• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    MUCKERČESKOSLOVENSKÁ SOCIALISTICKÁ REPUBLIKA V OBRAZECH, ODKAZECH A VE VERŠÍCH
    ZCR
    ZCR --- ---
    FAT, MARASAN: takhle zavěšené mýdlo pěkně okape a rychleji schne (ergo nerozblemcá), ale hlavně - není položené na umyvadle, takže nesviní (ergo uklizečky nemusejí řešit umyvadlo popatlané zaschlým mýdlem) a nehrozí, že bude oválené nebo dokonce na zemi spadlé.
    Mydlí to velmi dobře, mechanicky pomáhá ta síťka. Bohužel se mi zdá, že poslední dobou jsou mýdla čím dál tím měkčí a patlavější, asi nějaké posuny v technologii... (asi bude záležet na mixu mastných kyselin a obecně platí, že sodná jsou tvrdší než draselná)
    VOYAGER
    VOYAGER --- ---
    RSZ: máš recht ...fasovalo se to všude... kradli to jen kleptomani
    PALEONTOLOG
    PALEONTOLOG --- ---
    MULTICAT: na zbytky nejlepsi, prekonava to mistrnou techniku meho dedy, tem je lepil k sobe.
    MULTICAT
    MULTICAT --- ---
    Síťku mám doma :)
    IMHO super věc. Využije se komplet mýdlo a jak píše L4MA, vydrhnu tou síťkou i hlínu poté, co se hrabu v hlíně.

    L4MA
    L4MA --- ---
    me zaroven vzdycky prislo, ze ta sitka slouzi jako sekundarni mechnicky mejdlo. :)
    ADAMIRA
    ADAMIRA --- ---
    Tybláho já myslel že je to tam proto aby to kluzavý mejdlo nelítalo po zemi a nevypadávalo z rukou :D
    DZODZO
    DZODZO --- ---
    ja som si vzdy myslel, ze to mydlo je v sietke, aby sa lepsie rozmocilo a aplikovalo na ruky, lebo si pamatam ze sme niekedy mavali doma take mydla co som musel chvilu solichat v ruke, aby som z toho dostal nejaky klzky povrch na ruky, ale ked to bolo v tejto sietke, tak to vzdy krasne hned zacalo penit a ruky sa dali rychlo umyt

    a tiez sa do takej sietky dali nacpat zvysky viacerych malych mydiel, ktore uz su samostatne nepouzitelne, lebo maju malu plochu
    KOMORAU
    KOMORAU --- ---
    MARASAN: Pravda je, že na táboře jsem asi 2x vyhrál prase tábora, ale to už je tak dávno, že si to nikdo nepamauje. voda skutečně neni můj živel.
    KOMORAU
    KOMORAU --- ---
    PREDSEDA: Jednak moč desinfikuje, druhak čistota půl zdraví špína celý.

    +ušetřeným časem je třeba zvednout pracovní výkon
    MARASAN
    MARASAN --- ---
    KOMORAU: v tom pripade podle fotky usuzuju, ze nedosahnes ani na modrej kohoutek, takze te nemusi zajimat ani to mydlo :-D
    PREDSEDA
    PREDSEDA --- ---
    KOMORAU: já si po hajzlu nemeju ruce, to ušetří prachy firmě :)
    KOMORAU
    KOMORAU --- ---
    MARASAN: No, právěže blbě, protože se k tomu člověk musí natahovat, a nemůže mejdlo pořádně vzít do ruky.
    Tekutý mejdo je naprosto k hovnu, s tím souhlasím, vůbec to nemeje.
    Si do práce kupuju normální mejdlo, za svý peníze...
    OT_
    OT_ --- ---
    KOMORAU: Off topic, ale pár let zpátky jsem fotil reportáž z veřejných záchodků v metru a v každé stanici měli kumbál s rezervními hajzl prkýnky, protože se pořád kradou:)
    MARASAN
    MARASAN --- ---
    KOMORAU: ja bych naopak tvrdil, ze takle zabaleny mydlo perfektne mydli a funguje. Dnesni pakovy baterie tenhle zaves neumi a proto nekdo vymyslel idiocii v podobe tekutyho mydla.
    KOMORAU
    KOMORAU --- ---
    FAT: To je fakt, bude to asi tak

    RSZ: No, ve fabrice kde sem dělal, byl jeden co krad mj. i použitý mejdla a solvíny, co kdo třeba někde zapomněl. Byl trochu kleptoman. A to že se ztrácely i používaný mejdla, jsem zažil ve víc fabrikách. Asi jsou u nás víc schánčlivý lidi, holt chudej kraj.
    RSZ
    RSZ --- ---
    FAT: jasně, mýdlo se nekradlo použité od umyvadla, to se nosilo nafasované z kanclu a fabrik nové (v případě fabrik i se solvinou a měsíčkovou indulonou)
    FAT
    FAT --- ---
    KOMORAU: No, já vždycky myslel, že to je kvůli tomu, aby mýdlo nebylo rozmočené a déle tak vydrželo.
    KOMORAU
    KOMORAU --- ---
    N_I: Tohleto je hrozná kravina, a ještě se to i dnes někde potká, mejdlo v ochraným obalu. Myslím, že to mělo spíš psychologickej efekt, když tohle někdo viděl, tak si umyl ruce jenom vodou a mejdlo tudíž vydrželo na věky. Teda pokud nepřišel někdo s fakt špinavejma rukama, a vzteky to utrhl.
    Vím, že jako malej kluk jsem se kohosi ptal k čemu je to dobrý, a kdosi mi vysvětlil, že aby se mejdlo nekradlo. Ale coby dítěti přemýšlivému, mě napadlo, že když krást mejdlo, tak zrovna to ze síťky, protože je nádherně suchý, oproti tomu rozmočenýmu, co leží na umyvadle...
    L4MA
    L4MA --- ---
    ZCR: do tohodle ranku spada i mamincino doporuceni pit limcu z pullitru v hnusny zaflusany nadrazce co nejbliz u ucha, kde je to nejmin oslintany, a pak i vlastni, zivotem nauceny drzeni se mastny tyce v MHD co nejvejs to je mozny - tam kde je nejmin mastna. :)
    ZCR
    ZCR --- ---
    N_I: nostalgie... matka mi kladla na srdce, abych si v kanceláři na úřadě, kam jsem za ní občas chodil po škole jako úplně maličký školáček, po umytí rukou přesně v takovém umyvadle s takovým mýdlem utíral ruce na ručníku až úplně nahoře u poutka. Protože tam se nikdo neutírá a erární ručník je tam nejméně umolousaný.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam