napada me jedna vec... mozna je to docela odvazny a je mozny ze me hrozne vypiskate a vypalcujete, ale zkusim to nejak..
ohledne pozvanek... vzhledem k tomu ze sam na nyxu nejsem nikterak extra dlouho, tak jsem si nikdy nedovolil vznest kritiku smerem k narustu poctu (dementnich) uzivatelu nyxu. nekolikrat me vsak uz i v minulosti napadlo, ze me mrzi ze jsem toho, ci toho na nyx pozval... z principu veci je jasny ze si muzu maximalne dat par facek a nic vic nezmuzu... co me vsak maximalne zarazilo a donutilo tohle napsat, byla jedna diskuse na fb a to prave u cloveka, kteryho jsem pozval.. nepamatuju si to uz moc presne do slova, ale v obsahu slo o to, ze mnou pozvany clovek vykladal, jak je to hustopřísnej server jenom pro zvany a podobny vety... nekdo na to odpovidal ze tam chce taky. na to prisla od mnou pozvaneho cloveka odpoved ze ma asi 5 pozvanek a ze nevi co s tim a loupnul tam vetu ve smyslu: kdo chcete pozvanky na nyx, napiste mi zpravu...
mno co z toho vypliva... mozna jsem vcerejsi a je to neska bezny a normalni, ale prislo mi to trochu divny vuci nyxu... mno a jak si tak rikam co s tim, tak premyslim, jestli by nestalo za to, nejak ty pozvanky omezit, nebo zavest novej system jejich rozdavani citak podobne.. mozna jsem uplne mimo misu a mozna se nyx rozhodl ubirat se nejakym dany smerem.. kazdopadne tohle je jenom takova myslenka, tak me kdyztak uplne neukamenujte.
(napadlo me treba to trochu pripodobnit systmu prijeti bez pozvanky.. tzn ze kdyz nekdo bude chtit nekoho pozvat, bude muset napsat Nyxovi, nebo nekomu ze spravcu konkretni pozadavek na prijeti toho a toho, nebo poslani jedny pozvanky za ucelem pozvani toho a toho... mno a pak ma nyx moznost trochu vetsi selekce, stejne jako pri procesu prijeti bez pozvanky)
zaverem jenom doplnim ten uvod - ja jsem tady taky na pozvanku, ale precejenom si myslim (a doufam) ze clovek co me pozval nikdy neresil v hlave: "kurva ze jsem ho sem zval..."
takze to z moji strany neni asi uplne fer, to co jsem psal, ale zase co mam delat, kdyz me na tom neco sere...