• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    MUCKERČESKOSLOVENSKÁ SOCIALISTICKÁ REPUBLIKA V OBRAZECH, ODKAZECH A VE VERŠÍCH
    KIE
    KIE --- ---
    THE_MIRACLE: .....a nikdo nezapomene dodat, že křičel z donucení.
    THE_MIRACLE
    THE_MIRACLE --- ---
    Tchán teď v vyprávěl, jak v mládí na prvního máje brzo ráno vstávali a vyráželi ven mávat do průvodu a křičet At žije KSČ (z donucení). Poslouchala jo moje 10 letá dcera a táže se Ať žije KFC? Holt 2 generace rozdílu. 🙂
    DZODZO
    DZODZO --- ---
    THE_MIRACLE: ajo to som si nevsimol :)
    THE_MIRACLE
    THE_MIRACLE --- ---
    DZODZO: ano

    Taky jsem zdroj uvedl:
    THE_MIRACLE:
    THE_MIRACLE
    THE_MIRACLE --- ---
    A Evropská směr nahoru ze stejného místa.

    THE_MIRACLE
    THE_MIRACLE --- ---
    A ještě jedna z Evropské ulice. Thkákurova.

    TBC
    TBC --- ---
    LA_PIOVRA: spíš konec jednoho s prvnim ojebavacu státu, emigrantem Kadlčákem z Mnichova. docela mne překvapilo když jsem na něj narazil v Mrazkovych denících.. každopádně za sponzorství Videostopu respek, ikdyz možná bylo za to ATcko co jim tam nechal 😉
    TALPENNY
    TALPENNY --- ---
    IKSIK:
    No to možná tak v "Tříhvězdách" pro Mullety v obtaženejch plavkách v centru Hurghady nejlépe hned vedle diskotéky. V resortech co maj s timhle společný tak letiště tamtéž kam ještě donedávna jezdil mj. potěr oligarchů s tetkama & manželky šéfiků na držhubnejch dovčách atakdál vozí hosty na jídlo golfovym vozíkem a je tam k dispozici např. speciální Arabáš na omelety což tedy odvážně tvrdim na rekreacích ROH opravdu nebylo :)

    MISANTROOP:
    Ta ztráta panictví byl velice validní point a tímto zdravím slovy velice Devadesátkového Kabátu :"..jedno horký léto roků 90 "-myslimže za to jak jsem u toho vypadal by mě pochválil nejen Kabát ale i Alkehol v tehdejší formě :)
    Každopádně Slapy a Mácháč byly v době totality doména aparátčiků & jejich svazáckých harantů & sportovně -kořalkovejch part střihu " sem tam i nějaké to pivo navíc přiznám ale všechno ve správném pořádku a když je potřeba máknout tak máknu, soudruzi" viz třeba taková VZ Měřín. Dále "seznamovací víkendy" VŠ a jako bonus dobře najedení "čilouši" s plnotučnými veksláky s protějšky úměrnými vyřčenému atakdál.
    V Devadesátkách to morfovalo do Eldoráda buranů, diskantů a Testosteronem nabitejch obtaženejch bicáků doufajících v zásun takže rvačky a ohlušující řev provázené nejpokleslejším Dancefloorem na denním pořádku, zkrátka kolotočářská sračka par excellence. Dílo dokonal "Finlandia Mácháč" a vlastnit chatu v okruhu cca 10 km od třeba takovýho Bílýho Kamene/Živárny může IMHO jen HODNĚ dekadentní člověk.
    Jak vypadá a vypadalo Lipno si radši ani nepředstavuju ovšem uznávám že v porovnání s lokacemi oplývajícími open minded inked lidmi s vousy na dřevěných paletách sdělujících si u "pivních speciálů" dojmy z nějakého príma openspace případně Bali tyhle destinace určitý kouzlo měly :)
    PREDSEDA
    PREDSEDA --- ---
    RSZ: No přesně. Tohle muselo rozkolísat i kovanýho esenbáka.
    OPERAHYPNO
    OPERAHYPNO --- ---
    RSZ: to jen četli, ale nesměli chápat
    RSZ
    RSZ --- ---
    MORIARTY: netuším, jen mi přišel zajímavý (třeba ty dlouhé citace a ukázky, já bych se skoro bál, že se mi příslušníci nakazí...)
    MORIARTY
    MORIARTY --- ---
    RSZ: Víš, kdo a kdy ten dokument vytvořil? STB v prosinci 1989?
    MEJLA77
    MEJLA77 --- ---
    RSZ: je dobré vědět, kdo tenkrát byl agentem stb, třeba Jim Čert...
    ADAMIRA
    ADAMIRA --- ---
    MISANTROOP: ty si musel jezdit na hrozný místa a zažívat tam hrozný věci :)

    Dřív, než ze všech vypadli malý goblini, jsme na Slapy jezdili a teda ani jeden z důvodů kterej vypisuješ nesedí

    Samozřejmě pokud je pro tebe etalonem kempu zfetovaná Disko-Živohošt obklíčená holandskejma karavanama tak dejme tomu, ale to trošku smrdí nedostatkem fantazie. :)
    KIE
    KIE --- ---
    GANDHI: ty hliníkovým pekáčku už nějak vymizely...
    GANDHI
    GANDHI --- ---
    DZODZO: tos mi pripomnel jeden socikovskej relikt, kterej uz taky dlouho nevidel - makovec
    OPERAHYPNO
    OPERAHYPNO --- ---
    MISANTROOP: zase nadruhou stranu se na těch místech dají vidět i pozitivně-negativní relikty minulosti. Například, když procházím pražským výstavištěm a marně hledám své oblíbené stánky s pivem, limem a smažákem, a nacházím jen hipstersky upravené pseudo-stravovny obrandované anglickými názvy v hnusných pseudo-industriálních fontech a všechno do černo-béžové laděné, tak mě jímá hrůza. Když jdu na mácháči v kempu a zavoní borovice a u stánku s limem se na mě zasměje červeno-bílý slunečník algida, jímá mě naopak velmi posvěcený stav duše. Ale ne - naši tam nejezdili auto a to ani Oktávku v tuningu nemám, spíš mi přijde, že bych tam jel protože tu fantasii k užití toho místa mám, ale nevím, třeba bych se zase jen uvrhl do zajetí hůrzy.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam