• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    TORInyx :: pripominky uzivatelu
    KOC256
    KOC256 --- ---
    STEMBUS:
    STEMBUS:

    probíralo hledej: "100" :D
    STEMBUS
    STEMBUS --- ---
    STEMBUS: Chci v klubu, kterej mi patří vidět celý záhlaví, bez toho aniž bych jak debil musel klikat pokaždý když tam lezu - proč chci vidět záhlaví? Už jen proto, že to je můj klub a záhlaví udává jeho "styl". Jak to mám udělat??? Předat klub někomu jinému (takové NYXlike řešení)?

    sry ber to s rezervou, ale....fakt omg ;)
    STEMBUS
    STEMBUS --- ---
    [Editovatelná záhlaví vidíte vždy redukovaná]

    prosím tohle tu už NYX zodpověděl, proč to vymyslel takhle debilně a nebo to přešel mlčky, pač blbost prostě obhájit nedá?

    Sry, je to fakt HOVADINA
    NYX
    NYX --- ---
    ESTEN: mozna to bude tim "výsledky ukázat až po: 0:00:00 13.6.2012"

    nejsem si uplne jisty, jak presne se to chova - mozna to proste zacne ukazovat i pred hlasovanim
    ESTEN
    ESTEN --- ---
    v tyhle ankete v zahlavi jsem videl vysledky jeste pred hlasovanim... to je nejaka novinka, nebo bug? Nebo feature, o ktery nevim?

    [ occupy czech ]
    KOC256
    KOC256 --- ---
    KOC256:
    a kdyby nahodou to NYX chtel ve svem osviceni programovat tak urcite na globac aby si to mohli uzivatele zapinat/vypinat nez se najde jiste skupina lidi kterym to bude vadit... Coz je pochopitelne pokud to pouziva nekdo jako only postu...
    FATBOZZ
    FATBOZZ --- ---
    NAVARA: To se spis nauc dat jednu myslenku dohromady nez neco odesles. Kdyz te pak napadne neco noveho, budes to mit holt v dalsim prispevku. Prestav si to v obrazkovych klubech, kde se davaji treba palecky za jednotlive obrazky. Kdyz tam nekdo postuje vic obrazku najednou, pak by vsechny byly spojeny a plusicky by sli vsem naraz i kdyz by jsi treba nejakymu chtel dat minus. U im klientu kde si povidas jeden s jednim je to ok, ale jeden s mnoha to asi nema moc opodstatneni. Nejaky rozumny navrh proc by tomu tak melo byt krom usporeni jedne ikonky, kterou mas beztak v cache :) ?
    KOC256
    KOC256 --- ---
    NAVARA:
    neni dobry napad. nekdy zamerne reaguji v nekolikaprispevcich pokud ty termata nejsou navazujici, nekdy reaguji sam na sebe nez nekdo stihne zareagovat na me... typicky OTAZKA...ODPOVED... nekdy ty posty jsou od sebe hodinu, den, tyden, ... bylo by to hodne WTF... to by mozna nejakym zpusobem jsem uvital v poste kde pri RT chatu pak je posta nepouzitelna... ale to spise seskupovani do konverzaci a moznosti rozkliku chytu s jednotlivymi lidmi... proste princip IM (skype, icq, ...)
    NAVARA
    NAVARA --- ---
    NYX: tak mozna to jen slucovat pri zobrazovani do neceho takovyhleho, aby z toho byl vizualne jeden post? zmizela by ikonka u druheho (a dalsiho), zmizela by mezera mezi posty a zustal tam jen pruh s datumem a palecky


    8:08:05 14.6.2012 (+124)
    Slo by udelat spojovani odeslanych prispevku, pokud ten predchozi je muj? Tj. aby nebyl doublepost, ale obsah se pripojil k predchozimu (a updatnul se novy post v klubu).

    8:07:12 14.6.2012 (+3)
    MATHEW_ER: spravci jsou prasata a cpou tam fotky o rozmerech nekolika obrazovek, tak at tim taky pekne trpej, kdyz to vnucujou ostatnim ;)
    NYX
    NYX --- ---
    NAVARA: to si moc neumim predstavit - jestli to pripojovat pred nebo za obsah predchoziho. a musela by tam byt asi spousta matoucich vyjimek jako pokud uz nekdo prispevek paleckoval apod.
    NAVARA
    NAVARA --- ---
    Slo by udelat spojovani odeslanych prispevku, pokud ten predchozi je muj? Tj. aby nebyl doublepost, ale obsah se pripojil k predchozimu (a updatnul se novy post v klubu).
    NAVARA
    NAVARA --- ---
    MATHEW_ER: spravci jsou prasata a cpou tam fotky o rozmerech nekolika obrazovek, tak at tim taky pekne trpej, kdyz to vnucujou ostatnim ;)
    MATHEW_ER
    MATHEW_ER --- ---
    Pokud jsem to spravne pochopil, tak tahle vyjimka pro lidi s pravem editovat zahlavi je tam proto, aby ten clovek videl jak to bude vypadat u uzivatele, ktery to ma takhle nastaveny (tedy vzdy polovicni, pac schovane a cele zobrazene si asi dovede predstavit).

    Pokud tam neco takoveho musi byt, sel bych ale jinou cestou... zobrazit zahlavi podle uzivatelskeho nastaveni a pokud ma prava ho editovat, pridat tam button, ktery to on-demand prepne na polovicni zobrazeni jen pro ten jeden pozadavek. Jestli je to potreba lidem cpat nejak vic, da se tam presmerovat po uprave zahlavi.
    V3S
    V3S --- ---
    KOC256: ty neco potrebujes, ja potrebuju neco jinyho, ale pokud jsi spravce, tak si nenastavis 0:100 ani 100:0 a to je to, o cem tady porad dokola pisu, a imho jde jen o dalsi radek v nastaveni se stejnym rolovacim seznamem, jen pro spravce a je to vyreseny ;)

    me novinky nevadej, kdyz me nikdo nenuti je pouzivat (zvlast kdyz v nich nevidim zadnej smysl) a diky nastaveni si muzu zachovat puvodni vzhled a funkce, tak jak to mam rad a jsem zvyklej
    KOC256
    KOC256 --- ---
    ALESH:
    "potrebuju" - bud navstevujes specificke spektrum klubu a nebo mi neco unika... :) kazdopadne souhlasim ze musi byt moznosti 100:0 a 0:100 :)
    ALESH
    ALESH --- ---
    KOC256: jak ojedinela? Ja potrebuju zahlavi videt vsude a cele. Neni to ani 90:10, ani 80:20 ani 50:50 je to 100:O
    PREVIT
    PREVIT --- ---
    KOC256: Ja vim, ted uz je to jen sranda.....
    KOC256
    KOC256 --- ---
    TOMAS3333:
    takze zase to NYXi WTF. Proste neco si zvolis a ono ti to systemove prideli jine zobrazeni... :(
    TOMAS3333
    TOMAS3333 --- ---
    KOC256: no brani, teraz vidim iba zaciatok kedze tam som spravca.
    KOC256
    KOC256 --- ---
    TOMAS3333:
    Tak ale to ti nikdo nebrani aby sis to nechal zapnute. Mi vadi ze mam zvoleno "nezobrazovat nikde, nikdy a nesrat me porad" a on si system obcas usmysli ze mi to stejne zobrazi...


    PREVIT:
    refresh teda nevim jak presne fungovala le refresh na click se da kdekoliv vyvolat jinym tlacitkem...

    V3S:
    Ale to je ojedinela potreba... jako sorry ale ja sleduji 100+ klubu a nikde nepotrebuji tzo zahlavi videt. Neni to ani 10:90, ani 20:80 ani 50:50 je to 0:100...
    V3S
    V3S --- ---
    KOC256: jsou tam data akci, informace, ktere chci mit po ruce, pouzivane odkazy? ... predpokladam, ze spravci se cele zahlavi nezobrazi, ani kdyz se zmeni ;)

    jinak ja se nehadam o to, jestli se nekomu zahlavi libi nebo ne, ale o to, ze nemam moznost si to nastavit tak, jak by mi to vyhovovalo, a nikdo mi zatim nevysvetlil proc to tak je ... jediny argument, co tu zatim padnul je, ze ma spravce videt zahlavi tak, jako navstevnik, ale u nej to preci taky zavisi na tom, jak to ma nastaveny nebo jestli mu nedejboze nekdo nedal pravo upravy (jsou i kluby, kde muzou upravovat vsichni)
    PREVIT
    PREVIT --- ---
    QUANTI: Lepsi je tohle:


    (je tam i tlacitko REFR...:))
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam