• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    MUCKERVÁLKA PROTI DROGÁM

rozbalit záhlaví
    ATOMINATOR
    ATOMINATOR --- ---
    CAIDEL: Hloupost. Nevim, jak je to v zakone nastaveno, ale kazdy prece vi, ze z krve se da vycist zhuleni az mesic nazpatek. Proc by mel mit nekdo problemy kvuli tomu co delal par dni predem? Krevni zkouska neni zadny dukaz o intoxikaci za volantem. Bohuzel nejsem pravnik, takze nedokazu odpovedet, co by z toho mohlo byt.
    ACE
    ACE --- ---
    CAIDEL: no tak kdyz odmitnes test, tak te automaticky berou jako full positive, nebo se pletu?

takze s tim nikdo zkusenosti nema... spekulace mi nic neprinesou...
    CAIDEL
    CAIDEL --- ---
    ACE: To jo. Teď už je asi pozdě. Spíš jsi jim měla tu krev odmítnout.
    ACE
    ACE --- ---
    ATOMINATOR: bylo to pozde vecer, takze proste jen tak

ATOMINATOR: a oni rekli testy nemame tak hybaj na krev... proste kdyz to mas v krvi, jsi pod vlivem, konec debaty...
    ATOMINATOR
    ATOMINATOR --- ---
    Ty nove drogove testy by mely odhalit jen momentalni intoxikaci.
    GIANT
    GIANT --- ---
    tak to je dost naprd :( nekde jsem cet nebo dokonce videl, ze prave brzo zacnou zavadet masinky, ktery budou schopny rozpoznat vetsinu " beznejch a dostupnejch" drog snad jenom z potu, takze je budou mit policajti normalne u sebe. a to je dost naprd, pac THC zustava v tele dost dlouho. myslim, ze rikali, ze je to sice o neco drazsi nez provadet test na alkohol, ale ze uz to neni zas tak drahy, aby to bylo nerealny provozovat. Takze podle me, kdyz policajt uvidi cloveka pod 30 let, vypadajiciho trochu alternativne, nebo zazobane, tak to hned vytasi
    ATOMINATOR
    ATOMINATOR --- ---
    ACE: a bylo to v souvislosti s nejakym nespravnym zpusobem jizdy nebo jen namatkova kontrola?
    ACE
    ACE --- ---
    ma nekdo z vas zkusenosti s thc za volantem?

vcera nocni stop hlidkou pcr v aute, negativni dejchani na chlast a nasledna informace, ze nemaji pristroje na detekci drog a ze se ma ridic odporoucet na krev/moc... vymluva na silvestrovske brko 2 dny zpatky... proveden test moci a odvoz zpet k autu s tim, ze dale to resi magistrat... co bude dal? v te moci toho urcite najdou dost :(
    MUCKER
    MUCKER --- ---
    http://ihned.cz/1-10072050-17274030-003000_d-2b

Spotřeba drog v Evropě roste

Česko je na špici v užívání konopí a i dalších narkotik, jako jsou taneční droga extáze, lysohlávky či pervitin.
    ATOMINATOR
    ATOMINATOR --- ---
    Počet žen v amerických věznicích roste rychleji než počet mužů
    Zpravodajství ČTK | 24.10.2005 | 02:03 | rubrika: Právo a krimi - USA, Kanada a OSN | autor: VK

WASHINGTON 24. října (ČTK) - Na výrazně rychlejší nárůst počtu uvězněných žen ve Spojených státech ve srovnání s muži upozorňuje nejnovější zpráva amerického ministerstva spravedlnosti.

Zpráva sice konstatuje, že ženy tvoří pouze sedm procent ze všech uvězněných osob v USA, upozorňuje však na to, že jejich počet se v roce 2004 ve srovnání s předchozím rokem zvýšil o čtyři procenta, zatímco u mužů to bylo 1,8 procenta.

Ještě mnohem vyšší podíl žen je mezi zatčenými osobami, tam představují ženy plnou čtvrtinu. Odborníci to přičítají především výraznému zvýšení podílu žen na užívání drog.

Drogová problematika celkově zapříčinila za posledních 25 let jedenáctinásobné zvýšení počtu uvězněných - zatímco v roce 1980 jich bylo jen 40.000, v roce 2004 již více než 450.000. Zatčeno pak bylo v souvislosti s drogami 1,7 milionu osob.

V amerických věznicích si v roce 2004 odpykávalo tresty dohromady 2,267.787 lidí. Je to 724 osob na 100.000 obyvatel, což je daleko nejvyšší míra na světě.
    PIZI
    PIZI --- ---
    _LEPIK_: Neni to samozrejme dukaz neceho. Je to pracovni pomucka policisty.
    PIZI
    PIZI --- ---
    _LEPIK_: Ale tu databazi si nedela policie. Neni to globalni akce, uredni, oficialni. Je to proste soukroma inciativa policajtu. Prece nebudes regulovat co si muze psat do sveho blocku.
    PIZI
    PIZI --- ---
    _LEPIK_: Hypoteticky priklad. Jsem urednik, ktery jedna s desitkami lidi denne. Vymyslim si seznam tech, kteri delaji problemy. Dam ho k dispozici kolegum s tim, ze tam proste pisu lidi, se kterymi byl nejaky problem. To nesmim? Proc bych nemohl?
    PIZI
    PIZI --- ---
    MUCKER: Jo
    POTHEAD23
    POTHEAD23 --- ---
    akorat ze v XLS :)
    MUCKER
    MUCKER --- ---
    čili se tady celou dobu bavíme o policejnim bločku? :)
    PIZI
    PIZI --- ---
    MUCKER: Pochop, ze ta databaze neni neco oficialniho. Je to proste pracovni pomucka policajta. Jeho vymysl, ne narizeny zakonem. Pravdepodobne mistni zalezitost.
    MUCKER
    MUCKER --- ---
    čili ti nejčistší, který to nikomu neprodaj. nedejbože bance, kam si pudu zažádat o úvěr :)
    POTHEAD23
    POTHEAD23 --- ---
    pristup k nim maji zrejme jen ty fizlove co delaj do neceho s drogama spojenyho - corky, protidrogovy oddeleni a tak
    MUCKER
    MUCKER --- ---
    no právě. ale já se s nima nechci dohadovat, že jo. buď ať vyblejou obvinění a nebo nic, ale tohle strašení předběžnýma výslechama a zkoušení nějakejma neoficiálníma databázema feťáků, ke kterejm pak (s fizlama se vetsinou dohodnout da...) muze mit pristup kde kdo, se mi prostě moc nelíbí no.
    proto mě zajímalo, co je o tom známo
    POTHEAD23
    POTHEAD23 --- ---
    :)) mne snad taky pani rikala ze toho hasise v tom dopise bylo tak malo ze bych se ani moc nezhulil. proste s fizlama se vetsinou dohodnout da
    MUCKER
    MUCKER --- ---
    já sem přislušné zkoušky nepodstupoval samozřejmě, protože internetová objednávka neobsahovala ani mé pachy, zbytky vlasů, ba dokonce jsem s ní vůbec nepřišel do styku. jenom taková perlička, udělali rozbor všech látek obsažených a upozornili mne, že teda ta tráva, co jsem si k tomu přibalil (ostatní byly houby) stála za prd... :)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam