• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    MUCKERČESKOSLOVENSKÁ SOCIALISTICKÁ REPUBLIKA V OBRAZECH, ODKAZECH A VE VERŠÍCH
    TALPENNY
    TALPENNY --- ---
    DIVER:
    DIVER:
    Pravnuci Pepka Vyskoče jistě zaplesají a co teprve až někdo přijde na to že společnost stále více hnije zevnitř,mají práce nad hlavu a bude potřeba-sim sala bim-asistenty asistentů.

    ČR patří mezi nejbezpečnější země na světě a co se počtu příslušníků vzhledem k počtu obyvatel týká držíme v EU pěkné páté místo plus ještě celkem nedávno došlo na zřízení zdejší mutace metropolitní policie takže se beze všeho přiznám že mi smysl těchhle nástupců povlu jménem PS VB jaksi uniká.
    Mimochodem tyhle existence budou mít dost dobrej přehled jak to chodí v hoodu takže počítám že v nejednom případě budou mít slušnej vedlejšák jako např. tuzéry za echa bytařům.

    BTW jsem zvědavej jak s kolegy sestávajícími ze zakyslých důchodců,paranoidních psychopatů a blbů co je nevzaly ani SBS nejhorší kategorie míníš vyjít,jistě to bude podnětné :)
    A dohled u škol LOL

    Super,kromě "vedoucích" a "hodných lidí co je prostě baví volnočasové aktivity s dětmi"další (nejen latentní) pampelišky kolem malejch hadů ale tyhle ještě s bumážkou,já se poseru.

    Jinak doufám že jsou dneska v devítkách lidi minimálně tak z poloviny jako jsme bejvali my takže tímto přeji asistentům příjemnou zábavu,v době kyberšikany a smartphones je slušná šance že řada uvědomělých občanů co to myslí dobře skončí velmi záhy v blázinci případně za mřížemi skrze fyzické napadání nevinných dětí což jim ze srdce přeju.


    BONGI
    BONGI --- ---
    DIVER: Nic proti tvym dobrym umyslum, nechci je nijak zpochybnovat, jen bych pripodotknul, ze dobrymi umysly a snahou verejne pomoci se zastitovali jak PS VB a sedy mor ale v podstate skoro vsichni kdo lezli do strany po sedmdesatych letech. A mozna je i meli, jen se proste nasledne prizpusobili trendu a ocekavani.
    VYHULENY_UFO
    VYHULENY_UFO --- ---
    DIVER: pokud budes chodit a prudit kuraky, tak budes debil a udavac. ale to patri jinam a ne sem.
    DIVER
    DIVER --- ---
    VYHULENY_UFO: hele, já si teď dělám ofiko kurz první pomoci červenýho kříže - i s rekvalifikačním papírem z ministerstva. je to hlavně pro mě, abych to ovládal aspon trochu na profiúrovni.

    ale když jsem se dozvěděl, že s tim můžu dělat dohled na obecních akcích, burčákfestech, neckyádách a sportovních turnajich, tak jsem se taky rozhodnul, že se nabídnu obci. a zadarmo. prostě proto, že tam žiju a mám to tam rád.

    jsem proto debil, práskač a bolševickej sráč? motivy zkrátka mohou být různé. vidět to jenom optikou pomocný stráže je hloupost. ne každej chce/může tahat hadice u dobrovolnejch hasičů, ale klidně bude klidným krokem sbírat buchny nebo stát u přechodu. znám imho spoustu seniorů, co by z toho pookřáli o dvacet let.

    (byť bych byl sám nanejvýš opatrný a vyptal se na motivace zájemců o tuhle práci)
    SKRU
    SKRU --- ---
    MUCKER:
    PAYAMAN:
    VACA:
    hele co sem nasel, vecer si to pustim
    Muž, který přecenil českou duši aneb Útěky Josefa Brykse (TV film) (2007) | ČSFD.cz
    http://www.csfd.cz/film/230891-muz-ktery-precenil-ceskou-dusi-aneb-uteky-josefa-brykse/prehled/
    Muž, který přecenil českou duši aneb Útěky Josefa Brykse — iVysílání — Česká televize
    http://www.ceskatelevize.cz/.../10122453122-muz-ktery-precenil-ceskou-dusi-aneb-uteky-josefa-brykse/
    ADAMIRA
    ADAMIRA --- ---
    mno takze ty peesaci byli nakonec takovy tereni pracovnici :)

    samozrejme pokud nekdo chodil s fizlem v uniforme VB a praskal spatny parkovani, tak to byl bolsevickej srac a kolaborant, pokud nekdo chodi s fizlem v uniforme PCR tak je to komunitni vypomoc.


    protoze zaparkovat za normalizace na chodniku byla imperialisticka subverze
    MALAMUT
    MALAMUT --- ---
    LIQUID_SOUND: jo, potvrzuju, a než to člověka omrzelo, tak se dala dobře provozovat "diverze", pod svícnem bejvá tma ... za ten průser ta sranda stála :-)
    LIQUID_SOUND
    LIQUID_SOUND --- ---
    VYHULENY_UFO: Bejt nástěnkař bylo skvělý. Stačilo to poprvý schválně pos#at, vyslechnout si pojeb a už nikdy nikdo neotravoval.
    VYHULENY_UFO
    VYHULENY_UFO --- ---
    DIVER: schvalne, poloz si otazku, jaky typ lidi pujde asistenty delat. ti chytrejsi skonci kdyz ne u mestaku, tak aspon v ochrankach hypermarketu.
    //kazdopadne budes mit dostatek lidi na hlidani, jestli nahodou nekdo nekde v hospode nekouri.


    kdo z vas byl taky nastenkar? ja se poslusne hlasim ... :D

    Zdravíme slavný Vítězný únor! Také jste vyráběli nástěnky? | Týden.cz
    http://www.tyden.cz/...y/domaci/zdravime-slavny-vitezny-unor-take-jste-vyrabeli-nastenky_373727.html
    DIVER
    DIVER --- ---
    VYHULENY_UFO: většině lidí jsou stránky MV CR u prdele, ale stejně tady pojedou hemzy o bonzáctví. vypíchnul jsem výhradně činnost asistentů. o špatnym parkování ani slovo.
    VYHULENY_UFO
    VYHULENY_UFO --- ---
    DIVER: kurva zase pojebany kopypaste, nech si to do auditka o zakazu koureni, sem by stacil link. ,myslim, ze vetsina lidi zde umi klikat na odkazy....

    dnes vyroci..

    http://www.rozhlas.cz/..._zprava/viteznym-unorem-pred-68-lety-zacala-komunisticka-diktatura--1587437
    DIVER
    DIVER --- ---
    já bych z toho taky nedělal kovbojku. jestli chce aktivní blbec prášit lidi za špatný parkování, může to bezpracně dělat už teď. a třeba jenom z vokna a telefonem.

    v tomhle vidím docela dobrej počin, kterej leckde může i fungovat. může pomoct soužití s romy, řešit problémový lokality, zapojit seniory do života, lidi do fungování obce. koneckonců jsou ti lidi proškolení i v první pomoci a to se taky může hodit.

    ___________________

    4. Hodnocení projektu za rok 2010
    4.1. Činnost asistentů

    Konkrétní (univerzální) činnost asistentů je obtížné popsat vzhledem k tomu, že asistenti plnili úkoly na základě aktuálních problému lokalit, požadavků a potřeb jejich obyvatel. Níže v textu je uveden nejčastěji se vyskytující výčet činností asistentů v lokalitách jejich působení:

    Asistenti se seznámili se sociálně vyloučenými lokalitami a vysvětlili občanům účel své přítomnosti.
    Asistenti o své činnosti během výkonu směny podávali písemné informace formou zápisu do tzv. hlídkové knížky, popř. informovali ústně jednotlivé strážníky o zjištěných a řešených skutečnostech.
    Asistenti vykonávali dohled u základních škol (před zahájením vyučování a při ukončení vyučování a rozchodu žáků), a to jak dohled nad bezpečností na silnicích (přechody pro chodce) i dohled nad bezpečností dětí při začínajících projevech šikany, rvaček, okrádání školáků, kouření dětí, nebo jak prevence před distribucí omamných látek přímo před budovou školy.
    Asistenti prováděli kontrolu heren, zda se v nich nezdržují osoby pod stanovenou věkovou hranicí.
    Asistenti se podíleli na dohledu nad veřejným pořádkem formou hlídkové služby společně s hlídkami městské policie. Po důkladném proškolení a zácviku pracovali asistenti i samostatně. Jejich úkolem bylo v případě zjištění jakéhokoli protiprávního jednání informovat městkou policii a postupovat při řešení společně.
    Asistenti díky své místní znalosti získávali a předávali k dalšímu opatření městské policii nebo Policii ČR informace o určitých druzích protiprávního jednání páchaných v sociálně vyloučených lokalitách jako je např. odkládání objemného odpadu – nejčastěji nábytku, znečišťování veřejného prostranství, rušení nočního klidu.
    Asistenti se podíleli na mediaci vznikajících problémů již v jejich počátku – např.- rušení veřejného pořádku, výtržnictví, rodinné spory, stížnost na majitele psa, kterého se bojí.
    Asistenti zajišťovali zvýšené pocit bezpečí v sociálně vyloučených lokalitách (např. oprava nezajištěných kanálů, nálezy injekčních stříkaček).
    Asistenti spolupracovali s majiteli domů v nalézání možností zapojení obyvatel do práce na zlepšení kvality bydlení (např. společné úklidy).
    Asistenti se v průběhu své práce zejména zaměřovali na děti a mládež. Upozorňovali děti na nevhodné chování, jako je nadměrný hluk, znečišťování veřejného prostranství (odhozené odpadky mimo sběrné nádoby), kouření, a návštěvy pohostinství.

    Informace o projektu Asistent prevence kriminality - Ministerstvo vnitra České republiky
    http://www.mvcr.cz/clanek/informace-o-projektu-asistent-prevence-kriminality.aspx

    Další, ne již tak časté, oblasti působení asistentů:

    Asistenční jízdy MHD a dohled nad chováním žáků.
    Návštěva problémových rodin spolu se strážníkem městské policie a předání informací a vysvětlení možných právních důsledků jejich nežádoucího jednání.
    Zapojení asistentů do přednášek na základních školách v součinnosti s preventisty městské policie.
    Přítomnost asistentů při kontrolách ubytoven jako prevence vzniku konfliktů (antikonfliktní tým).
    Spolupráce asistentů na programu komunitního centra.


    Výčet některých zjištěných poznatků, které byly asistenty oznámeny příslušným institucím:

    nezajištěné byty,
    vykázání bezdomovců,
    nález injekčních stříkaček,
    poznatky o problémových rodinách,
    nezajištěné vozidlo,
    narušování občanského soužití,
    zjištěné vraky vozidel,
    asistence u pracovníků sociálních služeb,
    komunální odpad u kontejnerů,
    poznatky o drogách,
    neoprávněné užívání bytu,
    rozebíraní vozidla,
    neoprávněný odběr elektrické energie,
    nesvítící veřejné osvětlení,
    přerostlá zeleň.

    Po vyškolení a zapracování asistenti pracovali ve dvojicích. Buď dva asistenti nebo jeden asistent a jeden strážník. Většinou měli směny rozdělené na ranní a odpolední, od pondělí do soboty, v některých případech i v neděli. Pracovní doba byla buď osmihodinová a nebo kratší. V některých městech byla vytvořena pro výkon práce asistenta interní směrnice. V dalších byl obsah činnosti asistenta uveden v pracovní smlouvě.
    MORIARTY
    MORIARTY --- ---
    NGANASAN: JAKUMIN: Na tý původní fotce si říkaj: "jak si mohl na takový auto vydělat?", na tý nový zas: "tak za co mu tu pokutu napíšem?".
    LIQUID_SOUND
    LIQUID_SOUND --- ---
    MIK_CZ: Bonzování na zákazech stání nemůžeš pochopit, dokud si to místo třebas pro klienty nebo pacienty neplatíš za 40k ročně ze svýho.
    MIK_CZ
    MIK_CZ --- ---
    BALAENA: Stani u prechodu, to je sice krasny argument a taky urcite hodne pouzivany, ale realnejsi bude bonzovani na zakazech stani apodobne ... proste to, na cem se vybere dost penez, aby se tihle lidi zaplatili.
    DZODZO
    DZODZO --- ---
    BALAENA: vo vedlajsej dedine to funguje, hodilo by sa to aj do nasej, lebo do skoly sa musi cez frekventovanu cestu
    BALAENA
    BALAENA --- ---
    ono taky záleží, co mají ti pomocníci na práci.
    pokud by vestičky s podobným nápisem vyfasovali ti důchodci, co se mluvilo o tom, že by ráno stáli místo měšťáků na přechodech u škol, tak ani popel. na to je kvalifikovanější síly fakt škoda a nápis s číslem na vestičce tomu přitom dává aspoň nějakej punc oficiality, že se prostě tady děda Karpíšek takhle nevzbudil a neřekl si, že dneska půjde buzerovat auta na přechod
    DZODZO
    DZODZO --- ---
    JAKUMIN: chalan vyzera, ze ho nechceli zobrat do tesca dokladat do regalov, tak skusil stastie inde :) ale po brne tiez chodia apkcka - Asistent Prevence Kriminality so statnymi policajtami
    JAKUMIN
    JAKUMIN --- ---
    NGANASAN: nezměnilo se vůbec nic

    NGANASAN
    NGANASAN --- ---

    2 čuráci a píča nemusí být vždy grupáč
    VACA
    VACA --- ---
    MUCKER: "Nedooručuji vydat tělo pozůstalým k pohřbu" tvl, chudák zůstal vězněm i po smrti :(


    Ta příčina úmrtí na selhaní srdce, to taky byla "čistě přirozená věc, a náhoda" počítám...

    Co ten tam asi musel zkusit. :(
    Major čs letky v anglii v druhý válce. Asi trochu formát..
    To bachaři který za sebou měli akorát vyvážení hnoje do polí nejspíš nemohli vystát..
    PAYAMAN
    PAYAMAN --- ---
    MUCKER: kurvy komoušské
    MUCKER
    MUCKER --- ---
    Filip Michael Štojdl on Twitter: "Komunismus je zločinecká ideologie. Snad kdyby někdo zapomněl. https://t.co/mdCWDPacO8"
    https://twitter.com/FilipStojdl/status/695660787705257984

    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam