• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    MUCKERČESKOSLOVENSKÁ SOCIALISTICKÁ REPUBLIKA V OBRAZECH, ODKAZECH A VE VERŠÍCH
    CUNESK8
    CUNESK8 --- ---
    PAT_POMETLO: diky! Na toto jsem uplne zapomel. :)
    RSZ
    RSZ --- ---
    PAT_POMETLO: tu jsem měl, to mě bavilo. Potom ještě plechovou, která když do něčeho narazila, tak se zvedla a vyklopila schůdky, tuším na klíček.
    PAT_POMETLO
    PAT_POMETLO --- ---
    N_I
    N_I --- ---


    Cigárko, venčení kočky, oprava rozflákané telefoní budky a pokec nad kočárkem Liberta. Ráno na Malé Straně, rok 1988. Dražického náměstí
    K_A_R_K_U_L_K_A
    K_A_R_K_U_L_K_A --- ---
    ERRTU: :D

    měla bych ještě dotaz. mohli by vědět lidé, co byli školou povinný v 80. letech. ve škole se (nevím, v kterém ročníku) rozdávali takové tenké brožurky (nebo sešítky) o první pomoci. myslím, že tam bylo, co dělat s úpalem, se zlámanou končetinou apod. a když to žák správně vyplnil, dostal takovou plastovou bíločervenou medajli. no tak aspoň obrázky oněch věcí by mě zajímaly. nevím, jestli to tu někdy neproběhlo
    ERRTU
    ERRTU --- ---
    K_A_R_K_U_L_K_A: jezis, tu telku jsem si vzdycky pridelal gumickou ke krabicce od tictacu a mel jsem razem pocitac :D
    AMANT
    AMANT --- ---
    CAJT: to bylo o rok driv
    CAJT
    CAJT --- ---
    TBC: A možná to bude ta stejná, na které probíhal “doprovodný” program když na Výstavišti hráli Prodigy? (Listopad 1996) Pamatuju snad exhibici na BMX? Ale je to už dlouho.
    AMANT
    AMANT --- ---
    TBC: uz si to moc nepamatuju:)) ale freestyle jsem myslim videl, byly tam hodne zvlastni veci, ruzny toceni a krouceni bez prekazek, proste eighties no:))
    BOBESH
    BOBESH --- ---
    tu U rampu ve stromovce sem este stihnul. pamatuju si jen,ze mi prisla obri a ze sem se snad nikdy nevyskrabal nahoru :)
    TBC
    TBC --- ---

    AMANT: sorry jeste za OT, ale tenkrat to bylo fakt neuveritelny.. sice se jel jeste slalom, ale myslim ze chybel legendarni balet :o)

    https://www.youtube.com/watch?v=8mps0LTpIBE
    TBC
    TBC --- ---
    AMANT: ta U rampa byla pak jeste kolem roku 96-67 ve stromovce za horskou drahou , kde jsou ted ty nohecovy/volejbalovy hriste a ten stanek z kontejneru... a casti tech bagů zustali na tom parkovosti pod stadionem rosickyho, a tak se na tom jezdilo v 90tkach .... tehdy tyhle casto uz zrezly prekazky byly jediny v praze, na stavinici bylo jeste pusto :o)
    AMANT
    AMANT --- ---
    PSYSBEE: no ja tam byl koukat s dedou a prave diky King Skate jsem si na to vzpomnel:) tak jsem hledal nejaky zaznamy, ale tohle je k tomu nejdelsi video, co jsem nasel, jeste ma ta udalost FB stranku
    PSYSBEE
    PSYSBEE --- ---
    AMANT: JO! A dokonce přesně vím, kde jsem na to čuměl :)
    Restaurant a Hotel na Mýtě | Hronovsko
    http://www.hotelnamyte.cz

    - bylo to s rodicema na výletě, hospoda plna lidi, cekali jsme na bus a lemtali žlutou limču a na zdi barevna! TV v který jel tuším přímej přenos tohohle eventu..

    A jinak se o tom taky mluvilo v https://www.csfd.cz/film/624383-king-skate/prehled/, coz ostatně každýmu kdo neviděl doporucuju..

    Ty kráso první plastovej skejt dovezenej tátou ze služby v Budapešti... První závody ve slalomu z kopecku pred závodní jidelnou mistni fabriky, první rozjebaný kolena a dlaně... :)
    FJERTIL
    FJERTIL --- ---
    PSYSBEE
    PSYSBEE --- ---
    ANNONKA
    ANNONKA --- ---
    PALEONTOLOG: stejně jako cyklostyl (mimeograf)
    LA_PIOVRA
    LA_PIOVRA --- ---
    PALEONTOLOG: tohle jsou mapy co dela zjevne Vojenskej zemepisnej resp. kartografickej ustav, zjevne z nich vychazej i ty soucasny turisticky mapy co vydava KCT.
    PALEONTOLOG
    PALEONTOLOG --- ---
    LA_PIOVRA: no tak byla to slozita doba a kazdy se bal imperialistu, tak se delaly zkresleny mapy pro verejnost k volny distribuci. Nevim jak presny pouzicaly LM. Jedni z mala, kdo byl opravnenej pouzivat realny mapy byli geologove. Taky skrz to meli proverky a nemohl to delat neproverenej zivel. Nebo nemel pristup k mapovne. Nechat mapovnu odemcenou a nevratit mapy pod zamek bylo na kriminal.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam