• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    MUCKERVÁLKA PROTI DROGÁM
    MUCKER
    MUCKER --- ---
    ALESH: ty nevidíš ten rozdíl?
    ALESH
    ALESH --- ---
    ADAM: rozdil je cist si o tematu a cist si konkretni nabidku...
    ALESH
    ALESH --- ---
    abizim odstaneni nepohodlnych spoluobcanu

ubodani 50000 kc
    zasreleni 40000 kc
    "nestestna nahoda" 80000 kc

+znasilneni pred cinem +2000 (u muze 50000)

ceny jsou bez dph 19%

zajemci necht se ozvou do posty porpiade na cislo 777 987 429
    ADAM
    ADAM --- ---
    ALESH: pokud máš obavu o svoje děti, domnívám se, že zakazováním číst si o určitých tématech nic nedokážeš.

moje rada by byla poskytnout jim maximum informací (aby si uvědomili rizika užití)
    a poskytnout jim takové podmínky života, aby pozitivní účinky takových drog neměli potřebu vyhledávat.

pokud jedno nebo druhé mít nebudou, tak se obávám, že zakrýváním jejich očí je od drog neuchráníš.
    ALESH
    ALESH --- ---
    nevadi mi ze je nekdo konzumuje, vadi mi ze to inzeruje tak, ze si to muzu precis mimo jine (moje) deti... to mi opravdu vadi...
    ADAM
    ADAM --- ---
    ALESH: nojo. raděj nic, než si pak odporovat.

to je takovej divnej přístup. shrnul bych jej: "dyť mě to valstně nevadí, hlavně ať to nedělají a když jo, tak ať je někdo potrestá"

dost divný a nekonzistentní, souhlasíš?
    ALESH
    ALESH --- ---
    ADAM: to uz bych pak nemohl psat vubec nic :-)
    ADAM
    ADAM --- ---
    ALESH: hele, aleshi. na jednu stranu tvrdíš, že nikomu nic nezakazuješ a na druhou stranu bys byl rád, kdyby byl ten člověk potrestán.

nemusíš mu to zakazovat explicitně, stejně to v tvých příspěvcích je.
    MUCKER
    MUCKER --- ---
    no to je jasny, je to provokativni :)
    ALESH
    ALESH --- ---
    MUCKER: za to ze inzeruje ze prodava herak, piko.... atd (ale cekal jsem, ze se toho beztrestne nekdo chytne :-)
    MUCKER
    MUCKER --- ---
    beztrestne? za co by mel byt trestany?
    ALESH
    ALESH --- ---
    MUCKER: nerikam ze se problem vyresi tim ze se o nem nebude mluvit, ale myslim si ze se nevyresi, pokud tu nedo bude beztrestne inzerovat ze prodava piko, herak atd...
    ALESH
    ALESH --- ---
    ADAM: to sem nerek... rek sem ze se mi to nelibi...nikomu nic nezakazuju...
    MUCKER
    MUCKER --- ---
    jinak v tomto sporu jde samozřejmě o základní dva střety... o pokrytecký náboženský postoj, který se snaží vymazat jakoukoliv zmínku o "drogách" a na základě toho se tvářit jako že je problém a vyřešen a na druhý, který tvrdí, že většina drogový problémů je způsobenu tímto přístupem prvních
    KUTAS
    KUTAS --- ---
    JAPAN: krom toho, že to tak v dnešní době rozhodně není... tak co když si cyklista ublíží sám?
    Jen se snažim poukázat na to, že argumentovat penězma takovýmhle způsobem je hloupost.
    MUCKER
    MUCKER --- ---
    vymlouvat se na to, že léčení feťáků je drahý a proto nesmí na internetu nabízet houby je zcela mimo mísu. kolik stojí léčení houbařů?
    ADAM
    ADAM --- ---
    toto:  pokud nekdo srazi ciklistu na kole, tak za toi muze ten, kdo ho srazil a mel by kompletne hradit naklady na lecbu a rekonvalescenci... v mnohych statech to tak je, ze lecba jde z pojistky toho, kdo zavinil nehodu. a tomu se taky rapidne zvysi platby zaloh...

je zajimavá myšlenka. stačí to domyslet: vztáhnout to ve vztahu k tomu, kdo škodu způsobí sám sobě (třeba drogami)
    ADAM
    ADAM --- ---
    ALESH: to je ale krásnej přístup:
    MĚ se nelíbí, že (...děláš to a to...), JÁ s tím nesouhlasím, tak TY to nedělej...
    ADAM
    ADAM --- ---
    pokračování z nabídek/poptávek:

JAPAN: hele hele, klidek.
    to co mi podsouváš, nemá ani molekulu společnou s tím, co říkám já.

jak mužeš srovnávat spotřebu hub s vražděním nebo kradením?

jak tě napadlo rušit věznice nebo soudce? to jsou opravdu zajimavé asociace...
    PIZI
    PIZI --- ---
    Marihuana: Vyloučený maturant s odvoláním na kraji neuspěl
    http://www.ceskobudejovickelisty.cz/zpravodajstvi_kraj_cb/CB20060511000006.html
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam