• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    MUCKERČESKOSLOVENSKÁ SOCIALISTICKÁ REPUBLIKA V OBRAZECH, ODKAZECH A VE VERŠÍCH
    VON_GILOTINE
    VON_GILOTINE --- ---
    jak jako koukatelny?! dyt to je naprosta LEGENDA
    RSZ
    RSZ --- ---
    jedeme teď doma tu hranou "záhadu hlavolamu" z 68 a je to kupodivu dost koukatelný. Pouze opuchlej a nesympatickej mirek dušín to trochu kazí.
    Záhada hlavolamu (TV seriál) (1969) | ČSFD.cz
    https://www.csfd.cz/film/69387-zahada-hlavolamu/prehled/
    BONGI
    BONGI --- ---
    Jo, jako kluci jsme sháněli staré lyže s kovovými hranami. Ty hrany byly z velmi tvrdého materiálu, který moc nereznul, měly předvrtané otvory pro malé vruty a dělaly se z nich fantastické hroty do harpun, oštěpů, šipek ke kuším a šípům. Dodnes jich mám na chalupě asi dvacet a šetřím, už nejsou a nebudou.
    NJAL
    NJAL --- ---
    RSZ: Tohle alespon v malem a "s vhodnym ucelem" slo delat pri opravovani skluznic lyzi, kofixovy svicky take kapaly horici :-)
    LIQUID_SOUND
    LIQUID_SOUND --- ---
    RSZ: Ty plastovy flasky na Fridex na to byly nejlepsi!
    FAT
    FAT --- ---
    KAPRIK: Já jo.
    :-)
    LOPIK
    LOPIK --- ---
    RSZ: To jsem si kápnul asi v sedmi na prst - paráda!
    RSZ
    RSZ --- ---
    JESTEDMAN: tj, tuhle mě manželka sprdla, když jsem chtěl dětem u ohně ukázat klasiku - igelit na klacku a kapání hořícího "napalmu". Že prej smrad.
    KAPRIK
    KAPRIK --- ---
    Se divim, že výrobce kanagom na kanagon nepřejmenoval, neznám snad nikoho kdo by ho říkal s M na konci .)
    LSDMASACRE
    LSDMASACRE --- ---
    JESTEDMAN: od kanagonu mám pár jizev na ruce. Ono šlo opravdu podpálit ke co i uprostřed Prahy. Sice to už bylo v půli devadesátek ale i tak nikdo nikdy nepřijel, žádný hasiči ani policajti :)
    JESTEDMAN
    JESTEDMAN --- ---
    a starej kanagon, ten hořel luxusně. tehdá si vůbec každej mohl zapálit co chtěl a nikoho to nesralo, teď když někdo chce spálit nějaký chemky nebo plasty, tak aby to snad hlásil až na hasičárnu... strašná doba
    FRDK
    FRDK --- ---
    FAT: V první třídě, když jsme ještě neměli žákajdy, ale jen takové ty notýsky, jsem jednou dostal velmi obsáhlou poznámku - přes tři stránky. Už si teda nevzpomínám, co všechno mi tam bylo vytýkáno, jéžiš - kdyby se to podařilo dohledat, to by byla prdel :D

    AIJA: Souškačelka Cviková mi tehdy opakovaně prognostikovala, že skončím v base. Zatím se to tedy nevyplnilo.

    SKA_P: Mi tenkrát ke štěstí bohatě stačilo zapálit silonový nebo igelitový sáček omotaný kolem klacíku a pak konsternovaně sledovat, jak hořící plast za fascinujícího zvukového doprovodu bžuííí - bžuííí odkapává na zem, v horším případě na podlahu. Jednou mě takhle rodiče u této činnosti přistihli ve sklepě u kotle a samozřejmě výprask a obvinění ze žhářství, že prej chci podpálit barák.
    ADAMIRA
    ADAMIRA --- ---
    AIJA: Šmarjá dnešní děti dělaj stejný věci, možná s jinejma substancema ale dělaj...

    A mě se to teda nepovedlo ale nemálo mejch kamarádů mělo po podobnejch kouscích odvoz domů v policejnim autě... (ale teda to nebyl socík ale devadesátky)
    NJAL
    NJAL --- ---
    To my jsme zvladli udelat solidni pruser pouze nasazenim ťubetějky z vystavky o Sovetskem Svazu buste soudruha Lenina (oboji v nasi tride vzadu) na hlavu... Snad hodinu nas nechali stat vedle lavic, dokud se vinik neprihlasil.... Samozrejme, clovek mel na druhem stupni zakladky hodne nahnano, ale ten vyraz soudruzky rustinarky, kdyz tu upravu na zacatku hodiny zmercila, byl k nezaplaceni :-)
    BONGI
    BONGI --- ---
    No, já jel většinou v jododusíku. Krabicka s nim, namočným ve vodě, byla pořád po ruce. Ale to znali už i v Cestě do hlubin študákovi duše. Jinak nám na základce ve štěpánské topili v každé třídě takovými vysokými, černými plechovými kamny na koks. Tam když se na rozpálený koks nalilo půl kýble vody, tak evakuovali patro na dvorek, takový to byl smrad ... a jasná dvojka z chování. :D
    KID_MCHUTT
    KID_MCHUTT --- ---
    AMANT: tak u Olomouce je to jasné :) Je vlhká a rozkročená na Moravou :)¨
    (podle průzkumů je tam velké množství podzemní vody)
    AMANT
    AMANT --- ---
    BLACKHEAD: ja to znam jako Drakulov a maskulinum mi dava vetsi smysl, kdyz se tam tak majestatne tyci, ale Olomouc je pry taky zena, takze jsem benevolentni...:)
    SKA_P
    SKA_P --- ---
    Největší věc, kterou jsme zapálili byl vrak Wartburga odstavený stranou civilizace a naplněný nějakým bordelem, zřejmě z vyklízení garáže nebo kůlny. Tam teda někdo zavolal hasiče, ale ohořelé torzo stálo na místě ještě hodně dlouho. Když tak nad tím přemejšlím a čtu tenhle a svůj předchozí příspěvek, tak jsme byli se spolužákama solidní žháři :D
    BLACKHEAD
    BLACKHEAD --- ---
    AMANT: Bohuzel. Ta arabska oranzova "ji" slusela nejvic... (Ji, protoze my tomu odmalicka rikame "ta - Drakulovna")
    AMANT
    AMANT --- ---
    MABLUNG: ted ma novou sedou fasadu, uz neni tak krasny
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam