• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    MUCKERVÁLKA PROTI DROGÁM

rozbalit záhlaví
    MUCKER
    MUCKER --- ---
    MORPHLER: využití těch látek v praktickém životě...
    MORPHLER
    MORPHLER --- ---
    MUCKER: tak nahod vlastni tema... tenhle klub je stejne polomrtvy, tak pokud mas predstavu jak by ten level mel vypadat, pojdme do toho...
    MUCKER
    MUCKER --- ---
    MORPHLER: njn ok, já jenom že už bych se někdy rád bavil o level dál a ne znova a znova se dohadoval na definicí americký prohibice nebo podle čeho to ty lidi jedou :)
    MORPHLER
    MORPHLER --- ---
    MUCKER: tohle je co za flame vykrik? tos nemusel .) myslim ze ty predchozi dva dostatecne vyjadrily cos myslel...
    MUCKER
    MUCKER --- ---
    já vim že pro mne je samozřejmost se nad věcma zamýšlet, a že vy teprve objevujete, že můžete mít na věci i svůj názor, tak mne omluvte :)
    MUCKER
    MUCKER --- ---
    a co je ibalgin když ne droga?
    MUCKER
    MUCKER --- ---
    BLABOL: a co je chleba když ne droga?
    MORPHLER
    MORPHLER --- ---
    BLABOL: ani ne. dlouhodobe je imho zdravejsi zkusit si toho tripa nez si ho nezkusit a dat si juice... :)
    BLABOL
    BLABOL --- ---
    MUCKER: a co to je, když to není droga?? A není zdravější dát si džus, než tripa?
    MUCKER
    MUCKER --- ---
    M4JKL05: trip proste neni zadna droga. cili asi lepsi nez chlast no :) výlet je vždycky lepší než sedět v hospodě u piva, páč je zdravější
    ATOMINATOR
    ATOMINATOR --- ---
    M4JKL05: Podle toho, co očekáváš od drogy :)
    TENCOKACISTROMY
    TENCOKACISTROMY --- ---
    M4JKL05: Me osobne je prijemnejsi byt ve vytripovanym stavu nez v opilym stavu. Bohuzel v kombinaci s "normalnim" zivotem je jednodussi se opit nez se vytripovat.
    M4JKL05
    M4JKL05 --- ---
    EUCHENIE: jedu tam
    M4JKL05
    M4JKL05 --- ---
    aha, takze podle vas je trip lepsi droga nez chlast a je nutny o tom vsechny presvedcovat
    MUCKER
    MUCKER --- ---
    EUCHENIE: mno, doufam, ze tam nebude nekdo zivat :)
    TENCOKACISTROMY
    TENCOKACISTROMY --- ---
    M4JKL05: Souhlasim s MUCKERem. Ja takhle prestal chlastat ... pri prvnim tripu jsem si uvedomil, ze i sebevetsi opilost je uplny nic proti maly vytripovanosti, i kdyz to je jen jednou za uherskej rok.
    MUCKER
    MUCKER --- ---
    no proste si das kousek tripa a pochopis ze chlast je k hovnu
    M4JKL05
    M4JKL05 --- ---
    MUCKER: viz LSD: mozna uplne presne nechapu jak je to mysleny ale takhle na prvni pohled mi to prijde jako regulerni substitucni lecba
    MUCKER
    MUCKER --- ---
    http://zdravi.idnes.cz/deset-hrisnych-veci-ktere-vam-mohou-prospet-fzq-/zdravi.asp?c=A080910_131333_zdravi_bad

3. Marihuana
    Užívání marihuany je často spojené s výpadky paměti a může vyvrcholit i její poruchou. Na druhou stranu však užívání přípravků z marihuany (tím samozřejmě není myšleno kouření jointů) rozvoj poruch paměti brzdí. Pokusy na myších dokázaly, že látky, které marihuana obsahuje, brání rozvoji nemoci.

6. LSD
    Vědci rozhodně neobhajují narkomanii, pouze při svých pokusech dospěli k zajímavému zjištění. Nepatrné dávky LSD podávané těžkým alkoholikům mají výrazně pozitivní účinek při odvykání a slouží i jako vynikající prevence proti opětovnému vzniku závislosti.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam