MIST: Myslím, že nijak zlé to nebylo, brali jsme to prostě tak, jak to bylo. Na jaře jsme měli sraz po 35 od ukončení ZDŠ (ono se to těžko počítá, když část spolužáků odešla po 8 třídě a část až po 9) A jak jsme si zavzpomínali :-) Zvlášť záchod byl opravdu originální - místnost s omyvatelně natřenou stěnou, pod kterou byl kanálek. Kluci se asi trefili, ale holčičky to měly těžké. Vedle byl klasický suchý záchod, kam se ovšem smělo jen s paní učitelkou, aby tam nikdo nespadl. Každý si pamatoval něco a vzpomínky jsme dávali dohromady. Škoda, že asi neexistuje žádná fotka ze třídy. Z venku ten dům vypadá stále skoro stejně.
MAR_TINA: Asi chodily dopoledne do družiny, ale nevím, u nás snad každý bydlel s prarodiči v domku, takže dopoledne jsme byli doma s babičkou. U nás je to pořád tak trochu jako na vesnici, já to považuju za velkou výhodu. Děti pořád hrají na ulici badminton nebo fotbal, kreslí křídama, sousedi si navzájem hlídají zahrady. Já jsem hrozně ráda, že se nám kdysi podařilo koupit starší domek v mé rodné čtvrti a naše děti si to tu celkem užily. I tu školu jim nakonec dostavěli.