• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    MUCKERVÁLKA PROTI DROGÁM
    MUCKER
    MUCKER --- ---
    hele já jsem kdysi do těch poptávek hodil, že chci koupit gram trávy a ozvali se mi, čili to bylo splněno. zase sem to smazal. no problém. heroin tu přece nikdo neschání. ten, kdo ho chce většinou nemá počítač s netem :)
    KUBAJZ_V
    KUBAJZ_V --- ---
    PETGRIDUS: Podle mě, ta prezentace tady na nyxu neni tak strašná kdyby stim chtěly admini něco udělat udělaj, když ne tak ne.
    PIZI
    PIZI --- ---
    PETGRIDUS: Zkus podobnou statistiku pro chleba. :-)
    MUCKER
    MUCKER --- ---
    PETGRIDUS: určitě tě hnedka zabiju jenom protože má chuť si zahulit :)
    MUCKER
    MUCKER --- ---
    PETGRIDUS: jasný, já sem v bohnicích taky po houbách skončil. ale na sídlišti :) takže je všechno ok. těžko ustoupim ze svý pozice, když beru nadprůměrnej plat = vytvářim společenský hodnoty, fetuju, mam holku, kočku atd.... tj normální šedá kapitalistická myš :)
    PETGRIDUS
    PETGRIDUS --- ---
    MUCKER: aha ty si asi zadnyho v abstaku nepotkal
    PETGRIDUS
    PETGRIDUS --- ---
    KUBAJZ_V: neberu,ale zas zarytej odpurce nejsem....jen se mi nelibi prezentovani drog tady na nyxu:)
    MUCKER
    MUCKER --- ---
    společenská nebezpečnost těchto látek je minimálně. včetně heroinu. co komu udělá feťák závislej na heroinu oproti chlápkovi alkoholikovi oproti chlápkovi, co má hlad a je nezaměstnanej, oproti "mafinánovi, co chce moc, prachy a baby"? :)
    PETGRIDUS
    PETGRIDUS --- ---
    MUCKER: houby sou super lidi po nich padaj ze strech:(((( a koncej v bohnicich ....jo supr priklad!
    KUBAJZ_V
    KUBAJZ_V --- ---
    Myslim, že nejdřiv by tady všichni měly řict jaky maji postoj k drogam a navykovým látkám, jestli je zavrhuji či nikoli a kdo jaký užívá, možna ta diskze pak pujde lip :o))
    PETGRIDUS
    PETGRIDUS --- ---
    myslim ze tahle debata je o nicem
    kazdej haji to svoje a na druhou stranu neprejde
    MUCKER
    MUCKER --- ---
    vy tu pořád zmiňujete heroin, ale primárně se tu bavíme o houbách, případně je to vstažitelný na hulení
    MUCKER
    MUCKER --- ---
    za a) heroin tu dosud nikdo nenabízel. za b) zábava x meditace x zoufalá snaha odcizit se z reality (pro to je řešením také sebevražda, televize nebo sbírání samolepek)
    PIZI
    PIZI --- ---
    AXTHEB: Solidarita a sobeckost jsou pojmy z oblasti moralky. Moralne se mohu chovat pouze tehdy pokud tak jednam dobrovolne. Ne z donuceni. Kdyz me nekdo prinuti pomoci druhemu, nedela to ze me soucitneho cloveka.
    To ze je to pro tebe prirozene ti dava pravo nasilim ode me vybirat penize na zachovu tvych hodnot?
    KUBAJZ_V
    KUBAJZ_V --- ---
    MUCKER: Blbec novotnej by i neuvazal ani lano, tomu to blbě vyměřily :D
    AXTHEB
    AXTHEB --- ---
    PIZI: Pro mne je solidarita prirozena zalezitost, nejsem sobecky hovado.
    PETGRIDUS
    PETGRIDUS --- ---
    MUCKER: meditace s heroinem LOL
    PIZI
    PIZI --- ---
    AXTHEB: Mas i nejaky konkretni argument, kterym obhajis povinnost prispivat na jejich lecbu?
    AXTHEB
    AXTHEB --- ---
    MUCKER: Ty sis taky moc smazek neprohlizel, ne?
    PETGRIDUS
    PETGRIDUS --- ---
    me by zajimalo kolik obhajcu drog by bylo mezi neuzivateli :)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam