• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    MUCKERČESKOSLOVENSKÁ SOCIALISTICKÁ REPUBLIKA V OBRAZECH, ODKAZECH A VE VERŠÍCH
    SITH
    SITH --- ---
    ONDRASK: já vyrůstal ve Slaném, kde byly (resp. stále jsou) rozsáhlé podzemní chodby, kanály a cesty. Dalo se tam našlapat pár kilometrů. Pak se tam jednou někdo ztratil, už ho nenašly, tak rodiče zavřeli všechny vchody, dveře a vstupy a nesmělo se tam :) na pár let, pak se tam zas chodilo
    RSZ
    RSZ --- ---
    NAGASAWA: ja bohužel žab vyvraždil slušnou hromadu, ale navedl mě k tomu propadlík - spolužák Vykoupil, že prý po nakladení vajíček už děláme službu přírodě, fakt jsem mu věřil. Chytil nás porybnej, potom mne hlásili ve školním rozhlase. Spolužák Vykoupil potom ve 14 vyloupil trafiku u zastávky a byl odvelen do pasťáku.
    JOPS
    JOPS --- ---
    ja byl takove svedomite dite. Takze kdyz jsem doma dostal nakazano, ze na stohy se neleze. Ja se salamounsky zeptal proc, tak prej, ze se to muze propadnout a udusim se. To mi jako vysvetleni stacilo, takze vsichni na stohu, ja pod stohem :)
    BLACKHEAD
    BLACKHEAD --- ---
    NAGASAWA: Tak podle mejch slusnackejch meritek jsem se o toto vysostne privilegium zaslouzil uz mnohem mene vyznamnejsimi zalezitostmi... ;-)
    Malo toho nebylo.
    Jen zkratka zviratka jsem nikdy moc netrapil. Ja je mam docela rad.
    Ale to je jina pohadka.

    Tech zapalenejch veci ale kupodivu taky moc nebylo.. ;-)
    SITH
    SITH --- ---
    krásné téma :)
    ad stohy) já tam jednou při skákání ztratil botu, už jí nenašel a doma dostal strašný peklo že jsem ztratil drahou tenisku. Pak jsem do stohu už nikdy nelez
    NAGASAWA
    NAGASAWA --- ---
    BLACKHEAD: Slabej odvar? Za to prijdes do pekla :))
    BLACKHEAD
    BLACKHEAD --- ---
    NAGASAWA: Ja byl teda slabej vodavar - dle vasich meritek asi "posranej slusnak"... :-D
    Ale co si pamatuju, tak super bylo nocni kino: opatrne chytnout par much, utrhat jim kridylka (aby nikam nezdrhly pri dalsi manipulaci) a pak je nacpat do takovy ty plochy "baterky", do ty svitilny, hezky do toho prostoru mezi zarovkou, sklickem a reflektorem.
    V noci se rozsvitilo, smerem na strop a pozorovaly se stiny lezoucich much...

    (asi nejkrutejsi vec, co jsem kdy zivemu tvoru udelal)
    NAGASAWA
    NAGASAWA --- ---
    N_I: tak deti jsou vseobecne kruty. kazdopadne zaby jsem jako jini nenafukoval.
    N_I
    N_I --- ---
    hrozny zmrdi je slaby slovo..nechci ani vytahovat jak se tyrala zver vseho druhu...:)
    NAGASAWA
    NAGASAWA --- ---
    N_I: Zapaleny auta, vypusteny stavidla rybniku, zapalena strecha cihelny, vypalenej autobus cislo 174 ... krasny casy. Kdyz se tak podivam zpatky, tak jsme byli vlastne hrozni zmrdi.
    NAGASAWA
    NAGASAWA --- ---
    MISTR_CHVEJ: stohy byly super. coby spratci ze Stodulek jsme chodili smer Zlicin, kde byly tehdy akorat vesnice a sady, kde byly vysokansky stohy. Dolovali jsme v nich chodby a sem tam se nejaka zritila. Sam se divim, ze jsme to tehdy vsechno prezili, kor kdyz jsme meli nad hlavou par tun sena a sem tam to nekdo rozverne zapalil i kdyz byl stoh plnej decek.
    MISTR_CHVEJ
    MISTR_CHVEJ --- ---
    N_I: jj, nekteri i zapalili stoh slamy :D vim o cem mluvim, nastesti stryc delal v JZD, takze se to nejak poresilo, vyhoda vesnice
    N_I
    N_I --- ---
    NAMATHUR: hele jasny ale cely prazdniny na smetaku tak tam ty lybarky hazis a je to prdel ale pak nekdo prinese malou plynovou lahev a nic se nedeje a ty to jdes omrknout co se pokazilo...

    obcas nekdo vypustil i rybnik....kua dnes by z toho byl titulek v blesku a vlaceni zumpou medii...
    NAGASAWA
    NAGASAWA --- ---
    NAMATHUR
    NAMATHUR --- ---
    Lybar, zapálená špejle (potřená KanagoNem :) a vosí hnízdo na kamarádově balkoně, osmé patro. Nejen, že nebylo kam zdrhnout, ale ta hořící koule se urvala a poctivě otloukla o všechny partaje pod náma. Takový chytrý kluci a přitom tak tupý hovada...
    NAGASAWA
    NAGASAWA --- ---
    RSZ: nene vubec, ale vypada to brutalne. navic ta holcicka s ovazanyma rucickama tomu dodava uplne novej rozmer.
    RSZ
    RSZ --- ---
    a tohle znáte? kapsliky do špuntovky, nacpalo se to normálně dopředu jako špunt a vybuchlo tlakem vzduchu, té výbušniny v tom bylo nehorázný množství. Jednou jsem to oloupal, dal do čelistí kolíčku a hodil z okna (dělal jsem to často), bohužel nevybuchnul, než jsem doběhl dolů, bylo to pryč.
    Odpoledne přišla nasraná maminka s holčičkou, holčička propálený šatičky a ovázaný ručičky. Dodnes mi z toho běhá mráz po zádech, naštěstí se to tehdy řešilo fackou a ne soudem o bolestné. Původ tuším polsko.


    NJAL
    NJAL --- ---
    "Zbrane" jsem mel snad vsechny dosud na obrazcich krom posledni :-) Tohle mi tatik opatril "bubnem" a mel jsem nedostizneho Spagina :-)
    FAT
    FAT --- ---
    RSZ: My balili poplašný do spořiče tabáku. Zapálit ten "cancour" pohodit nenapadne někde u výlohy na chodník a z protějšího chodníku se dívat...
    :-)
    GANDHI
    GANDHI --- ---
    tenhle prdackej celoplech taky pamatuju:)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam