• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    TORInyx :: pripominky uzivatelu
    NYX
    NYX --- ---
    btw: premyslim, jak v trzisti udelat nejake ulozene filtry...a napadla me nasledujici varianta:

    kdyz clovek naklika co hledat...tj. kombinace textu, kategorie a dalsich parametru (zatim jsem zavedl treba velikosti obleceni, typ prace apod), da tam nekde ulozit. tim se vytvori pro uzivatele privatni klub, do ktereho se budou zarazovat vsechny inzeraty vyhovujici jeho filtrum (asi vsem, nema smysl delat pro kazdy filtr zvlastni klub).
    v zahlavi pak bude seznam aktivnich filtru + moznost je smazat.

    nevim, jestli pak ma smysl vubec ty filtry zobrazovat nekde v trzisti, aby si je clovek mohl vyfiltrovat rucne, kdyz rovnou vsechno uvidi takhle pohromade.

    nebo nekoho napada lepsi reseni?
    WOODMAKER
    WOODMAKER --- ---
    HAWLIS: tipuju, že 75% lidí by kliklo na první sympatickou věc a až pak by přemýšleli, jak je to asi správně (jestli vůbec)
    WOODMAKER
    WOODMAKER --- ---
    WYNDMYLL_238: myslel jsem ten soubor názorů, který tu je.
    WYNDMYLL_238
    WYNDMYLL_238 --- ---
    WOODMAKER: jakym stejnym nazorem se to tu furt hemzi? nazoru tu vidim mnoho
    HAWLIS
    HAWLIS --- ---
    WOODMAKER: jasne, nemyslel jsem referendum, ktery rozhodne, ale anketu, ktera poda informaci... ale asi to zajima jen me, takze mam holt smulu..
    WOODMAKER
    WOODMAKER --- ---
    HAWLIS: jestli ta anketa bude tady na tomto auditku, tak nic, protože tady se to hemží furt tím stejným názorem.
    A kdyby to Nyx dal někam na úvodní obrazovku, tak by byl sám proti sobě, protože by tím akorát rozbouřil dav a my chceme, aby to fungovalo, ne aby to bylo podle toho, jak se to líbí většině a pak to upadalo, protože by nikdo z hlasujících nepomyslel na následky.
    HAWLIS
    HAWLIS --- ---
    NYX: ok, to nevim jak je dlouho, ale urcite jsem tu ještě nebyl. a proto to neumim posoudit...
    a co ta anketa na toto tema? to nedas? jde jenom o informativni zalezitost, treba se ukaze ze daleko vic lidi chce anonymni minusovani a tedy že se tady ozývá jenom pár nás zoufalců, co chtej transparentnost...
    HANNA
    HANNA --- ---
    NYX: omlouvám se, špatně jsem se vyjádřila. šlo mi o to, že díky anonymitě mínusů dávají lidé mínusy víc, než by je dávali za neanonymní situace, zatímco u plusů by to mělo být logicky opačně (nebo ne? na to jsem se původně ptala), a tím vzniká nepoměr ve prospěch mínusů. nikoli že by jich mělo být víc v absolutních číslech.
    NECROMAN
    NECROMAN --- ---
    NYX: Aha, v tom pripade stale plati prvni pulka meho prispevku :)
    Jinak nesouhlasim s nazorem, ze palce by se nepouzivali, pokud by nebyli anonymni.
    NASA
    NASA --- ---
    myslim, ze vzhledem k tomu, jak se nyx rozrostl, tak zde jsou takove rozdily mezi kluby a imho by se vyplatilo vyzkouset, co navrhuje ANARCHY a kh_b, tedy dat volbu typu paleckovani (verejne/soucasne/anonymni/zadne) spravci dane diskuze.

    ano, mohlo by dojit k tomu, co pise TUILE, ale to by byl urcite mensi problem k reseni, nebot by se tykal jen par klubu.

