• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    TORInyx :: pripominky uzivatelu
    HASH
    HASH --- ---
    proc se v klubu [ nyx :: novinky v systemu ] neda paleckovat ?
    HASH
    HASH --- ---
    NYX: o mohl jsi zvolit prese opacny postup, ale kdyz jsi jediny, kdo veri, ze to necemu pomuze, tak proc ne...
    NYX
    NYX --- ---
    HASH: ono nejde o tu kvantitu, zas tolik toho neni. spis se mi moc nechce zavadet funkce, ktere tenhle problem jen zhorsi :) spis mam v planu nektere problemove nebo nepouzivane veci trochu zjednodusit / zrusit...at tu neni vsude okolo milion ciferniku a hejblatek, treba pak pujde hur prehlednout to dulezite.
    HASH
    HASH --- ---
    NYX: kolik mas platicich uzivatelu ?
    udelej techsupp jenom pro ne a na zbytek lidi se vyser (odkazuj do auditka pro newfagy)...

    v tu chvili mas 10% prace
    NYX
    NYX --- ---
    HASH: dobrej for :-)))
    TAMARIX
    TAMARIX --- ---
    Moc se přimlouvám za anketu ohledně hodin.. Prosím.
    HASH
    HASH --- ---
    NYX: nevim proc sis jeste neporidil nekoho na techsupp, kdo by ti podobne kokot(in)y filtroval
    NYX
    NYX --- ---
    GREATDRAKE: pokud mohu mluvit za svou postu, tak spousta lidi nejde do options s konkretnim cilem to vratit, ale radsi si stezuje, ze to ja mam rozbite (a samozrejme je ani nanapadne zminit, ze neco v tom smeru menili, takze stravim zbytecne spoustu casu hledanim, kde muze byt problem) :)
    HASH
    HASH --- ---
    NYX: fajn

    KRALIK: vyborne!
    GREATDRAKE
    GREATDRAKE --- ---
    NYX: Tím jsem chtěl říci, že experimentovat s nastavením něčeho, co se projeví až když stránku s nastavovacími checkboxy opustím je nešikovné a je to mmj. důvod proč to mnoho lidí nedělá.

    Možnost to změnit rovnou na daném místě vede k daleko větší míře změn. V případě zakrytí je samozřejmě obtížné danou věc vrátit -- ale zas má daleko menší počet lidí problém pak do options vlézt (s konkrétním cílem vrátit nastavení).

    A je to v mnoha aplikacích docela standardní postup.
    MATHEW_ER
    MATHEW_ER --- ---
    Existuje nejaky ciste testovaci klub? Treba ted jsem neco zahlid, co mi prislo jako bug, ale chci si to zkusit zreprodukovat, nez to hodim do kudlanky a vkladat/mazat linky na yt do random diskuzi mi prijde divny. :)
    NYX
    NYX --- ---
    GREATDRAKE: vubec tvrdit, ze "Lidé, co jsou líní/neschopní/neochotní lozit do options" si neco budou moci zase zapnout v options je takova...nesmyslna :)
    KRALIK
    KRALIK --- ---
    NYX: kdyz je nechces vratit natrvalo, tak aspon tak. a my si skin upravime...

    misto pro hodiny stejne zustalo zachovano. jen je ted mezi nickem a zpravou, ze mi nekdo napsal volny radek, jasne upozornujici na to, ze tam neco chybi.
    GREATDRAKE
    GREATDRAKE --- ---
    Mimochodem, trochu user-driven přístupu by možná bodlo :)

    Nechceš k těm plánovaným (velkým) změnám udělat předstupeň v podobě malého javascriptového okénka, které půjde vyvolat přes nějaký drobný růžek u dané věci (položky menu, search boxu, mode přepínač atp) v UI, kde si člověk bude moci zaškrtnout rovnou, že tu věc nechce vidět?

    Lidé, co jsou líní/neschopní/neochotní lozit do options si tak budou moci povypínat to, co je na nyxu štve (a zapnout případně zpět v options), budou to mít pod nosem, takže míra užívání bude větší a následně bude nějaký lepší statistický vhled do toho, co lidi opravdu štve / co nepoužívají / co nechtějí / co naopak se těší přízni.
    GREATDRAKE
    GREATDRAKE --- ---
    NYX: Pokud jsi ochoten hodiny v nějaké podobě ponechat, pak bych je ponechal, nechal je ve stejném formátu na stejném místě a pokud Tě ausgerechnet vizuálně štvou - prostě zobrazil při mouseoveru přes ikonku/nick vlastníka.

    Kdo chce znát čas si zašmrdlá myší a má ho.
    SEZI
    SEZI --- ---
    já prosím kruhy hodiny zpět!
    NYX
    NYX --- ---
    // jako muzu to dat do kodu a skryt skinem, aby si to mohl zobrazit jen kdo chce, ale prijde mi to byt proste divne reseni.
    GREATDRAKE
    GREATDRAKE --- ---
    Připojil bych se k žádosti o hodiny...

    Pokud má člověk otevřeno 5 a více oken z nyxu z toho samého klubu, byl časový údaj v nich jediný způsob, jak zjistit, ze kdy jsou. Zvláště při správě klubů, odpovědích, snaze se zorientovat ve vlastní odpovědi na něco, u čeho odesílatel původní věc smazal a zaktualizoval (protože třeba po sobě něco opravil), bylo časové ukotvení dost zásadní.

    A to nemluvím o tom, že míti timestamp vygenerované stránky je docela zásadní debugovací věc... o kterou ses takhle připravil.
    NYX
    NYX --- ---
    DRAGON: hodiny jsou uzitecna vec, proto je ma kazdy os/mobil viditelne prakticky neustale nekde na obrazovce a nemusi byt na nyxu :)

    co se tyce jinych casovych pasem, v minulosti si dost lidi stezovalo, ze je naopak tenhle cas mate a chteji mit moznost si nastavit casovou zonu a vsechny casove udaje na nyxu prepocitavat na mistni. takze tenhle argument neberu...nehlede na to, ze hodiny v trayi snad umoznuji nastavit vic casovych pasem a ukazovat vsechny, ne?
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam