• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    TORInyx :: pripominky uzivatelu
    HARALD
    HARALD --- ---
    SEZI: Souhlasím, tohle by mohlo uvedené problémy řešit. Současné řešení je docela nešťastné.
    TARMAQ
    TARMAQ --- ---
    SEZI: souhlas, navic prece kdyz ten uzivatel ma nastaveno skryvani zahlavi a vstoupi do toho klubu poprve, tak tu hlavicku s pravidly prece vidi. Nebo pokud v pravidlech/hlavicce dojde ke zmene tak taky..

    IMHO se ti uzivatele akorat vymlouvaji
    SEZI
    SEZI --- ---
    Hlasuju pro možnost schovat záhlaví komplet, nevím proč bych se teď měl dívat na useknuté obrázky atd.

    Argument s pravidly moc neberu, imho málokterý klub pravidla má (ok, ale jsou tady) a pokud už jsou, sotva se do těch 150px vejdou :) a myslím že každý admin raději využije prvních X-pixelů v záhlaví pro [h1]KLUB S MNOHA PRAVIDLY[/h1] anebo obrázek, nemulvě o klubech s custom-designed záhlavím, kde to tak nějak kazí potěchu oka.

    Když už řešíš kolizi s pravidly v klubech, tak co třeba udělat novou volitelnou sekci do záhlaví a home, vedle text/poll/user apps přidat ješte "rules/guidelines"? máš tam možnost pak třeba přidat automaticky checkbox "přečetl jsem a souhlasím" pod/nad tu sekci, a dokud se nezaškrtne, tak pravidla jsou zobrazená pořád. a na základě toho checkboxu by správce mohl např. povolit zápis jen těm kdo pravidla četli a odsouhlasili (např. vedle "board rights" u standard, external třeba ještě unaccepted rules). Jen návrh, neříkám že je to jediná cesta. imho by to ale bylo systémovější než těch 150px v záhlaví.
    THE_BALROG
    THE_BALROG --- ---
    Předtím pro mne objevení záhlaví bylo znamení, že se na něm něco změnilo a asi to je změna důležitá, když to dal správce do záhlaví.

    Teď budu záhlaví v již navštívených diskuzích ignorovat a změny v něm zapsané taktéž. (Pokud to nebude změna a la "místo dvou řádků textu tam je nyní goatse obrázek", toho bych si asi všiml).
    KID_MCHUTT
    KID_MCHUTT --- ---
    NYX: upřímně, je to na hovno. Na notebooku mám třetinu stránky zasranou vším tím balastem, takže je to dost nepříjemné. Už stačí jenom zakázat vypínání zobrazování obrázků, aby to bylo už naprosto nepoužitelné (a donutilo to člověka překopávat CSS)
    PREVIT
    PREVIT --- ---
    WOJTISHEK: Vypadlo mi tam slovo "jen". :)
    NYX
    NYX --- ---
    WOJTISHEK: no tohle jsem nejak moc netestoval, mel jsem par minut casu mezi jinou praci, tak jsem se rozhodl to spichnout a pak doupravit podle reakci. asi jsem byl zbytecne opatryny s tim vychozim orezem, chtel jsem dat nejdriv podstatne mensi, takze to prozatim asi dam a pak se pripadne dodela to nastavovani.
    WOJTISHEK
    WOJTISHEK --- ---
    PREVIT: a kde je receno, ze se na sobe netestovalo? ;)
    PREVIT
    PREVIT --- ---
    WOJTISHEK: Testovat se ma na dobrovolnicich, nebo na sobe.:)
    WOJTISHEK
    WOJTISHEK --- ---
    PREVIT: na mrtvych se testuje tezko...
    PREVIT
    PREVIT --- ---
    NYX: Na zivejch uzivatelich...:)
    NYX
    NYX --- ---
    KOC256: vzdyt testuju :)
    KOC256
    KOC256 --- ---
    NYX:
    jenze toto jsi mel rozmyslet, otestovat, udelat drive nez naseres 101% uzivatelu NYXu. Takto to je fakt uplne NA HOVNO. A to jsem hodne tolerantni ;-)
    NICK_SLAUGHTER
    NICK_SLAUGHTER --- ---
    NYX: to mi přijde vyhovující
    MADIETTA
    MADIETTA --- ---
    Jo a už mi zase nechodí vyskakovací okna realtime funkcí, firefox 9.0.1.
    MADIETTA
    MADIETTA --- ---
    NYX: prosím, dej zase možnost ho úplně skrýt, zobrazujou se mi všechna záhlaví a na nich půlky obrázků a podobně, je to strašně otravné.
    GREGI
    GREGI --- ---
    stejne ty pravidla caso nejsou v zahlavi diskuze... vetsinou sou to obrazky a jine veci ktere akorat otravujou
    GREGI
    GREGI --- ---
    a co udelat okenko nebo tlacitko na menu spesl pro pravidla?
    LEENVECKA
    LEENVECKA --- ---
    NYX: ja nevim, ale kdyz uz me nekdo jednou napomene ze delam v klubu neco nepatricnyho tak si na to dam priste pozor a pripadne si to zahlavi i znova prectu....a hlavne kdyz lezu do noveho klubu tak to prvni precteni udelam, ale pak uz me to proste obtezuje to tam mit porad...a muset to cely prelorovavat nez se dohrabu k jadru diskuze:o/

    za tu nulu bych byla celkem vdecna:o)
    KEJML
    KEJML --- ---
    NYX: Hele víš co bylo nejlepší? Úplně původní stav. Defaultně zobrazovat záhlaví všem a pokročilý uživatel, který věděl co dělá, si záhlaví skryl. Od tý doby, co jsi přehodil výchozí hodnoty jsou tyhle potíže s lidmi, kteří ani nevedí co to záhlaví je a malinký odkaz přehlédnou, protože ho tam ani nečekají. Tohle nový kompromisní nastavení se mi líbí pro kluby, kde je záhlaví nějakej dynamickej obrázek generovanej na jiným serveru, zvlášť, pokud by autoři tyhle obrázky upravili tak, aby to nejdůležitější bylo úplně nahoře. V naprostý většině případů to však vede k tomu, co píše KOC256, úplně zbytečně zabranej prostor, kterej budu jen přeskrolovávat...
    NYX
    NYX --- ---
    KEJML: jo, tak se to ma chovat. v posledni dobe casto narazim na to, ze jsou v zahlavi nejaka pravidla / instrukce apod a lidi je pak ignoruji a vymlouvaji se na to, ze zahlavi nevidi. takhle by nemel byt problem, kdyz se spravci vejdou s tim klicovym do vymerene plochy.

    co presne udelam s tim nastavovanim jeste nevim, mozna misto ano/ne dam moznost zvolit na kolik px to orezavat (vcetne nuly)
    PREVIT
    PREVIT --- ---
    Zrejme prave doslo k naplneni dvou Murphyho zakonu:

    Každý program, který běží bez závad, je zastaralý
    Každý užitečný program je měněn
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam