• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    MUCKERVÁLKA PROTI DROGÁM
    MUCKER
    MUCKER --- ---
    jde o to, co v tý tabletě bylo a jako moc nalitý byly ty ženský...
    SOM
    SOM --- ---
    letální dávka (rozumej smrtelna davka po poziti extaze) neni znama aj 100 tablet pokud je cista bez primesi je mozno prodychat takze klasicka mameni lidi
    MAKOSHARK
    MAKOSHARK --- ---
    no,predstavil tam svoje nazory v plny krase
    neco jako "evropa neni jenom liberalismus,drogy,multikulturalita,oslabeni vyznamu rodiny ve spolecnosti....blabla"
    MUCKER
    MUCKER --- ---
    ne ;)
    MAKOSHARK
    MAKOSHARK --- ---
    cetli jste jeho clanek o vstupu do EU? bud to bylo v lidovkach,nebo v MF Dnes (asi pred tejdnem)
    MUCKER
    MUCKER --- ---
    no, ta poslední odpověď je typickým příkladem. ale měl jsem na mysli předevšim jeho argumentaci "po každé droze se může zemřít" a že tě někdo zhulenej přejede na přechodě...
    PIZI
    PIZI --- ---
    Prave ze Severa tak okate klickuje, ze je jasne ze si je vedom kam ty otazky smeruji. Nemuze prece desetkrat po sobe omylem stocit rec jinam a vyhnout se prime odpovedi. Podle me z tech rozhovoru jasne plyne, ze to nedela z blbosti, ale naschval pri plnem vedomi nesmyslnosti svych tvrzeni.
    MUCKER
    MUCKER --- ---
    ten severa to řiká tak, že by mu člověk ty žvásty dokonce i věřil
    CAIDEL
    CAIDEL --- ---
    PIZI: Naprosto přesně, řekl bych :-)
    PIZI
    PIZI --- ---
    Cili jinymi slovy. Je to pocet mrtvol, ktere nezemrely "prirozenou smrti" a mely v krvi THC.
    CAIDEL
    CAIDEL --- ---
    STANDIMIR: A to ještě ten vybouranej může bejt dost často jak zhulenej, tak přiožralej... to by mě zajímalo, jak to pak klasifikujou.. :-))

Předávkování je taky dobrý... pokud si dám pytlík gumovejch medvídků a pak sežeru lékárničku, asi nebude úplně korektní vyvozovat, že jsem se "předávkoval" medvídky... zato u marihuany, hej hej....
    STANDIMIR
    STANDIMIR --- ---
    "Čtrnáct lidí zemřelo loni na území severní Moravy v souvislosti s požitím marihuany.
    Podle mluvčí Dagmar Bednarčíkové marihuana nepřímo zabíjela například při dvou dopravních nehodách, kdy řidiči pod jejím vlivem havarovali. "Dále se jednalo o smrt v důsledku pádu pod vlak, sebevraždy, pády z výšek či předávkování v kombinaci s dalšími druhy omamných a psychotropních látek," podotkla Bernarčíková. "

no eště bych pochopil, že někomu hulení vyvolalo psychózu a spáchal sebevraždu, ke který měl sklony.. dokážu si i představit, že se někdo zhulenej pod vobraz vybourá.. ale zajímalo by mě, jak klasifikujou úmrtí v souvislosti s marihuanou.. myslim že kdyby se vedla statistika úmrtí v souvislosti s telefonovánim nebo rejpánim v nose tak by počet takovejch obětí byl desetinásobnej..
    klasickej argument, že legální chlast zabíjí jenom za volantem tisíce lidí, ani rozvádět nebudu..
    TURBOMATIK
    TURBOMATIK --- ---
    JE TO KEDRA co vod nej cekas?
    SADNBOW
    SADNBOW --- ---
    jinak Vacek je fakt asi nejak narusenej nebo ja uz nevim ty jeho kecy jsou fakt stupidni..."Ilegální drogový obchod financuje z 80 % terorismus"
    SADNBOW
    SADNBOW --- ---
    "Mně se špatně polemizuje s tím, když my někdo řekne, že nějaká konference někde v Anglii řekla, že. Já potřebuji konkrétní data. Takhle se dělá evropská drogová politika založená na konkrétních, ověřitelných a dlouho shromažďovaných datech, nikoliv na výrocích o nějaké konferenci někde v Anglii." ted mu to dal ...
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam