• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    MUCKERČESKOSLOVENSKÁ SOCIALISTICKÁ REPUBLIKA V OBRAZECH, ODKAZECH A VE VERŠÍCH
    TBC
    TBC --- ---
    TALAGE: a ještě z plastovyho ulomku od pompely na kole pořádnej zdroj zvuku jak z dvoutaktu a byl si král
    TALAGE
    TALAGE --- ---
    KOMORAU: Ne jen na fichtla. BMX Velamos Sobotin to si to s kroucenou snurou na bowdenu taky uzil . . .
    DEEFHA
    DEEFHA --- ---
    ATELIER: Ty energy drinky, to mi přijde tak trapný... Já v jejich věku lil aspoň tuzemák :-P
    ATOMIKS
    ATOMIKS --- ---
    že je dneska výročí ...
    Vítězný lid (1949)
    https://www.youtube.com/watch?v=lVpy3Al3vMY
    KOMORAU
    KOMORAU --- ---
    SUCZKER: Ty vole! Šňůry od sluchátka se dávali na fichtla, kolem bowdenu lanka, co je k přední brzdě.
    N_I
    N_I --- ---
    LOPIK: pár jizev mám z rozestavěnýho sídláku...ale spíš že jsme neumřeli na těch skládkách kde se do ohně házel nejen lybar...ale i další věci....nějaký prošlí léky co jsme vyhrabali a pak dál....no jo....zázraky:)

    FRIZER
    FRIZER --- ---
    MAR_TINA: Tak zase je základ nenechat se chytit a ideálně vidět že ano. My takhle prolezli celou spalovnu na Harfe než jí zbourali, i s výlezama na komin ke kterýmu jsme pristavily palety protože dole žebřík končil 3-4 metry nad zemí a odstával....
    MAR_TINA
    MAR_TINA --- ---
    LOPIK: na staveniště nelezou.
    Jezdím na všemožná místa kde začínají nebo se dokončují stavby, často je to něco rozdělaného roky bez dozoru a děti, které to prolézají a šťourají, tam nepotkáš.
    HONZAS
    HONZAS --- ---
    LOPIK: vidíš tak to jsem netušil, že to bylo tak rozšířené, televizí jsme byl v té době naprosto nezasažený - joo přesně! žádná stavba nebyla před námi v bezpečí,)))
    LOPIK
    LOPIK --- ---
    HONZAS: Tak to jsme měli všichni - oni ukazovali jak se to dělá jednou snad i v nějakým Studiu Kamarád nebo kde. Hlídači ze stavenišť, kam to v celý republice děcka chodili krást, měli tenkrát asi hodně práce..
    Neumím si představit, jak to mají děti dneska, ale my jsme jako hadi prolezli fakt všechny rozestavěný sídliště od základů ke střeše a to včetně vzduchotechniky, nechápu že se nikdo nezabil.
    HONZAS
    HONZAS --- ---
    SUCZKER: a v kapse jojo doma vyrobené z takových těch stahovacích plastových pruhů na cihly apod. - ve vodě uvařených, aby to chytlo a udrželo žádoucí tvar ,)) taky to u vás bylo?
    SUCZKER
    SUCZKER --- ---
    LoL, kravskou visacku mam nekde taky schovanou (zlutou). Poctive jsem si ji nasel na nejaky polni ceste. V nasem skolnim kolektivu v druhe polovine osmdesatek byl zase nejvic namachrovanej ten, kdo mel klice poveseny na barevny pruhledny krouceny sluchatkovy snure, jestli si to nekdo vybavujete :).
    ZCR
    ZCR --- ---
    RSZ: já takhle jednou ke své pozdější lítosti nezpronevěřil pár šroubů, co byly odložné u čerstvě dostavěné mostní konstrukce... něco jako M80... s matkou a opletením by z nich bývaly byly pěkné jednoručky
    KOMORAU
    KOMORAU --- ---
    N_I: Jo a jednou jsem našel při vandru na poli známku na krávu/?/ale modrou. Nevim jestli byla z komunistický doby, ale jak to tady čtu, tak tehdá ji mít, to by bylo terno.
    KOMORAU
    KOMORAU --- ---
    N_I: No, pamatuju si, že na učňáku se nosili též známky na krávy a bejky a to na školním batohu, i já jí tehdá měl, ovšem na mopedu Stadion S11 na řídítkách. SOU Osek Neptunka rok cca 2001
    BMTO
    BMTO --- ---
    N_I: u nas na chate se nosej dodnes
    RSZ
    RSZ --- ---
    HNILOB: nedaleko chalupy byla stavba dálnice, v kopci stříleli zářez (pískovec) a byly tam kilometry a kilometry růžového a žlutého zvonkáče od odstřelování skály, zásoboval jsem tehdy zvonkáčem (a zkamenělinami, kterých tam byly stovky) všechny kámoše na sídláku. A přesně, nebylo kolo, který by nemělo komplet výplet zvonkáčem..
    AMANT
    AMANT --- ---
    OSIP: no ty kraaavo!
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam