete muset cekat prilis dlouho, nez dorazim (coz mne pokazde velice mrzi a timto bych se chtela omluvit vsem, kteri uz to se mnou zazili, tedy to cekani).
    Jezdim kdykoliv si me zavolate, kdyz zrovna nespim, nebojte se, ze byste me vzbudili :)
    NYEMI
    NYEMI --- ---
    Jinak pro ty, co nesleduji Deviantart to dam i sem, ponevadz jsem na tom nechala neco prace, i kdyz je to jen pro zabavu.
    Pointa celeho "projektu" je, ze jsou vymyslene postavicky ve vymyslenem svete, takove rpgcko, dalo by se rict. Vlastnici postavicek pak kresli obrazky ilustrujici vyzvy vyhlasene v klubu.

Monstrozne velke je to proto, aby to bylo k precteni.

NYEMI
    NYEMI --- ---
    HONZAF: Vidis, ani mne to nenapadlo.
    HONZAF
    HONZAF --- ---
    NYEMI: reminiscence na dunu ? :)
    NYEMI
    NYEMI --- ---
    NYEMI
    NYEMI --- ---
    A taky

NYEMI
    NYEMI --- ---
    Jedna sracka pro emare.
    Puodne jsem zacal jen stromem a obrysama hrobu, to vypadalo fakt dobre, ale pak si objednavatel porucil sracicky a ja nemela nervy se s tim mazat.

LORD_SHAPER
    LORD_SHAPER --- ---
    ZMYJKA: Ale ty vzrostlé stromy v pozadí vypadají trošinku menší :)
    HAC
    HAC --- ---
    ZMYJKA: Ale Nyemi je mala. :-) Draci rostou cely zivot...
    ZMYJKA
    ZMYJKA --- ---
    NYEMI: Teda ta kobyla musí být mrakodrap, dyť ty na ní vypadáš malá :DDD
    APOSTRI
    APOSTRI --- ---
    NYEMI: So cute! :-)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam