• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    MUCKERČESKOSLOVENSKÁ SOCIALISTICKÁ REPUBLIKA V OBRAZECH, ODKAZECH A VE VERŠÍCH
    GIOMIKY
    GIOMIKY --- ---
    Václavské náměstí ještě bez magistrály.

    DZODZO
    DZODZO --- ---
    FUZZSTORTION: tam pozeram ze nejake chybaju, tuto ich maju viac https://www.oldgames.sk/casopisy/
    FJERTIL
    FJERTIL --- ---
    NJAL: I to je možné...
    NJAL
    NJAL --- ---
    FJERTIL: Ale ty levely se na 128K nahravaly predem, tos musel zjistit uz tehdy a tam. Pokud jsi teda nehral na 48K :-)
    FJERTIL
    FJERTIL --- ---
    NJAL: Ach, nejsem sám, co měl Amstrad.
    A s tím Last Ninjou 2 jsi mne nakrkl. Když se mi v tom pseudo 3D podařilo přeskákat přes lodičku v 1. levelu, tak jsem zjistil, že další levely na kazetě už nemám.
    DUKON
    DUKON --- ---
    L4MA: furéious
    L4MA
    L4MA --- ---
    VIDURIUS: solidni sortiment furé. :)
    PREDSEDA
    PREDSEDA --- ---
    VYHULENY_UFO: magistrála byl největší architektonický zločin v Praze
    VIDURIUS
    VIDURIUS --- ---
    KOMORAU
    KOMORAU --- ---
    GIOMIKY: Ona to vlastně ale žádná revoluce nebyla, ten plyšák, v zásadě to bylo domluvený a řízený převzetí moci. A pak pozdějí jak napsal klasik -Samet opelíchal a pod ním se objevil tradiční skelný papír-
    GIOMIKY
    GIOMIKY --- ---
    GIOMIKY: Ty tramvaje to opravdu nevylepší... krásně asi vypadaj na monitoru, ale boužel asi projektantovi nefungovala zvukovka, když simuloval skřípění na kolejích po pár měsících.
    GIOMIKY
    GIOMIKY --- ---
    HAR4NT: ok, jednoduše řečeno... tohle je přímá destrukce jádra města... naprostá, nehorázná a nikoho to neštve.
    HAR4NT
    HAR4NT --- ---
    GIOMIKY: nebo je mozny pouzivat nahled
    GIOMIKY
    GIOMIKY --- ---
    HAR4NT: Nebo by nám nyx jako dubnový dáreček mohl dát tlačítko edit...
    GIOMIKY
    GIOMIKY --- ---
    HAR4NT: Chápeš tu absurditu, jak při současný situaci bude úplně centrum v hajzlu? Protože ... vlastně proč? Nahoře je provoz, ve prostřed je provoz, dole je provoz, pod je provoz... tak proč ho prostě nezastavit na pár let, než se vyblbneme s trolejkama... vole, ještě chyběj trolejbusy... to tady ještě nebylo... a optimálně perpetium mobile... bez emisí, ale samohybný, bez energie... stejně jako budovy... vlastně taky nepotřebujou existovat, hlavně, když nebudou mít emise... a nakonec to zazdíš nějakým šíleným výpočtem, že nová budova, 3 měsíce stará ti slouží jako a vlastně ještě obdarovává svými skleněnými šajny, tunou betonu a spoustu skelný vaty, kterou tu stavbu, která terorizuje okolí dlouhá léta, samozřejmě zanedbáme, protože ten první rok vlastně bude dávat okolí svoje kouzlo.... mám toho dost.
    HAR4NT
    HAR4NT --- ---
    GIOMIKY: jeste tady po tom jako ti asi neco chybi ", 3 měsíce stará ti slouží jako a vlastně", tak to tam asi dopln, az to budes prepisovat po sesty...
    VYHULENY_UFO
    VYHULENY_UFO --- ---
    Zajímavý snímek horní části Václavského náměstí z období mezi zprovozněním metra C (1974) a otevřením příslušného úseku Severojižní magistrály (1978). Tramvaje pak přestaly směrem z Vinohrad jezdit v roce 1980, už brzy se však zase vrátí.
    📸 D. Vrzák #pomniky


    NJAL
    NJAL --- ---
    DZODZO: Ja som zazil nieco medzi s amstradovskym Spectrum +2, ktore malo 128K, ale stale iba kazetak, aj ked lepsi na data (mal mono hlavu): vzdy som hrozne dlho cakal, kym sa vsetko nahralo, vsetky dohravane levely trebars u Last Ninja 2, Renegade 3 a myslim ze aj Target: Renegade, ale potom sa uz hralo z pamati bez akehokolvek prerusenia.
    NJAL
    NJAL --- ---
    PSYSBEE: Helemese

    The DELTA is a genuine Sinclair ZX-Spectrum + which was sold and exported from former Yugoslavia As I believe, they bought the unsold stock from bankrupting Sinclair Research. If you peel off the Delta logo, you'll see the beautiful Sinclair logo underneath, if you peel back the black Made in United Kingdom sticker, you'll find a brushed serial number, ZX Spectrum and Sinclair, and that diamond in the lower right is a hole for the typical Sinclair rainbow.Any mention of the company was also removed from the manuals

    DELTA - Yugoslavia computer - Sinclair ZX Spectrum 48k | eBay
    https://www.ebay.com/itm/166373818988
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam