• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    MUCKERVÁLKA PROTI DROGÁM
    SKRU
    SKRU --- ---
    KUBAJZ_V: to je absurdni nesmysl, na gympu sme meli typka, co mel odpor ke koureni, neustale se kasal, jak skoro jako jedinej nehuli a bum rok po maturite byl na perniku, a to nekouril ani nepil skoro. trava proste k tvrdym drogam nevede, ale kdyz se omezi na urcite (nucene ilegalni) distribucni kanaly, tak temi kanaly jaksi proudi i neco jineho, co muze byt cloveku nabidnouto. ale to nesouvisi s temi latkami jako takovymi.
    mmchm znam spoustu prilezitostnych uzivatelu ruznych dobrot a vetsina z nich nehuli. narozdil ode me.
    KUBAJZ_V
    KUBAJZ_V --- ---
    CONTINUITY: citiš se jako velky prorok? :D
    MUCKER
    MUCKER --- ---
    KUBAJZ_V: a shánět ženský na netu ti idiotský nepřijde? se vrať do středověku, když nechceš využívat internet k tomu, k čemu slouží - k výměně dat, zboží, peněz atd...
    a to že začneš na trávě... ještě před tim začneš na chlastu a na cigaretách. a v mládí tě rodiče naučí utíkat k televizi... až pak najdeš ten chlast...
    AXTHEB
    AXTHEB --- ---
    KUBAJZ_V: Nikdo nezacne na trave. Resp. neznam nikoho, kdo by hulil a pred tim neokusil chlast nebo cigara.
    KUBAJZ_V
    KUBAJZ_V --- ---
    SKRU: No to teda nevim, jestl ity si začal ve 13 když to chceš zkusit zkusiš to třeba ve 20 ne? A asi těžko pujdeš hned do trdý drogy.
    AXTHEB
    AXTHEB --- ---
    CONTINUITY: imho v tom posledim odstavci lzes a vis o tom. Nebo si presvedcena ze clovek kerej se nastreli nebo vytripuje ovlada svoje ciny lip nez clovek co se ozere?
    KUBAJZ_V
    KUBAJZ_V --- ---
    MUCKER: nj ujedeš párkrát a pak už vlastně žadnej volnej čas nemáš, spíš ti ho bere ne? a nemysliš že to už je divny
    SKRU
    SKRU --- ---
    KUBAJZ_V: co to meles, jaky "jdes dal"? to snad plati pro 13lety experimentatory, ktery este poradne nevedi, kde je nahore a kde dole, ale jinak je to nesmysl zalozenej na propagande z 20. let 20. stoleti
    KUBAJZ_V
    KUBAJZ_V --- ---
    PETGRIDUS: nikdo neposloucha tvoje nazory? to nevadi nznamena že sou nejhorší
    MUCKER
    MUCKER --- ---
    PETGRIDUS: no tak se pojď bavit o hulení a houbách a netahejte sem furt ten herák. jako co já s nim? :) ani sem ho neměl, ale umim si představit, že ty stavy jsou přijemný a je chuť je opakovat.
    jde o náplň života. pokud žádnou jinou nemáš, ujedeš si na čemkoliv, co ti dokáže zabrat volnej čas
    PETGRIDUS
    PETGRIDUS --- ---
    hele mejte hezky den uzivejte drogy ja se pro tuhle diskuzi nehodim
    AXTHEB
    AXTHEB --- ---
    PIZI: Hele vy liberalisti mate nejaky skoleni kde se tyhle vety ucite, ne? Uz ses asi treti jedinec s uplne stejnejma argumetama.

Myslim ekonomickou solidaritu, tam to s dobrovolnosti az tak dobre neunguje.

Mne ne, statu ano, pokud se tak rozhodne chovat. Jeste se muzes odstehovat, a kdyz presvedcis dost lidi ze absolutni sobectvi je ten spravnej pohled na svet tak si muzete zalozit na nejakym ostrova v karibiku spolecnost, to by byl zajimavej experiment.
    PETGRIDUS
    PETGRIDUS --- ---
    CONTINUITY: neni to spis takovy ospravedlneni proc fetovat?
    KUBAJZ_V
    KUBAJZ_V --- ---
    MUCKER: spíš ho maj ty co ho nabízí :D
    Je ale fakt, že začneš na trávě, a jdeš dál, mysliš si, že zvládáš stavy s tímhle zvládneš je i s něčím tvrdším :)) A pak už se jen pěkn vezeš

Ale přijde mi docela idiotský si shánět hulo po internetu ještě na nyxu :o))
    PETGRIDUS
    PETGRIDUS --- ---
    CONTINUITY:a neni demagogie spis to co pises ty?
    MUCKER
    MUCKER --- ---
    :)
    MUCKER
    MUCKER --- ---

jak jste na tom?

69 hlasy od 69 respondentů

PETGRIDUS
    PETGRIDUS --- ---
    CONTINUITY: hele myslim ze ztracim cas
    PETGRIDUS
    PETGRIDUS --- ---
    MUCKER: hele meles do sebe huleni a herak
    MUCKER
    MUCKER --- ---
    hele já jsem kdysi do těch poptávek hodil, že chci koupit gram trávy a ozvali se mi, čili to bylo splněno. zase sem to smazal. no problém. heroin tu přece nikdo neschání. ten, kdo ho chce většinou nemá počítač s netem :)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam