• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    MUCKERČESKOSLOVENSKÁ SOCIALISTICKÁ REPUBLIKA V OBRAZECH, ODKAZECH A VE VERŠÍCH
    RSZ
    RSZ --- ---
    já mám taky přetlak, včera se stal generálem soudruh Komorous, takže část jeho životopisu (doufám že mistní komunistobijci již připravují akční plán:)

    Komorous je nově generálem. Polepšil si i Tuhý či šéf hasičů Ryba - iDNES.cz
    http://zpravy.idnes.cz/jmenovani-generalu-2016-0tw-/domaci.aspx?c=A160508_133148_domaci_hro

    roce 1973-75 jsem zastával funkci např. praporečníka SSM v PO SSM. V letech 1975-79 jsem zastával funkci (nečitelné) ZO SSM na gymnáziu Přípotoční, kde jsem byl v roce 1975 přijat také do SSM. Po nástupu na PF-UK jsem byl zvolen např. pro ideologickou práci ZO SSM, dále jsem byl zvolen členem VSK FV SSM, v průběhu studia jsem byl vybrán do ideologické komise při ČSV SSM UK, kde jsem také absolvoval večerní fukcionářskou školu MV SSM. V průběhu vojenské základní služby 1983-1984 jsem zastával funkci předsedy PV SSM. Po návratu v roce 1984 jsem nastoupil do řad SNB, kde jsem vykonával funkci předsedy ZO SSM při OS SNB Praha 9. Za tuto činnost jsem byl několikrát vyznamenán. (nečitelné datum) jsem byl přijat za člena KSČ.

    V průběhu let 1968-1969 jsem byl ještě mlád, ale s celou problematikou jsem se důsledně seznámil později, jednak z vypravování očitých svědků (otec, matka, starší soudruzi), jednak vlastním studiem. Problematiku jsem plně pochopil a zcela podporuji a souhlasím se vstupem spojeneckých vojsk (toto považuji za vrchol; schvalovat okupaci vlastní země.. ). Jsem přesvědčený internacionalista, plně oddaný marxismu leninismu (může marxista potírat např. levicový extrémismus?) . Žádné stranické ani jiné řízení proti mě vedeno nebylo (nečitelné). Soudně trestán jsem nebyl.

    V zahraničí jsem byl jednou a to v NDR na rekreaci na podzim 1986 na dobu 7 dní. Nikde jinde jsem nebyl, ani nikdo z mých blízkých příbuzných. Totéž se týká i jiného styku s cizinou (Rodiče - rekreace NDR, SSSR, PLR).

    Matka (...) se narodila (...)okr. Most, otec (...) se narodil (...) okr. Písek. Do roku 1939 byli oba rodiče ještě nezletilí. V průběhu okupace se otec začal učit strojním zámečníkem, matka byla nezletilá. Od r. 1945 se otec vyučil a posléze nastoupil k SNB, kde prošel různými náčelnickými funkcemi až zastával před odchodem do důchodu funkci náčelníka OS SNB Praha 10. Matka absolvovala střední ekonomickou školu a poté nastoupila jako úřednice. Počátkem 70 let nastoupila do ČST Praha, kde v současné době zastává funkci vedoucí odboru ekonomického oddělení. Po svatbě rodiče bydleli v (...), poté v (...), poté opět v (...) dále v (...) a posléze v (...), zde žijí dodnes (...).

    Oba dva rodiče jsou členy KSČ, matka ještě SČSPA a ROH. Otec je členem KSČ po celou dobu svojí služby u SNB a je jím i v důchodu. V průběhu aktivní služby zastával řadu stranických funkcí, v současné době je členem pořádkové komise uličního výboru KSČ. Matka je členkou strany od r. 1974, v současné době je členkou CZU KSČ ČST Praha. Postoje rodičů v průběhu let 1968-1969 byly pevné a zcela z pozic marx.-leninismu. O postoji svědčí i to, že otec velel velel zásahovým jednotkám VB a jako jednomu z mála byla dána důvěra velitelství internacionálních vojsk.

    Rodiče byli v zahraničí v NDR,PLR a SSSR a to za účelem rekreace.Žádné styky v zahraničí nemají. Žádní příbuzní ani známí v zahraničí nežijí. Nikdo z rodičů nebyl soudně trestán ani proti němu nebylo vedeno jiné nebo stranické řízení.

    8. října (...) se narodila má sestra (...) od r. 1985 provdaná (...). Po absolvování ZŠ se vyučila v oboru číšnice a až do nástupu na mateřskou dovolenou v roce 1986 pracovala jako účetní provozovny (...). Je členkou SSM, v minulosti nebyla soudně trestána. Nemá žádné vztahy či kontakty se zahraničím. Totéž se týká i jejího manžela (...), který je zaměstnán v n. p. (...). Oba jsou bezpartijní a žijí u rodičů v Praze 10, (...).

    V roce 1987 29.8. jsem se oženil (...), nyní Komorousovou. Manželka se narodila (...). záhy po narození zahynul při pracovním úrazu otec manželky, která byla od té doby vychovávána se svou sestrou Janou samotnou matkou. Po absolvování ZŠ ve (...) manželka vystudovala gymnásium v (...) s vynikajícím prospěchem. Poté byla přijata v roce 1986 na denní studium VŠCHT v Praze. První ročník vystudovala dobře a v současné době dosauje velmi dobrých výsledků. Manželka je členkou SSM nyná bez funkce, v průběhu studia v (...) zastávala funkci jednatelky ZO SSM a hospodářky VO SSM (...) . Manželka je vychována v duchu marxismu - leninismu a zastává obdobné postoje jako já. V budoucnosti hodlá vstoupit do KSČ a služby v MV.
    HRAFNAIN
    HRAFNAIN --- ---
    já vim, ale mam nostalgickej přetlak :
    S nebývalou ochotou
    https://www.youtube.com/watch?v=ZmuTUDg3xV4
    ADAMIRA
    ADAMIRA --- ---
    Vokovice - Evropská 1963

    DZODZO
    DZODZO --- ---
    ADAMIRA: cafe plinaren? :)
    ADAMIRA
    ADAMIRA --- ---
    A group of friends from the Zionist youth group Gordonia stop at a cafe in Bratislava, on their way to Israel

    Czechoslovakia - Bratislava, 1949 / Now Slovakia
    Zdroj FB Andrew Aborygen Skladowski


    ADAMIRA
    ADAMIRA --- ---
    Alfa Cafe - Vaclavske namesti - 1956 - ČTK, Evžen Beran
    Zdroj FB Andrew Aborygen Skladowski

    ADAMIRA
    ADAMIRA --- ---
    Našel jsem u otce doma :-)

    NOFNAK
    NOFNAK --- ---
    IMPROVIZACE: Ach ta diakritika. Chvíli jsem přemýšlel, jestli jste byli tak vyspělí, že jste si hráli s ceckama, než mi došlo že šlo asi o céčka :D
    JND
    JND --- ---
    NGANASAN:

    No já s je vzal do vany a rozpustily se ... ale měl jsem i zlatou :) U těch skleněných byla i jedna větší ...
    FAT
    FAT --- ---
    ADAMIRA: V předním voze, na zadní plošině denně až k Dětskému domu. Čtyři roky. Krásně se naskakovalo a vyskakovalo, jen člověk musel odhadnout svoje limity. Já jednou naskakoval do 9 u Hybernů směrem na Žižkov a měl jsem na pravém rameni těžkou tašku. Navíc jsem naskočil levou nohou, blb, a potom jsem celou křižovatku "projel" jako na koloběžce. Po odbočení do Hybernské mě nějaký soucitný pán vtáhl dovnitř se slovy: Ty blbče, když to neumíš, tak nenaskakuj!
    Taková potupa v šestnácti letech...
    :-)))
    ADAMIRA
    ADAMIRA --- ---
    U Bulhara - 1971


    CHEVALIER
    CHEVALIER --- ---
    NGANASAN: v pardubicich tech Vencu s Bedou ted jezdi hafo.
    FRDK
    FRDK --- ---
    NGANASAN
    NGANASAN --- ---

    NTR23
    NTR23 --- ---
    DEMIURG: Otázka byla, které ročníky narození ještě hrály čáru.

    79 ještě hrál. Ale s céčkami.
    ADAMIRA
    ADAMIRA --- ---
    DEMIURG: V České republice byla jeho platnost ukončena vyhláškou 107/1993 Sb. dnem 31. července 1993.
    ADAMIRA
    ADAMIRA --- ---
    DZODZO: netuším, přiznámse...

    naposledy čáru někdy v roce 2006 - nuda v práci

    Zase prosimvás v klidu - stařečci :D
    DEMIURG
    DEMIURG --- ---
    WASPER: desetníky rozhodně neskončily v roce 1976
    LIQUID_SOUND
    LIQUID_SOUND --- ---
    BONGI: Normálně s kapesnym imo 90/91
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam