• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    MUCKERČESKOSLOVENSKÁ SOCIALISTICKÁ REPUBLIKA V OBRAZECH, ODKAZECH A VE VERŠÍCH
    NJAL
    NJAL --- ---
    RSZ: Jojo, "Lenine vstavej, Breznev se zblaznil", to byla hesla lidi vericich v rozpravky o moudrem a lidumilnem starikovi, co udelal revoluci, aby se lidem zilo lepe....
    RSZ
    RSZ --- ---
    SALVATOR: proti třeba Stalinovi (a jeho lidem) byl imho Dzeržinskij brán jako Leninův člověk a jako takovej byl samo nedotknutelnej i v době "destalinizace", stejně jako se až do konce nepochybovalo o Leninovi
    FREELA
    FREELA --- ---
    SALVATOR: muze to byt "insider joke" stejne jako tahle karta z dilu Narkomani. Kouknete na zaliby narkomana Preisse...

    OXYMORON
    OXYMORON --- ---
    SALVATOR: Na otázku 'proč' odpovědět neumím, ale potvrzuji obrázek Džeržinského v kanceláři pracovníka vojenské kontrašpionáže, shodou okolností v roce 1982. Vryl se mi do paměti, seděl jsem tam noho hodin.

    Mimochodem :-)
    Za Langera visel na vnitru obraz Dzeržinského | Domov | Lidovky.cz
    https://www.lidovky.cz/.../za-langera-visel-na-vnitru-obraz-dzerzinskeho.A090609_233627_ln_domov_ani
    SALVATOR
    SALVATOR --- ---
    Ahoj. Já socík jen líznul, sem 84. ročník, tak sem se chtěl zeptat, jestli někdo neví: koukal sem na jeden díl Malýho pitavala a v jednom záběru tam měli na služebně portrét Dzeržinského. V seriálu z 82. roku. To bylo v tý době normální? Tehdy už snad ani Stalin nebyl skoro vůbec vidět, tak proč tahle krvavá bestie?
    MISTR_CHVEJ
    MISTR_CHVEJ --- ---
    YENICK: ach, slunce seno a zazraky :D
    YENICK
    YENICK --- ---
    Jindřich Parma - Juno (1983)
    https://www.youtube.com/watch?v=M1w0E3tWXJo
    MAR_TINA
    MAR_TINA --- ---
    MIST: to patří i ke vzpomínce na ty opomíjené zeleniny. Ptala sem se táty na pórek, proč jsme ho neznali dřív a proč jsme ho naopak v 90. pěstovali jak vzteklí.
    Tak pórek jsme prý znali a nepěstovali, protože nebylo k čemu, dával se jen do polívky a to bylo hnusný (otec nerad polívky). A pak přišla móda jakože čínské kuchyně a tam byl zas ve všem pórek, tak proto.
    PALEONTOLOG
    PALEONTOLOG --- ---
    NAMATHUR: das ist aber nicht normal. Das ist Super!
    MIST
    MIST --- ---
    MAR_TINA: na koleno jsem tam jeste nenarazila :D a nebo to asi rovnou preskakuju, protoze ho tu neprodavaji. Jsou to ale celkem normalni recepty.

    Vlastne jsem si vcera uvedomila, ze jsem nikdy neotevrela ty casopisy. Tak jsem koukala, jak se varilo v roce 1984 v Cesku, kdyz nekdo mel chut na japonskou kuchyni :D Presne jak jsem tusila - sojovka k dostani byla a zbytek veci, ktere za sociku k mani nebyly, maji v zavorce poznamku 'mozne vynechat".
    NAMATHUR
    NAMATHUR --- ---
    DIVER: GEIL!!!
    CUSTOM1
    CUSTOM1 --- ---
    PALEONTOLOG: Tuto legendární knihu jsem teď dostal k narozeninám.
    MAR_TINA
    MAR_TINA --- ---
    MIST: to míval děda, pořád v tom lovil a sral babičku. "Haničko, mohli bychom si uvařit koleno." :)
    MIST
    MIST --- ---
    Jsem tu dlouho nebyla a ted koukam, ze probehly kucharky. Tohle se mi vali v supliku, nejlepsi je asi ten kalendar s rozpisem jidel. Obcas v nem zalistuju, sice podle toho nevarim, ale napad co varit ma.



    DIVER
    DIVER --- ---
    TOMBRIDER: tak si to hypoteticky představ: za tebou je tlustej chlupatej chlápek a před tebou starší dáma, co příliš nestíhá tempo. všichni se svorně držíte za ramena a co dva kroky tě zezadu velkej chlupatej pupek přimlaskne k důchodkyni před tebou. užij si to :))
    TOMBRIDER
    TOMBRIDER --- ---
    Já mám rád, když na mě lidi šahaj...
    DIVER
    DIVER --- ---
    MAR_TINA: tak to volím nadstandard, ať to znamená cokoli :)
    AIJA
    AIJA --- ---
    DIVER:
    mě to taky dost děsí:-)
    A vůbec takové ty zbytečně kontaktní "sporty":-)
    Asi ale fakt záleží na tom kdo s kým:-)
    MAR_TINA
    MAR_TINA --- ---
    DIVER: to záleží na tom, jestli si ty lázně zaplatíš nebo to komplet vysaješ z pojišťovny.
    DIVER
    DIVER --- ---
    ale byli jsme si tehdy všichni zkrátka tak nějak blíž :)
    DIVER
    DIVER --- ---
    AIJA: jj, na základku to pochopitelně sedí - dokud ještě hraješ "spadla lžička do kafíčka" :) pak už imho moc ne. je to podle mě až příliš soukromé dotýkat se nahýho člověka.

    ale nechápejte mě špatně. já jsem takovýho dotýkání zažil miliony. s potápěčema na výcviku, na zkouškách a pak roky na bazénu, když jsme blbli nebo cvičili. letmý dotyky a kopy, když jsem chodil kondičně plavat. při freedivingu, kdy fakt musíš bezvědomýho parťáka čapnout a vytáhnout. při tý vodní záchraně, kdy je to fakt hodně tělo na tělo.

    ale tohohle bych se asi neúčastnil. nebo jen s krajním odporem, pokud by tam nebyla převaha svůdnejch holek a milfek. a jsme u jádra věci z druhý strany... :))

    žiju v představě, že když jednou budu muset do lázní, tak se tam tohle už snad dneska neděje. a že k tomu prostě ty procedury došly tak nějak samy, protože se vychází vstříc pocitům klientů (v Piešťanoch na přelomu 70/80tek pochopitelně úplný scifi :)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam