• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    MUCKERČESKOSLOVENSKÁ SOCIALISTICKÁ REPUBLIKA V OBRAZECH, ODKAZECH A VE VERŠÍCH
    OMNIHASH
    OMNIHASH --- ---
    PISKOT10: jako všechny ostatní mistrovství tohodle typu v socialismu: v plnění pětiletky! Kdo měl nejvíc procent z plánu, dostal stužku a medaili za překračování norem.

    Vyznamenání Za zásluhy o výstavbu – Wikipedie
    https://cs.wikipedia.org/wiki/Vyznamenání_Za_zásluhy_o_výstavbu
    ARAGONIT2
    ARAGONIT2 --- ---






    ARAGONIT2
    ARAGONIT2 --- ---
    ARAGONIT2
    ARAGONIT2 --- ---
    DNF
    DNF --- ---
    SELECTOR_IX: do kamen prece
    SELECTOR_IX
    SELECTOR_IX --- ---
    CROSS: proč by kradl naftu? tehdá se jezdilo na super a speciál :)
    CROSS
    CROSS --- ---
    PISKOT10: Má nejmenší ztráty (přesnost, nemusí se vracet), je nejrychlejší, a krade nejmíň nafty. Ale jistě nějaký zasloužilý kombajnér pamětník bude vědět doopravdy).
    PISKOT10
    PISKOT10 --- ---
    MORIARTY: v te plechove kavalerii, se jeden z tech kombajneristu pravidelne chlubi, ze je to nejlepsi kombajnerista a nikdo mu to nerozporuje, vsichni to berou jako fakt. Nikdy tam ale nezazni, co presne dela tak dobre, ze je nejlepsi.
    Nevi nekdo v cem to mistrovstvi spociva? Vrta mi to hlavou a skoro si rikam, ze to treba ten Dietl sam nevedel, jinak by to tam snad objasnil.
    FRIZER
    FRIZER --- ---
    Asi pravda....Nečasová s trvalou pak byla zástupce ředitele/ky....v šestce k nám vtrhla do třídy protože sme házeli balonky s vodou dole na lidi a práskli nás z kanceláří od naproti....nikdo ani necek....) Taková furie....Křížová byla ta svině co se obklopovala holčičkama a terorizovala kluky. Sládková se řešila a pak byla dějepisářka Kohoutová, ta byla fajn, ale taky házela klíčema...
    OSIP
    OSIP --- ---
    HEJSEK23: Je to mozny.
    HEJSEK23
    HEJSEK23 --- ---
    FRIZER: jj byl sem dost
    OSIP: tjo nevim moc se mi to nezdá, ale je fakt že je to možný jméno Křížová mi taky něco říká a nebyla tvoje ségra v "áčku" ? já chodil do béčka (teda v druhý třídě určitě)
    OSIP
    OSIP --- ---
    HEJSEK23: Necasova tam prisla az pozdejc, v prvni tride, co si pamatuju od segry, ste meli Krizovou?
    FRIZER
    FRIZER --- ---
    HEJSEK23: Ale copak, neseděl si s rukama za zády když vešla do třídy?!
    HEJSEK23
    HEJSEK23 --- ---
    OSIP:
    FRIZER: Nečasová aa jak já tu svini nenáviděl ...v první třídě jsem od ní dostal na vysvědčení jednu velkou trojku ...tjo co já si od ní zkusil..
    PALEONTOLOG
    PALEONTOLOG --- ---
    BLACKHEAD: i na konci 60 vznikaly sračky, to není argument. prostě někdo uměl tvořít nadčasivě někdo ne. v normalizaci vznikaly např. Na samotě u lesa a Trhák, který rozhodně pasťák nepřipomínají a je to zlatej fondz přelomu osumdesátých
    BLACKHEAD
    BLACKHEAD --- ---
    PALEONTOLOG: Musis si uvedomit, KDY zrovna tenhle film vznikl a ze v te dobe platilo neco co o parlet pozdeji bylo nemyslitelne. A to na dalsich dlouhych cca 20 let.
    PALEONTOLOG
    PALEONTOLOG --- ---
    MORIARTY: a pak máš Čtyří vraždy stačí, drahoušku! S kresbama od káji saudků, scénářem od miloše macourků a oldy lipských, s hudbou od vlasty hálů, připadáš si u plechové kavalerie jako delikvent v pasťáku.
    MORIARTY
    MORIARTY --- ---
    Jako tři hvězdy na čsfd bych tomu nedal, ale když to člověk srovná třeba s ženou za pultem, třema chlapama v chalupě a nebo velkým sedlem, tak tahle změť schematických postaviček mi nepřišla tak trapná.
    Jo, samí burani, otřískaný stroje a vesnice a předseda Moučka, kterýho vozí řidič naleštěnou volhou až na pole...
    FILIPSZ
    FILIPSZ --- ---
    MORIARTY: ja miluju ty realie..jak je vsechno omlaceny, jak vsichni vypadaji a chovaji se jako totalni burani, jak je vsechno vsech, jak vsechno jde, kazdej ma na predsedu cislo..)
    SALVATOR
    SALVATOR --- ---
    MORIARTY: Taky sem na to kouknul. Máš asi pravdu v tom, že forma není úplně špatná. Obsah mi ale přišel jako šílenej normalizační marast se zábleskama trapný směšnosti. No, tisíc lidí...
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam