• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    TORInyx :: pripominky uzivatelu
    NAVARA
    NAVARA --- ---
    NYX: Proc takovyhle polovicaty reseni? Pridej misto toho novy typ polozky zahlavi, ktere bude omezeno na 300 znaku a nebude umoznovat html. Soucasne, pokud bude jedine takove v zahlavi, zobrazi se vzdycky bez ohledu na nastaveni normalniho skryvani.
    NYX
    NYX --- ---
    ALONSY: vzdyt pockej, predpokladam, ze zrovna v tomhle klubu se to bude hodit, kdyz se ty html sablony prehodi nahoru :)
    ALONSY
    ALONSY --- ---
    Tohle je fakt hrozný :)
    To už bylo lepší, když se nezobrazovalo vůbec.

    LEENVECKA
    LEENVECKA --- ---
    VECTOR: jen to ne! tohle jde aspon trosku kdyz uz nic jinyho na ten mezicas.
    VECTOR
    VECTOR --- ---
    To uz radsi mit zobrazeny to zahlavi defaultne cely, takhle urizly to vypada jen blbe..
    NYX
    NYX --- ---
    KEJML: ja si rikam, ze kdyz to bude defaultne orizle, tak se snad spravci prizpusobi a daji nahoru to nejnutnejsi.

    az dodelam to nastavovani, nemel by byt problem to pripadne skryt uplne. v mezicase to jde skinem, pokud to nekdo vazne nemuze vydrzet :)
    KEJML
    KEJML --- ---
    NYX: S tím, že některá záhlaví dorostla do absurdních rozměrů je pravda, ale zrovna tebou zvolené řešení mi nepřišlo zrovna šťastné. Nevím kolik jsi měl v poště nářků na obří záhlaví, ale různé stížnosti a dotazy související se skrytým záhlavím od té doby veřejně zaznamenám dalo by se říci pravidelně. A teď jsi tenhle aspekt fakt nevylepšil :)
    NYX
    NYX --- ---
    KEJML: protoze hromada lidi netusi, ze neco takoveho jde nastavit a nektera zahlavi nabyvala absurdnich rozmeru.
    HARALD
    HARALD --- ---
    SEZI: Souhlasím, tohle by mohlo uvedené problémy řešit. Současné řešení je docela nešťastné.
    KEJML
    KEJML --- ---
    Nyxi, jakej byl vlastně důvod, že se výchozí hodnota nastavení "skrývat záhlaví" změnila z neskrývat na skrývat?
    TARMAQ
    TARMAQ --- ---
    SEZI: souhlas, navic prece kdyz ten uzivatel ma nastaveno skryvani zahlavi a vstoupi do toho klubu poprve, tak tu hlavicku s pravidly prece vidi. Nebo pokud v pravidlech/hlavicce dojde ke zmene tak taky..

    IMHO se ti uzivatele akorat vymlouvaji
    VECTOR
    VECTOR --- ---
    To, ze se ted zobrazuje zahlavi uplne vsude je normalni, predpokladam? posledni dobou je to tady jako na facebooku, co zmena, to k horsimu.
    SEZI
    SEZI --- ---
    Hlasuju pro možnost schovat záhlaví komplet, nevím proč bych se teď měl dívat na useknuté obrázky atd.

    Argument s pravidly moc neberu, imho málokterý klub pravidla má (ok, ale jsou tady) a pokud už jsou, sotva se do těch 150px vejdou :) a myslím že každý admin raději využije prvních X-pixelů v záhlaví pro [h1]KLUB S MNOHA PRAVIDLY[/h1] anebo obrázek, nemulvě o klubech s custom-designed záhlavím, kde to tak nějak kazí potěchu oka.

    Když už řešíš kolizi s pravidly v klubech, tak co třeba udělat novou volitelnou sekci do záhlaví a home, vedle text/poll/user apps přidat ješte "rules/guidelines"? máš tam možnost pak třeba přidat automaticky checkbox "přečetl jsem a souhlasím" pod/nad tu sekci, a dokud se nezaškrtne, tak pravidla jsou zobrazená pořád. a na základě toho checkboxu by správce mohl např. povolit zápis jen těm kdo pravidla četli a odsouhlasili (např. vedle "board rights" u standard, external třeba ještě unaccepted rules). Jen návrh, neříkám že je to jediná cesta. imho by to ale bylo systémovější než těch 150px v záhlaví.
    THE_BALROG
    THE_BALROG --- ---
    Předtím pro mne objevení záhlaví bylo znamení, že se na něm něco změnilo a asi to je změna důležitá, když to dal správce do záhlaví.

    Teď budu záhlaví v již navštívených diskuzích ignorovat a změny v něm zapsané taktéž. (Pokud to nebude změna a la "místo dvou řádků textu tam je nyní goatse obrázek", toho bych si asi všiml).
    KID_MCHUTT
    KID_MCHUTT --- ---
    NYX: upřímně, je to na hovno. Na notebooku mám třetinu stránky zasranou vším tím balastem, takže je to dost nepříjemné. Už stačí jenom zakázat vypínání zobrazování obrázků, aby to bylo už naprosto nepoužitelné (a donutilo to člověka překopávat CSS)
    PREVIT
    PREVIT --- ---
    WOJTISHEK: Vypadlo mi tam slovo "jen". :)
    NYX
    NYX --- ---
    WOJTISHEK: no tohle jsem nejak moc netestoval, mel jsem par minut casu mezi jinou praci, tak jsem se rozhodl to spichnout a pak doupravit podle reakci. asi jsem byl zbytecne opatryny s tim vychozim orezem, chtel jsem dat nejdriv podstatne mensi, takze to prozatim asi dam a pak se pripadne dodela to nastavovani.
    WOJTISHEK
    WOJTISHEK --- ---
    PREVIT: a kde je receno, ze se na sobe netestovalo? ;)
    PREVIT
    PREVIT --- ---
    WOJTISHEK: Testovat se ma na dobrovolnicich, nebo na sobe.:)
    WOJTISHEK
    WOJTISHEK --- ---
    PREVIT: na mrtvych se testuje tezko...
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam