• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    NYEMITaxisluzba Nyemi
    Prostor pro moje ego a vase uctivani me osoby!

Dalsi galerie, ktere jste mozna ani videt nechteli. Deviantart, Tumblir, misto vecne temnoty.
    rozbalit záhlaví
    DRACONICUS
    DRACONICUS --- ---
    Prikrmime flamewars.
    CORIM: A nebo kdyz ti kocour oznackuje vsechny futra a okna, dalsi preznackuje, to je pak puch....
    NYEMI: Myslis ty bezmyslenkovite mnozici se veci? Jsou chytrejsi nez nektera zvirata a i nez spousta lidi.
    APOSTRI: Amen bratre. Hlavne nezerou internetove kabely a uz vubec ne ty pridelane na stenu, ze.... :)
    NYEMI
    NYEMI --- ---
    CORIM: Opravdu? No, ja mam doma tri. A taky jesterku cokla andulku a cincily. Ze vsech tehle einsteinu jsou nejbystrejsi cincily. Kocky jsou v mym zebrizku popularity az po my totalne dementni andulce.
    CORIM
    CORIM --- ---
    DRACONICUS: Tak mozna venkovni kocky se spatnou stravou pokud jim fetujes prdele.

Domaci kocky zijici v byte, ktere zerou superpremiove krmivo a maji lekarskou peci fakt ani nesmrdi ani nejsou blbe.
    DRACONICUS
    DRACONICUS --- ---
    CORIM: My jich meli jedenact a v jednu chvilu kolem dvaceti (dve matky z povolani, sotva vrhly kotata, vrhly se na kocoury) a muzu potvrdit co rika Nyemi. Jsou blbe, rvou a srmdi.... Jestli linaji mi bylo jedno, byly venku.
    GENEVIEVE
    GENEVIEVE --- ---
    NYEMI: nejlepším přítelem draka je kuře přece! :-)
    TIGU
    TIGU --- ---
    NYEMI: Meow?

Ted jsi urazila mne, i mého kocoura! :3
    CORIM
    CORIM --- ---
    NYEMI: Eh ... evidentne jsi nikdy nemela kocku. V zasade z toho co jsi psala je pravda jen to ze linaji.
    NYEMI
    NYEMI --- ---
    DRACONICUS: Straka je takovej odbarvenej, vic sexy havran ;)

CORIM: Kocky jsou smradlavy, urvany, hloupy a linaj. Korvidi na druhou stranu jsou inteligentni, a jejich nejlepsi partak je drak. Ja mam jasno!
    CORIM
    CORIM --- ---
    NYEMI:
    NYEMI: Porad nejakej ptak - co takhle kocka? Mam radsi kocky nez ptaky :D
    DRACONICUS
    DRACONICUS --- ---
    NYEMI: A proc straka? Nemas i s Havranem? :D
    NYEMI
    NYEMI --- ---
    APOSTRI
    APOSTRI --- ---
    HAC: blbost... akorat vypada ze dostal obcas do drzky, Sylvester Stallone na tom zalozil svoji karieru... :)
    NYEMI
    NYEMI --- ---
    HAC: Ah, v poradku, uz jsem prestala mit jakekoliv obavy.
    HAC
    HAC --- ---
    NYEMI: Jen aby nedoslo k nedorozumeni mam na mysli tohodle chudaka: NYEMI: Co ma disproporcni a lechce chramlavy rucicky a co dostal tak silny kopanec do leve tvare az s toho silha, ma propadlou tvar a chybi mu zub.

NYEMI: Tenle konik je vybornej a duo sledujici TV
    NYEMI: jeste lepsi.
    NYEMI
    NYEMI --- ---
    HARALD
    HARALD --- ---
    NYEMI: Příběh plný upřímných emocí. :-)
    NYEMI
    NYEMI --- ---
    Jiz brzy ve vasich kinech.

NYEMI
    NYEMI --- ---
    NYEMI
    NYEMI --- ---
    HAC: Vlastne mne tak napadlo, ze brzo budu mit k dispozici konskou nohu, az budu ted utracet Saru, tak ti ji muzu poslat jako dukaz kam se konsky nohy ohybaji :))
    NYEMI
    NYEMI --- ---
    HAC: Ale to se stava. Proto taky musi na jatka.
    HAC
    HAC --- ---
    NYEMI: Jak mam tvoje obrazky rad, tak tenle konik(nebo co to je) se mi moc nelibi. Mam radeji, kdyz kreslis vesela zviratka a ne ty postizena obrnou.
    NYEMI
    NYEMI --- ---
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam