NYX: vsechno co jsi napsal je pravda, ale zvaz sam, jak velkou roli v tomhle rozhovoru hraje tvoje nechut se o tom byt jen bavit - troufam si tvrdit, ze vetsina nedorozumeni prameni odtud
principy jsou jednoduche, ale ve finale to bude komplexni system - cokoli co ted navrhnu ty vezmes jako muj finalni produkt a smahem to odmitnes s tim, ze presne tohle nechces a dal k tomu budes referovat jako "ten tvuj napad jsme tady uz prece resili"
ja jsem ti priklad daval, ale bez toho, aniz by jsi mi vyspecifikoval jak ty sam nyx vidis ( furt ta sama otazka, na kterou se tady snazim dostat odpoved uz fakt dloooooouho - dej mi nejakou svou vizi, rozved to a dej to do kontextu se zmenami, ktere tu delas ), to proste kvalitne udelat nejde - viz tvoje namitka s tim, ze premiovy uzivatele by zadne vyhody mit vlastne nemeli
navic nyx sam o sobe je natolik specificky, ze ho proste k nicemu existujicimu prirovnat nemuzu - uz treba jen diky tem premiovkam, ktere nejsou premiovkami, ale jen balickem dalsich funkci, ktereho na jednu stranu nechces prodat mnoho, ale na druhou zase delas vanocni akce se slevou, pozvankami ktere dostavame jednou za cas omezeny pocet, ale na nyx se jde dostat i bez nich, takze to postrada smysl a takhle by slo pokracovat dal a dal...
je velmi nejasne, co tim vsim vlastne sledujes a ty nam v tom vyjasneni nepomahas
kde vidis nyx za 10 let ?
tobe nevadi, ze se tu po kazde zmene, kterou udelas, strhne plno kriku na tema "co jsi to zase provedl???" ?
ty temhle situacim nechces nejak predchazet ?
pokud reknes "ne", tak tady nase diskuze konci a uz k tomu asi nemam co rict