• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    NYEMITaxisluzba Nyemi
    GORDHART
    GORDHART --- ---
    NYEMI: Rozumím. "It's dangerous to go alone. Take these."

A pak vylezla holka s Kruhu s prlokletejma vlasama.
    NYEMI
    NYEMI --- ---
    KORAL: Ale jo... To maly elfje, co vypada jak Link, je moje postava v jednom fantasy rpg. Ona je teda uz velka holka, ale tohle je z jeji minulosti.
    Krome toho, ze moje elfi valecnice se ohani mecem, ma jednu "superschopnost" a to jsou fakt divny vlasy. Jsou takovy neprirozene dlouhy a dokazou spoustu veci, treba vypadat hororove. A tohle je scena, ktera predchazela tomu, jak k nim ta uplne normalni elfka prisla.
    KORAL
    KORAL --- ---
    NYEMI: nějaký popis, vysvětlení, by nebylo prosím ? :)
    NYEMI
    NYEMI --- ---
    ZMYJKA
    ZMYJKA --- ---
    NYEMI: jop, zkus to a dej vědět, já to prokonzultuju s Janou se Slávkem, kdyžtak můžem půjčit pár podušek a ozkoušet, co jí bude sedět, když se ti bude chtít :)
    NYEMI
    NYEMI --- ---
    ZMYJKA: Na Kladne. Mam u sebe metr, pac siju na pastve. Mam ji ten krk zmerit?
    ZMYJKA
    ZMYJKA --- ---
    NYEMI: hele tahat bych klidně začala před obsedáním - hlavně u chlaďasů trvá dovývoj hřbetu, takže než na ně hodíš jezdce, chce to počkat, ale do tahu můžou i dřív - ve třech už klidně - samozřejmě ne do plného zápřahu, ale kládu klíďo a naopak je to lepší před obsedáním - naučí se držet hřbet a jezdec jim pak už nedělá takové potíže.

Víš, jakou má velikost? Mohla bych se ti poptat, jestli se někomu někde neválí chomout a cajky, co nepoužívá a mohl by třeba i pro začátek půjčit nebo odprodat. Kde ji máš ustájenou, někde u Prahy?
    GORDHART
    GORDHART --- ---
    NYEMI: Tak za ní přivaž Volvo, ne?
    NYEMI
    NYEMI --- ---
    ZMYJKA: To musime pomalu. Jsou ji tri roky, takze nejdriv obsednout. Pak nekde sehnat chomout. Cajky na tahani. A nakonec jit do lesa najit tu kladu :)
    ZMYJKA
    ZMYJKA --- ---
    NYEMI: began je slangově jakejkoliv chlaďas :D Norik, belgik nebo třeba sovětskij těželovoz :D A potřebuje nabrat hřbet, stáhnout břicho a namakat prdel, takže tahat, tahat a tahat :D
    NYEMI
    NYEMI --- ---
    ZMYJKA: Norik! Ted ma neco prres 700 a bude mit jako maminka 900
    ZMYJKA
    ZMYJKA --- ---
    NYEMI: je to began :D To je úplně jinej kůň, než to, cos měla předtím :) Co pamatuju obsedání beganů, tak se na ně prásklo sedlo a do hodiny se jelo :) A do vozu v základu totéž - až na výjimky (co se ti pokusej překopnout stehno, když jim čistíš břicho) jsou to na práci hrozně pohodoví koně :)

Je pěkně stavěná, až se ti trochu nasvalí, bude to frajerka :)
    NYEMI
    NYEMI --- ---
    DRACONICUS: Jasne! Ocekavam mnoho pochvalnych a obdivnych delegaci!
    DRACONICUS
    DRACONICUS --- ---
    NYEMI: Moc pěkná. Až se ukážu v Čechách, tak musím na návštěvu. ;)
    NAVARA
    NAVARA --- ---
    NYEMI: pěkná :)
    NYEMI
    NYEMI --- ---
    Tady je neco, co jsem nevyrobila :)

Kobyla je strasne krotka, na to, ze doted stala na louce ve stade. Po trech letech venku jsem ji soupla do boxu, a po ctyrech dnech ji vzala na vodaku ven. Bylo na ni videt, ze jak pruzina, na vsechno valila oci (to ji strasne jde) a ja cekala, kdy se mi vyrve a pujde se nekam tryskem zabit.
    A normalne, nezabila! Tak jsem ji pak pustila ve vybehu, a litala sem a tam a tam a sem. Zitra to zkusime se stadem.
    Jo, a prisla za mnou, i kdyz byla narychlena z toho behani. Nechala se dat zase na voditko a odvyst domu.

ALDARION
    ALDARION --- ---
    NYEMI: Ta čepička je rozkošná! ;D
    NYEMI
    NYEMI --- ---
    Mno, a ponevadz mam veci rozhazeny vsude mozne, tak tady je trocha my prace z posledni doby. A jedny cincily pro ivanu, jen jsou realny. To pvni je muj nejvetsi intelektual, Valentyn, podle kteryho jsem udelala postavicku cinciliho zlodeje a druha je Slunicko, ktera uz je rozkonceptovana, ale jeste nehotova postavicka :)

ZMYJKA
    ZMYJKA --- ---
    NYEMI: činčily! Miluju činčily (na obrázku :D).
    CORIM
    CORIM --- ---
    NYEMI: Zadny zeleny bradavky?
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam