• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    TORInyx :: pripominky uzivatelu
    NASA
    NASA --- ---
    VECTOR: kdyz das hledat "zajimave linky" tak to najde, je to v zahlavi i na nastence, ale muzu to predelat, nechavam ten nazev z nostalgie
    HASH
    HASH --- ---
    Nevim jestli jsem si toho jenom drive nevsiml, ale IM bar vlevo dole rulluje...
    GREATDRAKE
    GREATDRAKE --- ---
    VANEK: a podívat se o řádek níž pod majitele diskuze do záhlaví u nich nefunguje ?
    VANEK
    VANEK --- ---
    Rozlišování na odborné diskuse atd. bylo už zavrženo do té míry, že ten stupeň ani není nikde vidět?
    NYX
    NYX --- ---
    VANEK: mam pocit, ze tohle nepujde. prohledava se vic veci soucasne (nazev, nastenka/zahlavi, prispevky) a byl by problem nastavit pro kazde jiny pocet znaku.
    VANEK
    VANEK --- ---
    NYX: Mno a nešlo by v názvech klubů hledat i bez indexu? Aspoň v prémiovce? ;-) Kolik jich teď je?
    NYX
    NYX --- ---
    YBUKO: ale je tu pres to stare klientske rozhrani, takze opravdu netusim, co presne tu dela. tam je jen informace o pratelich, nove poste a novych prispevcich (nesleduje ale zadne kluby). dost mozna jen sleduje aktivitu nekterych lidi, nic jineho me nenapada.
    NYX
    NYX --- ---
    YBUKO: nevim
    KEJML
    KEJML --- ---
    BOFO: Já to pochopil, ale problém je podle mě stejný.Potíž je v inicializaci samotnýho real time systému, ta způsobuje potíže. Pak už je jedno, co se přes něj posílá....
    BOFO
    BOFO --- ---
    KEJML: Spatne sem se vyjadril - slo mi o upozorneni na novou zpravu v POSTE, diskuzi si aktualizovat neni zas tak casove narocny ale v poste to byla super f-ce.
    NYX
    NYX --- ---
    VECTOR: no, pozadat majitele podobne pojmenovanych klubu, at je prejmenuji. mezera je proste delici znak mezi slovy, s tim se nic delat neda.

    cim min pismen to hleda, tim vetsi index a pomalejsi hledani. tri pismena mi prijdou byt jako rozumny kompromis.
    VECTOR
    VECTOR --- ---
    Proc se nedaji hledat diskuze podle slov citajicich treba dve pismena? pripadne, pokud se snazim najit klub zajimave linky a nemam ho nahodou v historii/bookmarcich, taky ho nenajdu, protoze hledany string je moc kratky, i kdyz tam napisu "z a j i m a v e".
    Neslo by to nejak osetrit?
    BOFO
    BOFO --- ---
    NYX: chapu tvoje duvody ale RT posta - alespon upozorneni at clovek nemusi porad aktualizovat byla hodne dobra funkce. Nedalo by se zprovoznit alespon nejake torzo i v normalni verzi nyxu?
    NYX
    NYX --- ---
    STEMBUS: tak ona rada "porid si premiovku" je jedina mozna uzitecna v tuhle chvili, pokud tu funkci chce/potrebuje. takze co jineho takovemu cloveku lide mohou poradit? vse ostatni bylo receno v novinkach a lidem se to tady asi nechce opakovat :)
    STEMBUS
    STEMBUS --- ---
    NYX: hlavně nemá cenu mluvit o tom co by bylo feer, nekde kde to je o rozhodování jednoho člověka ;)

    myslim si ale, ze i pro non premiumlusrs by jsi mohl udržovat nějakej standard a dál rozvíjet nyx i pro ně, důvody proč už jsem napsal v předchozim příspěvku....

    každopádně tohle byla reakce spíš na standard rady typu "tak si pořiď premiovku ne". Pochopil sem že si tu funkci akoradá dočasně vypnul kvuli problemum s CPU a třeba se k ní vrátiš i pro obyč smrtelníky pokud najdeš řešení - to je ok přístup, pokud to myslíš vážně ;) thats all

    jinak mi ale tvoje reakce přijde dost křiklavá, ale chápu...téma premiovka je citlivý :))
    NYX
    NYX --- ---
    STEMBUS: takze fer reseni by bylo ty realtime funkce vypnout i lidem s premiovkou? protoze vsem to v tuhle chvili zapnute nechat nemuzu.

    btw: premiovka mimo jine vznikla prave proto, aby tu mohly byt funkce, ktere neni z vykonovych duvodu mozne povolit vsem. rt funkce do te kolonky spadly az casem...holt jsem puvodne podcenil jejich narocnost pri dane implementaci a prisly mi byt natolik uzitecne, ze jsem se je snazil zpristupnit vsem. priste se na to muzu rovnou vykaslat a vsechno nove delat jen v premiovce...bude to vic fer? asi jo. ale nevim, jestli skutecne tohle chcete :-)
    NYX
    NYX --- ---
    NASA: no vzdyt rikam, cast lidi to udela, cast ne, takze nakonec bude nutne hledat pomoci obou zpusobu => zbytecna ztrata casu. ano, nekde to mozna zpetne doplni nekdo jiny, ale nemuzes si byt jisty, ze u vseho.

    filtrovani podle slov funguje treba v klubu o flyerech, kde se filtruje podle data a mam pocit, ze to vsichni dodrzuji.

    krajnim resenim pak muze byt, ze spravce veme obsah prispevku, smaze puvodni a vlozi ho tam znovu s danym klicovym slovem + zmini, kdo byl puvodni autor. nebo mozna jen vyhrozovat smazanim vseho, kde tohle bude chybet, to by taky mohlo zabrat :)
    WOODMAKER
    WOODMAKER --- ---
    NAVARA: ale to by mohli dělat správci :)
    NAVARA
    NAVARA --- ---
    WOODMAKER: stejne tak ti budou srat na vyplnovani ramecku
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam