• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    NYEMITaxisluzba Nyemi
    NYEMI
    NYEMI --- ---
    A trocha kone z vikendu.

NYEMI
    NYEMI --- ---
    FOLCWINE: No, jestli myslis s Tick tackem, tak to bejvavalo, klienti casto jezdi do party centra. A ja tam objevila zabku, takze jsem se tam jezdila zasivat na svacinku. Ale bejvavalo, ted uz mne tam uvidis asi jen v prosinci :)
    FOLCWINE
    FOLCWINE --- ---
    Nyemi, ze dost casto postavas s autem na sterem meste? potkavam Te pravidelne kolem Hastalskeho namesti, nebo postavat za Frantiskem, kdyz jdu se psem. Akorat jsi vzdycky mela nejak napylno (vysazovat zakaznika, nebo zrovna odjizdet ... :)
    MATHEA
    MATHEA --- ---
    NYEMI: :D Ja tam nmam account:)) Ale kdyz uz jsme u toho, tak bych klidn nejakej obrazek smecky brala!:)
    MATHEA
    MATHEA --- ---
    NYEMI: cumim z prace, doma bych se nenudila, koukej mi zamavat!:))
    NYEMI
    NYEMI --- ---
    A kdo se doma nudi!

Nyestream - live streaming video powered by Livestream
    http://www.livestream.com/nyemi
    NYEMI
    NYEMI --- ---
    HULIK: To jsem jim venovala jako reklamu. Varej tam opravdu vyborne.
    HULIK
    HULIK --- ---
    NYEMI: To jim prodej jako reklamu :-)
    NYEMI
    NYEMI --- ---
    Kdybyste nekdo nevedeli, kam na obed, zkuste pizzerii Nominanaza, ktera je u vchodu do hotelu Olsanka na Olsanskym namesti. jsou opravdu dobry!
    A muzete vyzkouset i tu cervenou polivku.

NYEMI
    NYEMI --- ---
    NYEMI
    NYEMI --- ---
    Konec planych reci, vice spamu!

Nechci klusat, nechci, nechci!

Je tam jeste?

Smradata behala uplne vsude a byla uplne suprova. "Pani, pani, muzu taky na konika?"

A toto je prosim absolutni vrchol myho blaha. Jedu na koni a mam KLACEK! Normalne klacek! To uz je zbran! Vlastne uplny kopi. Nabodavala jsem dopravni znacky a hrozila unafanejm coklikum.

Takhle se rozebehne, kdyz ji mizim z dohledu. A to se pase jen na louce za staji, kde to zna...

Pro maloverne, ja jsem hned vedle, jen vystrizena ze zaberu ;)
    PES
    PES --- ---
    NYEMI: to je jiná story (narozdíl od "hloupého" mobilu, který buď nestojí nic a nebo doslovně jen pár korun - já na tohle používám ty, které mne přežily z dřívějších dob a neumřely jako elektrošrot, sice mají sem tam nějaké mouchy, ale základní účel - nouzový záskok na příjem/odesílání volání/SMS to splní...) ;-)))
    NYEMI
    NYEMI --- ---
    PES: Hele, taky se hodi mit pod polstarem dvacet tacu pro strejcka prihodu.
    PES
    PES --- ---
    NYEMI: na tohle je dobré mít "v šuplíku" starý "hloupý" foun a jen přehodit SIM (případně hodit nano či mikroSIM do redukce na původní malou SIM, se kterou pracovaly snad všechny staré a hloupé founy)...

A hodí se mít nejdůležitější čísla s kontakty zkopírovaná na SIM (stačí ta čísla důležitá "na přežití"). V hlavním mob. jde vypnout zobrazování čísel na SIM (tj. nejsou pak 2x v seznamu "z paměti telefonu" + "ze SIM") a záložní mobil si to bere ze SIM...
    NYEMI
    NYEMI --- ---
    PES: ne... je jen v opravne.
    PES
    PES --- ---
    NYEMI: Pak aktualizuj číslo (pokud se bude měnit)...
    NYEMI
    NYEMI --- ---
    Nesnazte se mi dovolat, nemam telefon. Snad ho budu mit do konce tydne.
    Muzete mi psat skrzeva internety, tam byvam.
    NYEMI
    NYEMI --- ---
    GONTAR
    GONTAR --- ---
    NYEMI: ta poslední fotka má být imitace Pipi dlouhé punčochy? ;)
    NYEMI
    NYEMI --- ---
    Jinak mam ted spoustu volnyho casu. Takze rodicove se smradatama! Dejte vedet, pujdeme na prochazku s konickem! Povozime deti, podivate se na farme na prasatko bo kozly!
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam