• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    MUCKERČESKOSLOVENSKÁ SOCIALISTICKÁ REPUBLIKA V OBRAZECH, ODKAZECH A VE VERŠÍCH
    KEB
    KEB --- ---
    SALVATOR: 1250? Já je kdysi koupil za 150 jsem se smál, že vložky do nich byly dražší :-D
    AMANT
    AMANT --- ---
    SALVATOR: armyshop chlibek jedine, tomu to verim, kdyz ma 3x do roka doma navstevu z protiextremistickyho...:)
    SALVATOR
    SALVATOR --- ---
    AMANT: Hele kdepak, mám ty nejklasičtější, šrouby v podrážce included:

    boty vz.60 vel.10 - Armatex s.r.o.
    https://www.armatex.cz/boty-vz.60-vel.10/

    Jen pro mě ten hmotnostní rozdíl mezi nima a teniskama je prostě bezvýznamnej.

    Mimochodem ten e-shop doporučuju prolézt, sou tam dobrý poklady, i související s tématem klubu. Maj tam snad všechno od pohrabáče po svářecí dynamo.
    Sám odtamtud mám skvělý rukavice, ušanku, zimní kabát, ty boty, nůžky, pinzety... A chystám se kupovat výsadkářskej spacák.
    HNILOB
    HNILOB --- ---
    Za mně teda od 10 do 14 let: kopačky (gumové) pak Prestižky potom číny a pak Baťa Powerky. Pak první brigáda a Nike Jordan (vzduchová pata) které jsem hned druhý den propíchnul ve sklepě o hřebík na prkně:D a trojka v piči. Později už samo gladiátory s ocelovkou.
    ZCR
    ZCR --- ---
    VOYAGER: (tohle je přesně ten typ příspěvků, který by měl být bez dalšího opatřen odkazy na statistické ročenky a tvrdá data, jinak to působí... jak to říct... dojmologicky?)
    AMANT
    AMANT --- ---
    KEB: jakoze kdo ma aspon tolik citu v nohou, ze pozna, ze ma kanady a ne tenisky, tak je mekejs jo?:))) to snad ani korysem bejt nechci:))
    KEB
    KEB --- ---
    AMANT: Anebo seš mekkejš! :-D
    AMANT
    AMANT --- ---
    SALVATOR: tak to je ale hodne velkej eufemismus, nebo jsi teda koupil nejaky kanady, co maj podrazku z duchodek:))
    SALVATOR
    SALVATOR --- ---
    AMANT: Tohle mi nikdy nepřišlo. Mám kanady dodneška, dvoje, zrovna loni sem kupoval na motorku nový ze skladovejch zásob ČSLA, žádná odlehčená verze a nevnímám rozdíl, jestli mám na noze je, nebo tenisky.
    VOYAGER
    VOYAGER --- ---
    stara rikanka:

    nekrades-li denne aspon hodinu
    okradas sebe i rodinu !
    VOYAGER
    VOYAGER --- ---
    GANDHI: bytarina, chatarina a na to navazany prekupnictvi ...lidi nekradli z nouze a z hladu ..dnes je tech zlodejin daleko vic..a krade se snad uz fakt vsechno.. tenkrat se hlavne kradlo v praci, byly ruzne podpultovky a sluzby ze znamosti (ale to je i dnes) a urctymi zpusoby se tezilo ze systemu (obecni plot ma 150m pracuje tam 10 lidi ale do vykazu zapise ze namaloval 150m kazdy takze je nakonec zaplaceno 1500m... atp) ale lide lidem kradli mene nez dnes to bylo jen male procento na celkovou populaci o proti poctum dnes ..
    OVERWATCH: nyní je lepsi zabezpeceni = nyni jsou lepsi zpusoby prekonani .. nyni se jedna predevsim o elektronicke zabezpeceni .. to je k cemu ze blika svetelko nebo neco pipa ..?

    jen co se rozmohl automobilismus od 90let tak co se rozmohlo kradezi aut a poj. podvodu .. tenkrat byl zakon na lichvu ktery v 90. zrusili v tichosti .. to by tady nekvetlo jinak pujcovaní penez atp exekutori z takovych meli ksefty ...
    AMANT
    AMANT --- ---
    KEB: jasne, třeba na spaní je to ideální backurka:))
    KEB
    KEB --- ---
    AMANT: GANDHI: já měl vysoký modrý KMM a do Kanad jsem utíkal si odpočinout. A doteď mám Kanady rád a nepovažuji je za těžké :-D
    JON
    JON --- ---
    ZUULUU: ja jsem teda az do dneska zil v presvedceni, ze jsem vsechny ty rukavice, cepice, ano i boty, ve skole proste ztratil. Vubec me nenapadlo, ze by to moh nekdo krast.
    OVERWATCH
    OVERWATCH --- ---
    Btw coby jeste mlady Depesak, jsem v roce 1989 behal orientacni beh ;o)

    AMANT
    AMANT --- ---
    GANDHI: netuším, vypunkoval jsem je u strejdy na chalupě ve sklepe:)))
    OVERWATCH
    OVERWATCH --- ---
    GANDHI: Ono je taky dnes dostupnejsi lepsi zabezpeceni dveri, oken... I kdyz tatu vykradli pred 5ti lety, kdyz byl v nemocnici. Mel zabezpecnei myslim dobry, blby bylo, ze mu nasli v supliku malej technicak a klice od auta, tak si vzali i auto a tim ty ukradeny obrazy asi odvezli.
    GANDHI
    GANDHI --- ---
    VOYAGER: imho treba takova bytarina v osumdesatkach a devadesatkach byla provozovana v mnohem vetsi mire nez ted (ale to taky spotrebni elektronika stala tezky prachy a lidi schovavali prachy pred soudruhama ve strozoku)
    GANDHI
    GANDHI --- ---
    AMANT: farmice se taky daly poridit s ocelovou spickou. Jinak souhlas kanady jsou/byly tezky - pokud teda mel clovek klasicky armadni a ne turistickou variantu s klasickejma preskama.
    AMANT
    AMANT --- ---
    GANDHI: Kanady sou těžký jak prase , ale taky sem je jeden rok nosil, jinak sem mel naky fejkovy marteny od Bati za litr a pak takový libovy pulitry BigRig jakože kamionacky s ocelovou špičkou, ty by byly cool i ted:))
    VOYAGER
    VOYAGER --- ---
    OVERWATCH: nemyslím že by se kradlo víc než ted ..
    GANDHI
    GANDHI --- ---
    za my ery teda klasicky kanady nosili teda jen echt pankaci, to spis frcely farmarky:)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam