• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    MUCKERVÁLKA PROTI DROGÁM
    ERNEST_GASKIN
    ERNEST_GASKIN --- ---
    hipík!

řekni mi jedinou věc co jsi kdy udělal co nezasáhla do práv druhých
    naneštěstí tu máme i věci jako teorie chaosu a lavinový efekt, takže nic nezůstává bez důsledků.. každej ví, že svoboda jednoho začíná kde končí svoboda druhýho.. a zákony jsou od toho, aby mezi těmahle věcma držely alespoň nějaký tenký zdi..
    PIZI
    PIZI --- ---
    YMLADRIS: Ano povazuji za scestne jakekoliv omezovani lidi v tom co delaji aniz by to zasahovalo do prav druhych. Pozor ale to neznamena ze bych navrhoval dnes o pulnoci zrusit vsechny zakony.
    ERNEST_GASKIN
    ERNEST_GASKIN --- ---
    jasně.. to bude ta zásadní informace která tak hrozně ponižuje tuhle diskusi a která mi nedošla.. a to že jsi vlastně génius.
    SADSOUL
    SADSOUL --- ---
    Snazim se myslet pozitivne a porekadlo, ze jednoho genia dva idioti prehlasuji jsem si transformoval do motta mého života a to, že v i v pohodě idiot se může přiklonit na tu správnou stranu.

Ale kdo chce kam, pomožme mu tam, co když ty špatný i potom (už jenom podle statistiky) přečíšlí ty hodné? A kdo je kdo? Jj. Dokud se nebude hlasovat, nebo rozhodovat, je to jenom diskuze. Tu ale milý Erneste spíše zpestřuješ svými projevy ve stylu ,,já schválně jako debil, co vlastně nemá co říct, než si trochu zaprudit ty na druhým břehu" a končíš tím, že vlastně jenom zabíjíš čas.

Mám v tom hledat cosi mystického, co by mi mělo dát představu o tom, s jakými lidmi se potkám, když se budu snažit diskutovat, či sledovat diskusi (celkem zajímavou) o válce proti drogám o jejich +/-? Něco ve smyslu transcendentálního opuštění racionality? Kdybys byl smažka jako já, tak to beru, ale to že ti přijde směšnej zákon proti přivazování domácky vyrobené atomové bomby k hlavě opice ... jo, odpověď je 42. Dík za všechny ryby.
    SADSOUL
    SADSOUL --- ---
    ERNEST_GASKIN: No proto :).

ERNEST_GASKIN: Kecals.
    ERNEST_GASKIN
    ERNEST_GASKIN --- ---
    zabít nějak čas až půjdu do práce, asi. teď už.
    KERRAY
    KERRAY --- ---
    ERNEST_GASKIN: A o co že ti přesně jde?
    ERNEST_GASKIN
    ERNEST_GASKIN --- ---
    mě zas příjde směšnej zákon proti přivazování domácky vyrobené atomové bomby k hlavě opice... to je přece moje ústavní právo..
    YMLADRIS
    YMLADRIS --- ---
    pizi: (nemam co delat) a povazujes za necestne jakekoliv omezovani lidi pri nakladani s necim (zbrojni pasy, farmaceuticke licence, potravinarske prukazy), nebo ti vadi jen ty drogy? (uzivat drogy zakon nezakazuje)
    ERNEST_GASKIN
    ERNEST_GASKIN --- ---
    ah, bože, zapomněl jsem na tu totalitu, co se tady odehrává..

pleteš si pátý s devátym... téměř doslova.. a taky si pleteš punk s hippies.. chudáku chlapče...
    PIZI
    PIZI --- ---
    Onehda byly uranove doly plne tech co se temi pravidly neridili. Mas jim to za zle? To podotykam proto aby sis uvedomil, ze nad zakony se musi premyslet a radeji se budu chovat cestne, nez legalne. Nehodlam neco delat jen proto, ze to je nekde na papire. Jestlize si nekdo osobuje pravo, ktere mu nepatri (zakazovat mi drogy), pak mu budu odporovat, stejne jako ti kdo odporovali jinym, osobujicim si prava na jine zasahy do soukromi. Ne ze bych se chtel srovnavat s politickymi vezni.
    ERNEST_GASKIN
    ERNEST_GASKIN --- ---
    SADSOUL: ó bože moc se omlouvám že jsem nenapsal příspěvek na vaší úrovni, kaju se a do rána odříkám tisíc kobainášů..
    ERNEST_GASKIN
    ERNEST_GASKIN --- ---
    hele mě je to fakt u prdele.. klidně si uřízni ruku, když tě to bude bavit... fakt. o to mi nejde.. ale žiješ ve státě, který má postavený systém zákonů atp, i když tomu můžem klidně říkat pravidla, jo?

myslím si, že řídit se jimi není žádný projev slaboštví.. jo.. a tak teda taky.. že nejseš žádnej velkej kluk.
    PIZI
    PIZI --- ---
    ERNEST_GASKIN: A mas teda nejaky argument ktery by obhajil to ze nekdo zakazuje ostatnim uzivat co chteji? Dokazes vymyslet zduvodneni ktere by nekomu davalo pravo rozhodovat o tom co smim jist a co ne?
    ERNEST_GASKIN
    ERNEST_GASKIN --- ---
    mě spíš fascinoval ten všeobecnej úhel pohledu já sem velkej kluk/holka páč smažim ou jé a všichni co mi zakazují svou svobodnou vůli jsou zlí!

to klidně napište na home a žádná diskuse tady nebude potřebná, protože o tom je posledních několikset plus...
    SADSOUL
    SADSOUL --- ---
    ERNEST_GASKIN: LoL LoL LoL. Tyhle tři výsměchy tvému příspěvku se ani za nehet nevyrovnají tvému výsměchu této diskuzi. Nemístný, zaujatý a pro mě, s dovolením až téměř ubohý. A svůj zobáček otevírej buď v okamžiku, kdy máš co pípnout a né jako já teď, kdy tě prostě jenom něco sere.
    CAIDEL
    CAIDEL --- ---
    NAVON_DU_SANDAU: Nejspíš nějaká odvykací komunita/centrum.
    NAVON_DU_SANDAU
    NAVON_DU_SANDAU --- ---
    Co je to nemcicka komunita?
    PIZI
    PIZI --- ---
    ERNEST_GASKIN: Pravdu ma jen ten kdo je pod vlivem emoci ze staze v komunite? A co nejaky argument, nebyl by?
    ERNEST_GASKIN
    ERNEST_GASKIN --- ---
    ach bože, ti co zbrojí proti drogám jsou tááák zlíí!

udělejte si každej tejdení stáž v němčický komunitě a pak si otvírejte ty svý zobáčky.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam