• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    MUCKERVÁLKA PROTI DROGÁM
    GEZICHT
    GEZICHT --- ---
    procpak to kdosi promazal?
    SLEEPY
    SLEEPY --- ---
    KRYSTOFF: Co cekas od celniku? :o)
    NOPOLICE
    NOPOLICE --- ---
    KRYSTOFF: hm to se celníci vyznamenali, zásilka pro celý Irsko...
    KRYSTOFF
    KRYSTOFF --- ---
    09:37 - Celníci na letišti v Ruzyni zadrželi obálku s 1,2 gramy drcené marihuany. Zásilka mířila do Irska. Policie prověřuje kontakty 20leté ženy z Merklína na Karlovarsku, která dopis poslala z místní pošty.
    MUCKER
    MUCKER --- ---
    Šestnáctiletí Češi vedou Evropu v pití a kouření
    http://zpravy.idnes.cz/domaci.asp?r=domaci&c=A041214_144929_domaci_jpl&l=1
    NOPOLICE
    NOPOLICE --- ---
    no ja myslim i doufam ze to neprojde, lidovci se opet chteji zviditelnit achjo
    MARASAN
    MARASAN --- ---
    vsak vysoupli radimeckyho a chystaji tvrdsi pristup.
    ATOMINATOR
    ATOMINATOR --- ---
    Jo, je to jedna velka komedie. Uvidime, jak se to bude vyvijet.
    NOPOLICE
    NOPOLICE --- ---
    Četli jste dnešní MF DNES?Kalousek dostal od sdružení Rodiče proti drogám ocenění Frajer roku(málem jsem napsal krypl:), opět se rozjíždí debata o masivní represi proti marihuaně etc...
    Na jednu stranu vláda tušim má na stole zákony o větší represi proti tvrdejm a toleranci k měkkejm a najednou tohle?
    PIZI
    PIZI --- ---
    SEPPUKU: Spise teda o zidovi, ktery se vraci do nemecka, kde stale plati protizidovske zakony, ale spolecnost je nevymaha. Jen obcas, na nekom. Nikdy se predem nevi na kom.
    SEPPUKU
    SEPPUKU --- ---
    joint se me osobne netyka jako politicky{socialni}vzdor ,je to pro mne idealni alternativa za alkohol{rano se citim mnohem lepe a i stavy jsou prijemnejsi nez-li na alkoholu ,ale souhrnem jsou obe drogy pro mne psychickym rozptylenim...Rozumim ,ze pouze tolerance drogy ktera je zrejme mene skodliva pro spolecnost nez-li alkohol{agrese,leceni alkoholiku atd..}nestaci ,ale narazim na nas politicky i lidsky pristup k tehle droze a ten je v porovnani se spoustou zemi velmi volny{proto raj}..a smeruje k tomu ,ze si jointa budu moci koupit treba v trafice{na stary kolena,abych necitil prochozeny klouby a bral duchod s usmevem}....takze spis je to o zidu ,ktery se vraci po valce do nemecka a nenavist vuci nemu ustupuje ,protoze nema pevne zaklady{jen predsudky}{jenze se vlastne nic nezmeni protoze se nemci zameri na araby :o]
    PIZI
    PIZI --- ---
    SEPPUKU: Co by muselo platit o alkoholu? To ze ho ti lide konzumuji navzdory zakazu? JA to nejak nechapu. Ty rikas, soucasna politika je ok, protoze nam umoznuje hulit. To mi pripada jako kdyby Zide v Koncentraku rikali ze fasiste jsou ok, protoze kolem sebe prece vidi spoustu zivych Zidu.
    SEPPUKU
    SEPPUKU --- ---
    nerekl bych to by muselo platit i alkoholu ,ale ten je prece legalni
    PIZI
    PIZI --- ---
    SEPPUKU: Zhruba do pulky souhlasim, ale pak musim namitnout ze ty jointy kolem tu nejsou diky soucasne politice, ale ji navzdory.
    SEPPUKU
    SEPPUKU --- ---
    11:53 - zamestnani - zhulenej .......co jsem to rikal o tech drogach :o)))))(text pod v realite)
    SEPPUKU
    SEPPUKU --- ---
    Drogy tady byly ,jsou a budou at uz se jedna o formu prirodni,nebo syntetickou.To ,ze se stavaji predmetem politickych diskuzi ci jeste lepe represi je jen populisticke divadlo politickych cinitelu ,cemuz nahrava spousta paradoxu ohledne alkoholu ,cigaret a dalsich navykovych latek.To navozuje stav zejmena u mladeze pocitu(sveho) principu fungovani spolecnosti,vzpirani se atd. forem je spousta.S postupem casu tato potreba odezni ,nastoupi problemy s bydlenim ,rodinou,detmi - zapomenete na to stejne jako zapominate sledovat(respektive nemate cas ) svou oblibenou hudbu na MTV.Popravde receno jestli tady nekdo resil drogovou politiku nasi zeme ,coz by vas melo zajimat nejvic a ne po vzoru nasich cinitelu poukazovat na jine staty(my nejsme jiny stat)..jsem co se tyce drog jako v raji ..proste spokojen.. (jen se kolem sebe rozhlednete(kdo nezahledne ,alespon jointa denne vyhrava)..a co deti a ceny, zlocin a kvalita = kazdy rodic si odpovida sam pokud ne tak platim dane ,ktere se do tech nezaopatrenzch investuji(to ze stat promrda je z jinyho soudku) ceny - neni to kazdodenni potrebna soucast zivota nemas - nehul(me se zdaji akorat)zlocinci by se po legalizaci zcela jiste nestali bozimi beranky..kvalita - konkurence funguje vsude...zavislost na droze si vybuduje spis clovek neschopny prijimat realitu (fakt je ze obcas stoji pekne na hovno shoppingova mentalita(realite)ziti na ukor casu budoucich......jednim dechem
    KRVAVY_KRUMPAC
    KRVAVY_KRUMPAC --- ---
    z komentaru: Když každý den při cestě s práce míjím několik restaurací a koutkem oka zahlédnu jejich pravidelné návštěvníky nemůžu se ubránit dojmu že k demenci vede hlavně nadměrné požívání alkoholu.Ne nejsem abstinent,dám si rád sem tam pivko,třeba k jídlu,taktéž po nějakém sportovním výkonu takříkajíc jedno bodne,nicméně denodenní vytrvalé chlastání mých spoluobčanů opravdu vede k jejich degeneraci.( vidím a hlavně slyším to ! ) Je jasné,že požívání konopných drog tak říkajíc spalováním má svoje "plicní" rizika,ale demence?Jakou by asi musel mít dospělí jedinec ( děti nemají co hulit,natož chlastat ) spotřebu a jak dlouho by musel pálit ,aby se z něj stal tvor srovnatelný s alkoholikem,jenž je díky své droze schopen se zlikvidovat během několika týdnů?
    Ano rizika jsou,ale když denně sežeru kilo čokolády tak mě s největší pravděpodobností taky nečeká nic hezkého.
    Takže suma sumárum volím brčko které si večer ubalím,vyhulím ho na terase svého domu ( na svém pozemku ) a budu čumět do stromů a ráno půjdu svěží do práce.Mimo jiné jsem tak někde těsně před středním věkem,jsem zajištěný,mám slušnou práci,rodinu,platím daně a hulím tak 10 let a jako dement ( až na ty daně :o) ) si opravdu nepřipadám.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam