CONTINUITY: ja si slehal dobrovolne, a mozna jsem i ve finale sedel do vetsinove predstavy fetaka, ale pamatuji si, ze pro sleh jsem dokazal divy....to jestli se ti to libi nebo nelibi je tvoje vec, ja s tim prestal predevsim ze mi vadil vecny kolotoc shaneni matrose...zabiralo to moc casu
conti uprime me to bylo jedno, vsechny prachy co jsem mel prosli jehlou a na utraceni za jehly uz nezbyvalo, je mi lito jestli ti to zkazilo predstavu o me, ale takove to byly dny...
jinak nemuzu souhlasit, ze mala skupina fetaku kazi obecny pohled na vetsinu ostatnich uzivatelu drog. To je zkratka nesmysl, staci se mi rozhlidnout po Cigarones, kde je docela dost lidi na cracku a ty ti ukradnou cokoli, kdyz nemaj zrovna penize.
PIZI: jj, tot co jsem psal
YMLADRIS: zadas nemozne, zadny stat nesnizi vydaje na drogovou represi, potazmo policii = politicka sebevrazda (a pokud si ma politik vybrat mezi mrtvejma holcickama na diskotekach nebo mrtvou karierou, zvoli mrtvy holcicky...je to cynicke, ale takhle to je, snaha zmenit to je marna, protoze uzivatele drog/fetaci nejsou zrovna spolehliva volicska zakladna)
CONTINUITY:
Ze uzivani z nich neudela nesvepravne trosky, ale proste jim prinese normalni, realna negativa, napriklad ze utrati vetsinu platu, takze budou muset nosit obleceni ze sekace a misto na dovolenou se budou moci leda tak jit projit do lesa za Prahu.....nebo v pripade stimulantu, ze budou vyhubli, sexualne neatraktivni;) a budou mit psychicke a zdravotni potize....atd
souhlasim, zbyva dodat, ze okoli te bude mit za nesvepravnou trosku, jakmile navyk vypluje na povrch. Lide proste maji predsudky, vzdycky je meli a vzdy je mit budou...