• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    MUCKERVÁLKA PROTI DROGÁM
    SOM
    SOM --- ---
    letální dávka (rozumej smrtelna davka po poziti extaze) neni znama aj 100 tablet pokud je cista bez primesi je mozno prodychat takze klasicka mameni lidi
    MAKOSHARK
    MAKOSHARK --- ---
    no,predstavil tam svoje nazory v plny krase
    neco jako "evropa neni jenom liberalismus,drogy,multikulturalita,oslabeni vyznamu rodiny ve spolecnosti....blabla"
    MUCKER
    MUCKER --- ---
    ne ;)
    MAKOSHARK
    MAKOSHARK --- ---
    cetli jste jeho clanek o vstupu do EU? bud to bylo v lidovkach,nebo v MF Dnes (asi pred tejdnem)
    MUCKER
    MUCKER --- ---
    no, ta poslední odpověď je typickým příkladem. ale měl jsem na mysli předevšim jeho argumentaci "po každé droze se může zemřít" a že tě někdo zhulenej přejede na přechodě...
    PIZI
    PIZI --- ---
    Prave ze Severa tak okate klickuje, ze je jasne ze si je vedom kam ty otazky smeruji. Nemuze prece desetkrat po sobe omylem stocit rec jinam a vyhnout se prime odpovedi. Podle me z tech rozhovoru jasne plyne, ze to nedela z blbosti, ale naschval pri plnem vedomi nesmyslnosti svych tvrzeni.
    MUCKER
    MUCKER --- ---
    ten severa to řiká tak, že by mu člověk ty žvásty dokonce i věřil
    CAIDEL
    CAIDEL --- ---
    PIZI: Naprosto přesně, řekl bych :-)
    PIZI
    PIZI --- ---
    Cili jinymi slovy. Je to pocet mrtvol, ktere nezemrely "prirozenou smrti" a mely v krvi THC.
    CAIDEL
    CAIDEL --- ---
    STANDIMIR: A to ještě ten vybouranej může bejt dost často jak zhulenej, tak přiožralej... to by mě zajímalo, jak to pak klasifikujou.. :-))

Předávkování je taky dobrý... pokud si dám pytlík gumovejch medvídků a pak sežeru lékárničku, asi nebude úplně korektní vyvozovat, že jsem se "předávkoval" medvídky... zato u marihuany, hej hej....
    STANDIMIR
    STANDIMIR --- ---
    "Čtrnáct lidí zemřelo loni na území severní Moravy v souvislosti s požitím marihuany.
    Podle mluvčí Dagmar Bednarčíkové marihuana nepřímo zabíjela například při dvou dopravních nehodách, kdy řidiči pod jejím vlivem havarovali. "Dále se jednalo o smrt v důsledku pádu pod vlak, sebevraždy, pády z výšek či předávkování v kombinaci s dalšími druhy omamných a psychotropních látek," podotkla Bernarčíková. "

no eště bych pochopil, že někomu hulení vyvolalo psychózu a spáchal sebevraždu, ke který měl sklony.. dokážu si i představit, že se někdo zhulenej pod vobraz vybourá.. ale zajímalo by mě, jak klasifikujou úmrtí v souvislosti s marihuanou.. myslim že kdyby se vedla statistika úmrtí v souvislosti s telefonovánim nebo rejpánim v nose tak by počet takovejch obětí byl desetinásobnej..
    klasickej argument, že legální chlast zabíjí jenom za volantem tisíce lidí, ani rozvádět nebudu..
    TURBOMATIK
    TURBOMATIK --- ---
    JE TO KEDRA co vod nej cekas?
    SADNBOW
    SADNBOW --- ---
    jinak Vacek je fakt asi nejak narusenej nebo ja uz nevim ty jeho kecy jsou fakt stupidni..."Ilegální drogový obchod financuje z 80 % terorismus"
    SADNBOW
    SADNBOW --- ---
    "Mně se špatně polemizuje s tím, když my někdo řekne, že nějaká konference někde v Anglii řekla, že. Já potřebuji konkrétní data. Takhle se dělá evropská drogová politika založená na konkrétních, ověřitelných a dlouho shromažďovaných datech, nikoliv na výrocích o nějaké konferenci někde v Anglii." ted mu to dal ...
    JAZZZ
    JAZZZ --- ---
    imho dal bůh lidem travu proto, aby nebrali ty nabozensky kecy tak vazne...
    STANDIMIR
    STANDIMIR --- ---
    škoda že se vacek při těch svejch heroinovejch výletech nepřešleh.. :o)
    s nim se fakt ani nemá cenu hádat.. prostě si ho lidovci koupili na špinavou práci, tak jí bude dělat za každou cenu. když dojdou argumenty, odvolá se zřejmě na to, že bůh mu řek že konopí je ďáblova plodina..
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam