• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    NYEMITaxisluzba Nyemi
    NYEMI
    NYEMI --- ---
    PES: Neeee, tohe by trvalo dlouho, nez by to volizali!
    PES
    PES --- ---
    NYEMI: inspirace a-la Lady a Tramp :-)
    NYEMI
    NYEMI --- ---
    NYEMI
    NYEMI --- ---

NYEMI
    NYEMI --- ---
    Po LDOUHY dobe neco pro sebe.

NYEMI
    NYEMI --- ---
    Uz to tu dlouho nebylo. Tahneme to ouvrnajt, ouje!
    A protoze mam makat, tak jsem si udelala neco pro radost.

NYEMI
    NYEMI --- ---
    I sem. Zibrid Vrazda a muj ranni caj.

PES
    PES --- ---
    NYEMI: Vidíš jak pěkně to jde :-)
    NYEMI
    NYEMI --- ---
    PES
    PES --- ---
    NYEMI: tak s holubem už to máš natrénované, takže příště nějaký sokol či jestřáb? :-)))
    NYEMI
    NYEMI --- ---
    Tak holuba jsem dneska odlozila ve staji, rano jsem ho doma pristihla, ze uz sam dokaze vylitnout z krabice na jeji hranu a zase si vlizt dovnitr, takze jsem ho zanechala i s krabici v mastali, hnedl vedle hromady ovsa a jecnyho srotu, takze hladovet nebude. Zejtra pojedu zkontrolovat.
    Posledni tejden jsem ho mela na balkone, kde bylo sice metrovy proskleny zabradli, ale horni cast balkonu byla otevrena a mohl odletet, coz nedelal. Jen jsem ho pokazdy vyndala z krabice a posadila na mop, co jsem dala napric pres krabici jako bidlo a on na nem sedel a koukal z osmyho patra na Pardubice a cechral si peri. Obcas chodil po balkone, vsude trousil a nasel si tam i trun.
    Kazdopadne, fotodokumentace!

Takhle sedaval jeste v Praze.

Na trune v Pardubicach.

Dneska v mastali.

"Jelibo milostpanovi do jeho komnat?" (Bylolibo, sam si tam skocil.)
    NYEMI
    NYEMI --- ---
    INSOLITUS: Je to tak!
    INSOLITUS
    INSOLITUS --- ---
    BATEAU: To je dost dobrý (A pro chudáci gangsteři zemři v hrůze)
    BATEAU
    BATEAU --- ---
    INSOLITUS: jj, presne tenhle pohled se naskytl nestastnym gangerum v nejmenovanem redmondskem skladisti ... :)
    INSOLITUS
    INSOLITUS --- ---
    NYEMI: To je Devon na Zap/Nosorožci? :-O
    NYEMI
    NYEMI --- ---
    Hmm...

NYEMI
    NYEMI --- ---

NYEMI
    NYEMI --- ---

DARION
    DARION --- ---
    NYEMI: S popisem dotyčných sviní zcela souhlasím...
    NYEMI
    NYEMI --- ---
    Prijde mi to zajimavy, takze jeden repast z FB.

Predstavte si, ze pred vama na silnici stoji zvire, normalni, zivy, trochu zmateny. Jedete rychlosti 10 km/h, ponevadz jste prave prejeli sranky. Co byste udelali?
    Ja jsem videla, jak zasrani zamrdani strupati oschli curaci normalne to zivy zvire prejedou. Uplne, jen tak. Ani se nepozastavi, prijde jim to normalni. Zmrdi. Mela jsem stesti, ze jsem byla privazana pasem, jinak bych vyskocila z auta jak certik z krabicky a zpusobila bych dotycnymu zmrdovi skodu na majetku a nasledne asi na zdravi.
    A tak, prestoze se do toho uplne nehrnu, mam dalsi zvire. Je to Zibrid Vrazda z Melnika. Byla to vskutku vykutalena cesta ze Zaklinace. A ja ted mam Zibrida v krabici a zacinam zjistovat, jak strasne komplikovany je najit majitele, i kdyz je poradne okrouzkovanej. Zibrid, ne chovatel.

Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam