• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    NYEMITaxisluzba Nyemi
    MICHAEL
    MICHAEL --- ---
    NYEMI: Hodně brzo poránu? :)
    YORK
    YORK --- ---
    NYEMI: Jé, ty se tváříš jak já, když mě fotěj ;)
    NYEMI
    NYEMI --- ---
    HELE, CO JSEM DOSTALA!

NYEMI
    NYEMI --- ---
    PEPSIN:
    NAVARA: To je felitaur. Stejne jako kentaur, napul feline forma, napul humanoidni. Docela popularni, proste furries.

Repastuju vobrazky z furaffinity.net, jak to presne funguje nevim. Proste jen relinkuju.
    NYEMI
    NYEMI --- ---
    Jsou lidi, kteri nesleduji FB ani konsky forum, tak to nrepastuju jeste sem. Timto si plnim achievement repost your duckface a gazillion times. (ve skutecnosti tam jen zeru jablko :)

Tenhle vikend bylo vsude kolem strasne moc akci, ale mne vsechny odpadly, protoze jsem se v sedum rano dohrabala po nocni na prycnu a opetovne procitla az v pet vecer. No co, ozdravny desetihodinovy spanek mi alespon dodal dost energie delat blbosti. Takze jsem se sebrala a vypravila za Sol, abych udelala kratkou navstevu do blizky vesnice. Priblizne dvanactikilometrova streka, pricemz jsem neznala cestu (je neco jinyho si to nastudovat na mape a neco jinyho pak courat krajinou).
    Ale to by bylo porad moc softcore, takze jsme si to strihly v noci. Zabalila jsem si suchy ponozky, halenu a deku a houni, a nejake to jidlo pro obe. V Osum jsme vyrazily z mastale, a pozorovaly cestou zapad slunce. Zbytek cesty uplne cernym nocnim lesem byl epesni. Nejvetsi opruz byla posledni faze cesty, kdy jsme musely po silnici. Priznam se, ze odrazky na kone jsem nekde potratila, takze jsem vytahla alespon baterku a sly jsme po poli podel silnice, pokud to slo.
    Zaver dne byl korunovan uspechem, kdyz jsme dorazily na misto. O pulnoci.
    Dostaly jsme box pro konske hosty, jeho jediny problem byl, ze byl v jine casti statku, nez ostatni kone, takze Sol byla sama a nestastna. Taky to dala najevo, kdyz jsem ji na dve minuty opustila, abych ji nanosila vodu a seno. Zurivy rehot a kopani do dveri mne presvedcily, ze musim spat s ni. Vyspala jsem se doruzova, ovci houne na sene pode mnou a vlnena deka nade mnou, kun klidnej a ja utahana - protoze kobyla jeste obcas divoci, kdyz na ni jedu a ja mela na zadech krosnu s vecma, sla se streka na misto pesky s konem na spagatu.
    Druhej den, po ranni idylce, snidani, cajicku a posezeni, byl cas na cestu zpatky. Kobyla byla supernedockava, a ja lina jit pesky tech dvanact kilasu zpatky, takze plan byl zanechat na miste moji epesni krosnicku bezinkovejch prutu a vzt si jen malej pytel na zada, a cestu na koni zpet absolvovat konmo.
    Bylo to nemene dobrodruzne nez nocni prochazka, obzvlast za polovinou cesty, kdy uz to kobylu nebavilo a ja byla maximalne utahana. Takze mne setrepala a vydala se na cestu domu po svych, s nadsenym vyskanim a cvalem. Ja jsem se po chvili seskrabala z louky a vyrazila pesmo. CHvili jsem zavahala, protoze jsem si nebyla jista, jestli kobyla nenabrala spatnej smer a neztratila se, ale jak se pozdeji ukazalo, vedela dobre, co dela.
    Z one nestastne louky zvolila spravnou odbocku do lesa a po ceste, po ktere jsme prisly (v noci, v ABSOLUTNI tme a opacnym smerem!) se vydala domu. Nutno rict, ze jsme byly od domaci staje stale tak pet kilometru. V tom lese jsem si take dala crashcourse ve stopovani. Ale byl to level total noob, hlina byla rozmekla a stopy byly krasne videt - podle nich jsem poznala, ze kobyla uz jen sla a sla spravnym smerem.
    Na konci lesa mi ji nakonec vedli houbari, ze pry hledali houby a nasli kone. Ze pry kun stal na konci lesni cesty, kde zacina vesnice a asfaltka, stala tam a cumela. Zkratka uz si nebyla tak jista cestou a cekala, az ji nekdo (ja, az ji dojdu) poradi.
    Podekovala jsem houbarum, a vydala se na posledni staci do staje. Kobyla vypadala stastne, ze mne vidi, ns zaborenej v mym podpazdi a nalepena na mne, aby mne neztratila. Toz me srdce z kamene pookralo.
    Zaverecna rovinka byla bez dalsich dramatickych eskapad a tak jsme stastne dorazily domu.
    Fast recap: totalne rozmrdane prave rameno od padu, rozmackane kolacky z batuzku diky temuz. Rozedrena prdel, a jeste neco, co nebudu jmenovat. Osoupany nozicky. Unavenej, stastnej a zkusenejsi kun, a absolutne jak blecha stastna ja. Byl to masakr, a ja mam samozrejme absolutne nejlepsiho kone na svete.
    Prikladam absolutne dementni video!

solimov 05
    http://www.youtube.com/watch?v=80Y4DbuzzBA

DRACONICUS
    DRACONICUS --- ---
    NAVARA: Bych Nyemi ukradl něco jiného než obrázky. :D
    DARKSWORD: Asi proxy. ;)
    NYEMI: Ta hlava foxtaura mi něco připomíá, ale stále si nemohu vzpomenout co...
    NAVARA
    NAVARA --- ---
    NYEMI: foxtaur? :o

DARKSWORD: třeba je to účel, když tu níže Nyemi píše, jak jí to všemožně kradou?
    PEPSIN
    PEPSIN --- ---
    DARKSWORD: Hledal bych chybu na tovji proxy. U me v poho.

NYEMI: Gratuluji, originalni mutanti :-) (ale jo je to hezke :-) )
    DARKSWORD
    DARKSWORD --- ---
    NYEMI: Oboje moc hezké, ale oboje nejde ze stávajícího umístění prolinkovat :-(
    NYEMI
    NYEMI --- ---

NYEMI
    NYEMI --- ---
    NYEMI
    NYEMI --- ---
    Nejakej bordel posledni doby. Cirkev satanova a vobrazek.

FOLCWINE
    FOLCWINE --- ---
    NYEMI: Nyemi, musim uznat, ze ty tvoje obrazky vzdycky sleduju bez dechu. Mas muj hluboky obdiv, jak bych neco takoveho nedokazala :) muzu jen tise plusovat :D
    NYEMI
    NYEMI --- ---
    Ghnnghn. Jsem uplne podojena. A zejtra hura do haku, kterej me vysaje tak, ze zase par mesicu nic nenakreslim :/

NYEMI
    NYEMI --- ---
    No fuj! Moment!
    DARKSWORD
    DARKSWORD --- ---
    NYEMI: Ani jeden obrázek není vidět, vypadá to jako kdyby měli vypnuté linkování :-(
    KORAL
    KORAL --- ---
    NYEMI: A byla to jen jedna láhev ?
    Případně máš doufám, další do zásoby, aby jsi kreslila víc, když ti to s ní tak jde ;-) :-D
    NYEMI
    NYEMI --- ---
    A je tu. Kazdou rukou neco jinyho :D

NYEMI
    NYEMI --- ---
    KORAL: Divat se muzes, proto to sem davam :)

Jinak se stalo, ze vcerejsi stream se spolecne s lahvi portera trosku zvrhl. S;a jsem spat hodne pozde a v dost jinym stavu jsem kreslila hromadu veci. Myslim, ze tu mam nekde i vobrazek kreslenej dvema rukama zaraz...

KORAL
    KORAL --- ---
    NYEMI: to je smutné. Já to nedělám, ale rád se na tvoje obrázky podívám.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam