Držte si klobouky, jedeme Z KOPCE, no!
„Jo, pro nový, vzhled, je Operační systém Microsoft WINDOWS Vista CZ, skvělý, i když, zase možná, každé okno, jinak, Barevné, skoro, no nevím, zase mně tak možná moc, nezaujal, pak, podle, operačního systému Microsoft WINDOWS Vista CZ, nepůjde, přebarvit, Operační systém Microsoft WINDOWS XP Proffesional SP2 CZ, a stejně se mi ty standartní, šedé a černé barvy, v Operačním systému Microsoft WINDOWS Vista CZ, moc, nelíbí, možná, že si některé, věci přebarvím, aby operační systém Microsoft WINDOWS Vista CZ, vypadal, v některých barvách, stejně, jako Operační systém Microsoft WINDOWS XP Proffesional SP2 CZ, v tom novém vzhledu, možná, že si v Operačním systému MIcrosoft WINDOWS Vista RC2 EN, tedy přesně verze Operačního systému Microsoft WINDOWS Vista RC2 EN, tedy verze 6.00.5744.16384 EN, přebarvím, to to záhlaví, Aktivního Okna, aby, mělo stešjnou barvu, jako v Operačním systému Microsoft WINDOWS XP Proffesional SP2 CZ, ta standartní černá, nebo šedá, jakou má totiž, standartně, Operační systém Microsoft WINDOWS Vista RC2 EN, tedy přesně verze Operačního systému Microsoft WINDOWS Vista RC2 EN, tedy přesně verze 6.00.5744.16384 EN, se mi totiž, moc nelíbí, no!“
To Je, TEda, hustý, NO! :D