    byla by skoda to zrusit, ci prejit jen na +, ve nekterych klubech to funguje a nemam dojem, ze by to prestalo fungovat, kdyby bylo hlasovani neanonymni.
    NYX
    NYX --- ---
    HANNA: to opravdu ne :) +/- 990935/294498
    NECROMAN: tohle prece uz v premiovce davno je. a i bez ni se da vypnout to zvyraznovani.
    KARAFA
    KARAFA --- ---
    Mno, podepisovat se snad nemusím, ne? :-P
    KARAFA
    KARAFA --- ---
    NYX: LOL, ty budeš dobrej psycholog, co?
    A dostalo se k tvejm velectěnejm uším např. i stokrát vomletá sociálněpsychologická poučka vo tom, že když s někým vodmítneš komunikovat (tzn. dáš mu najevo nechuť s ním dále setrvávat v soc. komunikaci; vono zase nelze nekomunikovat, že?:-P), tak to ten druhej považuje za nehorázný ponížení?

    Jsi lolek a sráč.
    MICTECH
    MICTECH --- ---
    NECROMAN: Toto je kvalitni nazor.

    NYX: Pokud chces zrusit palce dolu, tak to zrus uz uplne, protoze pak to je zas facebook like funkce, ktera je uplne k prdu a vede k tomu, ze nekdo udela greasemonkey script "I don't care"

    KH_B: tuhle diskuzi od kdy to jde na nyxu od desiti k peti, tady radsi nerozdmychavej.
    WOODMAKER
    WOODMAKER --- ---
    NAVARA: jo, já vím. Jenom mě napadlo ještě trochu komplexnější pojetí a pár myšlenek jsem si urovnal, tak jsem to potřeboval publikovat.

    NECROMAN: premium tu není od toho, aby poskytovalo vyhody, ale aby se podpořil server a ti, co ho podpoří, budou mít k dispozici funkce, které ten server nějak víc zatěžují.
    HANNA
    HANNA --- ---
    NAVARA: hele já jsem se diskuse na tohle téma účastnila už dřív (pročti si historii) a na svém příspěvku opravdu nevidím nic prudícího, jen se ptám na něco, co mě zajímá a co tu třeba ještě nepadlo.
    NECROMAN
    NECROMAN --- ---
    muj nazor: palecky urcite nechat, ale pouze pro registrovane - ochrana proti spam/klik botum. Dale jsem pro, at je hezky videt kdo hlasoval + i -. Jak nekdo navrhoval mit jen + palec je nesmysl, nebudeme jako omezeny Facebook.
    To, ze palecky nekteri pouzivaji k vyrizovanim uctu ci jako nastroj pro sikanu, to uz je bohuzel sideeffect, ktery tu bude u kazdeho systemu. Mozna by ale stalo za to pridat treba premium funkci pro vypnuti palcu jako takovych, kdy si uzivatel toto nastavi a nevidi zadne zvyraznene prispevky, ani skore, ani ikonky palcu nikde.
    NAVARA
    NAVARA --- ---
    WOODMAKER: tady jde o svet, kdy se tu tohle tema probira potreti... tak si 'rva proctete historii a neprudte tu znovu.
    WOODMAKER
    WOODMAKER --- ---
    HANNA: ale né. Tady jde o svět, ve kterém se lidé bojí nesouhlasit, aby se jim to nevrátilo. Aby nedostali třeba v dané diskuzi r-o, nebo aby se jim někdo nezačal mstít.
    HANNA
    HANNA --- ---
    ještě jedna otázka na nyxe: jestliže by v případě neanonymních mínusů podle tebe mínusy téměř nikdo nedával, vyplývá z tvých zdrojů také, jak je to s plusy? pokud se i v jejich případě chovají uživatelé podobně, nevzniká potom trochu divný nepoměr? aneb nedostávají příspěvky při současném nastavení obecně mnohem víc mínusů než plusů (díky jejich anonymitě), a neztrácí tak celkové číslo základní vypovídající hodnotu? to už by pak skutečně bylo lepší všechno než tohle - buď anonymní obojí nebo mínusy úplně zrušit. s tím, že o té nejideálnější variantě tě asi nikdo a nic nepřesvědčí ;)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam