• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    TORInyx :: pripominky uzivatelu
    MATHEW_ER
    MATHEW_ER --- ---
    HASH: spis by ty bany mely fungovat. :) Neni problem po zabanovani ID zalozit _ID, _ID_ atd. skrze dalsi pozvanku.

    VANEK: ono je dost tezky na nej reagovat vstricne :D
    VANEK
    VANEK --- ---
    NINE_OF_NINE: Taky by bývalo stačilo interpretovat dotaz kontextově a vstřícně (skvělá věc, doporučuje 9 z 10 teoretiků komunikace).

    Ale fakt je, že když je systémová nápověda několik let zastaralá, podstatně by ji zlepšilo někam nahoru recept "zkus jít do klubu pro nováčky a filtruj daný termín".
    NAVARA
    NAVARA --- ---
    HASH: pesticku by meli jen uzivatele bez pozvanky a ti s premium hned tri :)
    HAWLIS
    HAWLIS --- ---
    tj, vzhledem k tomu ze to je o docela citlivej zasah pro uzivatele, tak by to mohlo bejt i ve vic kriteriích dohromady, aby to mohlo bejt dobre oduvodnitelny... tak napriklad jak se psalo: x% "pesticek", x diskusi kde ma banana, atp... :) ale zase by musel vzniknout nejaka nyxi policie, ktera by dany proverovala, cetla jejich prispevky, sledovala chovani a rozhodovala o vyhazovech :DDD
    (jasne ze to je blbost)
    HASH
    HASH --- ---
    AXTHEB: to by bylo ve skutecnosti uplne nejlepsi, jenze to by se tady ty banany trochu musely rozdavat
    AXTHEB
    AXTHEB --- ---
    HASH: A nebo vzdycky kdyz dostane banana tak by dostal banana i ten kdo ho pozval.
    HASH
    HASH --- ---
    NAVARA: muzeme pridat dalsi tlacitko vedle palecku, rikejme mu treba "pesticka"

    pokud dostanes pestickou od 20% registrovanych uzivatelu (50%) aktivnich, tak jdes ;)))
    NAVARA
    NAVARA --- ---
    HAWLIS: jenze abys tomu zabranil, musel bys probrat jednotlive vsechny co uz tu jsou na pozvanky a libkodiletanty vysoupnout - a kdo s tim davem fejku ma travit cas?
    HAWLIS
    HAWLIS --- ---
    NAVARA, ACID: jj toho jsem si vedom, ale podle me hazeni flinty do zita neni spravny reseni... to ze uz to je tedko tam, kde to je, neznamena ze to tam zustane... kdyz to bude pokracovat soucasnym trendem dal, tak to bude jeste horsi..
    ja jsem tady přes dva roky, takze nadruhou stanu muzu bejt rad, ze se před 5-6 lety nic nezavedlo, ale i za tu doby co tu sem registruju, ze se sem lavinove hrne dav lidi, co tu nemaj co delat.
    proto jsem to vznesl no...
    HANNA
    HANNA --- ---
    PANDA_JE_MRTVA: taky to tam mám :) ale bylo by to přehlednější a uvedli by to tam třeba i lidi, který to samo od sebe nenapadne
    PANDA_JE_MRTVA
    PANDA_JE_MRTVA --- ---
    HANNA: to si můžeš napsat k sobě do infa ne?
    HANNA
    HANNA --- ---
    co ke kontaktním údajům v infu možnost přidat link na csfd.cz?
    ACID
    ACID --- ---
    HAWLIS: brecis sice na spravnym hrobe, ale tak o 5-6 let pozde
    NAVARA
    NAVARA --- ---
    HAWLIS: to uz v tuhle chvili bohuzel nema moc smysl, kdyz se sem nastehovalo cely libimseti
    HAWLIS
    HAWLIS --- ---
    napada me jedna vec... mozna je to docela odvazny a je mozny ze me hrozne vypiskate a vypalcujete, ale zkusim to nejak..

    ohledne pozvanek... vzhledem k tomu ze sam na nyxu nejsem nikterak extra dlouho, tak jsem si nikdy nedovolil vznest kritiku smerem k narustu poctu (dementnich) uzivatelu nyxu. nekolikrat me vsak uz i v minulosti napadlo, ze me mrzi ze jsem toho, ci toho na nyx pozval... z principu veci je jasny ze si muzu maximalne dat par facek a nic vic nezmuzu... co me vsak maximalne zarazilo a donutilo tohle napsat, byla jedna diskuse na fb a to prave u cloveka, kteryho jsem pozval.. nepamatuju si to uz moc presne do slova, ale v obsahu slo o to, ze mnou pozvany clovek vykladal, jak je to hustopřísnej server jenom pro zvany a podobny vety... nekdo na to odpovidal ze tam chce taky. na to prisla od mnou pozvaneho cloveka odpoved ze ma asi 5 pozvanek a ze nevi co s tim a loupnul tam vetu ve smyslu: kdo chcete pozvanky na nyx, napiste mi zpravu...

    mno co z toho vypliva... mozna jsem vcerejsi a je to neska bezny a normalni, ale prislo mi to trochu divny vuci nyxu... mno a jak si tak rikam co s tim, tak premyslim, jestli by nestalo za to, nejak ty pozvanky omezit, nebo zavest novej system jejich rozdavani citak podobne.. mozna jsem uplne mimo misu a mozna se nyx rozhodl ubirat se nejakym dany smerem.. kazdopadne tohle je jenom takova myslenka, tak me kdyztak uplne neukamenujte.

    (napadlo me treba to trochu pripodobnit systmu prijeti bez pozvanky.. tzn ze kdyz nekdo bude chtit nekoho pozvat, bude muset napsat Nyxovi, nebo nekomu ze spravcu konkretni pozadavek na prijeti toho a toho, nebo poslani jedny pozvanky za ucelem pozvani toho a toho... mno a pak ma nyx moznost trochu vetsi selekce, stejne jako pri procesu prijeti bez pozvanky)

    zaverem jenom doplnim ten uvod - ja jsem tady taky na pozvanku, ale precejenom si myslim (a doufam) ze clovek co me pozval nikdy neresil v hlave: "kurva ze jsem ho sem zval..."
    takze to z moji strany neni asi uplne fer, to co jsem psal, ale zase co mam delat, kdyz me na tom neco sere...
    HAWLIS
    HAWLIS --- ---
    NYX: nn. zrovna dneska to bylo rovnou co jsem se prihlasil.
    - prijdu k pc, nyx jeste z vecera, kliknu na uvod, hodi me to na prihlaseni (coz je samozrejme v poradku)
    -pak si projizdim přehled na uvodni strance a na neco jsem tam kliknul (otevrit v novym panelu). mno a v tom novym panelu to chtelo znova prihlasit.
    NYX
    NYX --- ---
    HAWLIS: neodhlasil ses mezitim nekde jinde?
    HAWLIS
    HAWLIS --- ---
    jenom taková drobnost - obcas se mi stane, ze si nejakej interní link, nebo proste cokoliv tady na nyxu, otevru do novyho okna/panelu a hodi me to na login page s hlaskou "chyba pri prihlaseni".. nevite cim by to mohlo bejt? tedko jsem si treba k tomu sednul, mam otevrenej akorat mail a nyx a nic jinyho a stalo se to...
    (IE)
    FANAE
    FANAE --- ---
    V "moje kladně hodnocené" se schválně ukazují jen příspěvky ze sledovanejch klubů?
    HAWLIS
    HAWLIS --- ---
    DARK_SAVANT: me to taky v poho facha.. i kdyz normalne ale pouzivam enter. (IE)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam