• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    TORInyx :: pripominky uzivatelu
    STEMBUS
    STEMBUS --- ---
    DRASTICS: von to NYX trošku posral víš, u týhle featury asi myslel kolenem, tak všechno kolem toho ted pouze ignoruje...pač nemá co říct a asi má problém s tím říct, že něco fakt vymyslel debilně :)
    PREVIT
    PREVIT --- ---
    KOC256: Nastavit to jde, ale u vsech najednou. Jestli myslel, ze chc mit moznost jako admin nastavit si zahlavi cele jen ve svem klubu, nebo tam, kde ma prava, pak to mel napsat jasne.

    DRASTICS: Co ty na to?
    PREVIT
    PREVIT --- ---
    KOC256: O to tady ale DRASTICS: vubec neslo. My o koze, ty o voze.

    Jinak bych mel taky radsi moznost zahlavi uplne schovat, jako editor/spravce.
    KOC256
    KOC256 --- ---
    PREVIT:
    pokud ma pravo pro editaci nastenky tak toto je prave ten nejvetsi fail... protoze bude to mit vzdy jen polovicate :(


    DRASTICS:
    to ze neco nechci videt neznamena ze to musi byt zrovna auditko o kozach nebo cubkach...
    PREVIT
    PREVIT --- ---
    DRASTICS
    DRASTICS --- ---
    Tak taky se pridam k opruzakum, co je fakt sere, kdyz ma banda lidi neco sepsanyho na nastence, at uz axe, informace co kdy kde, co se ma udelat apod. - navrchu to slouzi jako neustálá pripominka a nejde si nastavit, aby to bylo porad rozkliklý? Chapu ze nerdi co tu sjizdej obrazky, gify, nahy kozy, cubky na 100 zpusobu, puncochy, vtipy atd, nemaj potrebu, ale my spektrum vcelku casto vyzaduje neustaly rekapitulace informací na nástěnce. . . . . . . vrátit, nebo dát možnost.
    FATBOZZ
    FATBOZZ --- ---
    ALONSY: A do spamu jste se koukali ?
    ALONSY
    ALONSY --- ---
    IDUNN: Jen tě doplním, že mě se stalo to samé, ten člověk tu na 100% nikdy nebyl, 4 maily měl na Gmailu a nedorazila mu pozvánka ani na jeden, pátý jsme zkoušeli na školní mail a to šlo bez problému.
    NYX
    NYX --- ---
    IDUNN: posli mi ten mail postou, overim, proc to nejde.
    IDUNN
    IDUNN --- ---
    Mám problém a prý je nejvhodnější s ním sem. Chtěla jsem pozvat sem na NYX známého, poslal mi svůj mail, já ho zadala do patřičného políčka a po odeslání se objevila žlutá lišta, že mail neplatný, zkusila jsem dva další a nic - vše Gmail. Takže prosím co s tím? Dík.
    STEMBUS
    STEMBUS --- ---
    KOC256: no ale probíralo bez přispění NYXe, protože píčovina se fakt obhajovat rozumně asi nedá :))
    QUANTI
    QUANTI --- ---
    já jsem zas šťastná, že je nevidím celá
    KOC256
    KOC256 --- ---
    STEMBUS:
    STEMBUS:

    probíralo hledej: "100" :D
    STEMBUS
    STEMBUS --- ---
    STEMBUS: Chci v klubu, kterej mi patří vidět celý záhlaví, bez toho aniž bych jak debil musel klikat pokaždý když tam lezu - proč chci vidět záhlaví? Už jen proto, že to je můj klub a záhlaví udává jeho "styl". Jak to mám udělat??? Předat klub někomu jinému (takové NYXlike řešení)?

    sry ber to s rezervou, ale....fakt omg ;)
    STEMBUS
    STEMBUS --- ---
    [Editovatelná záhlaví vidíte vždy redukovaná]

    prosím tohle tu už NYX zodpověděl, proč to vymyslel takhle debilně a nebo to přešel mlčky, pač blbost prostě obhájit nedá?

    Sry, je to fakt HOVADINA
    NYX
    NYX --- ---
    ESTEN: mozna to bude tim "výsledky ukázat až po: 0:00:00 13.6.2012"

    nejsem si uplne jisty, jak presne se to chova - mozna to proste zacne ukazovat i pred hlasovanim
    ESTEN
    ESTEN --- ---
    v tyhle ankete v zahlavi jsem videl vysledky jeste pred hlasovanim... to je nejaka novinka, nebo bug? Nebo feature, o ktery nevim?

    [ occupy czech ]
    KOC256
    KOC256 --- ---
    KOC256:
    a kdyby nahodou to NYX chtel ve svem osviceni programovat tak urcite na globac aby si to mohli uzivatele zapinat/vypinat nez se najde jiste skupina lidi kterym to bude vadit... Coz je pochopitelne pokud to pouziva nekdo jako only postu...
    FATBOZZ
    FATBOZZ --- ---
    NAVARA: To se spis nauc dat jednu myslenku dohromady nez neco odesles. Kdyz te pak napadne neco noveho, budes to mit holt v dalsim prispevku. Prestav si to v obrazkovych klubech, kde se davaji treba palecky za jednotlive obrazky. Kdyz tam nekdo postuje vic obrazku najednou, pak by vsechny byly spojeny a plusicky by sli vsem naraz i kdyz by jsi treba nejakymu chtel dat minus. U im klientu kde si povidas jeden s jednim je to ok, ale jeden s mnoha to asi nema moc opodstatneni. Nejaky rozumny navrh proc by tomu tak melo byt krom usporeni jedne ikonky, kterou mas beztak v cache :) ?
    KOC256
    KOC256 --- ---
    NAVARA:
    neni dobry napad. nekdy zamerne reaguji v nekolikaprispevcich pokud ty termata nejsou navazujici, nekdy reaguji sam na sebe nez nekdo stihne zareagovat na me... typicky OTAZKA...ODPOVED... nekdy ty posty jsou od sebe hodinu, den, tyden, ... bylo by to hodne WTF... to by mozna nejakym zpusobem jsem uvital v poste kde pri RT chatu pak je posta nepouzitelna... ale to spise seskupovani do konverzaci a moznosti rozkliku chytu s jednotlivymi lidmi... proste princip IM (skype, icq, ...)
    NAVARA
    NAVARA --- ---
    NYX: tak mozna to jen slucovat pri zobrazovani do neceho takovyhleho, aby z toho byl vizualne jeden post? zmizela by ikonka u druheho (a dalsiho), zmizela by mezera mezi posty a zustal tam jen pruh s datumem a palecky


    8:08:05 14.6.2012 (+124)
    Slo by udelat spojovani odeslanych prispevku, pokud ten predchozi je muj? Tj. aby nebyl doublepost, ale obsah se pripojil k predchozimu (a updatnul se novy post v klubu).

    8:07:12 14.6.2012 (+3)
    MATHEW_ER: spravci jsou prasata a cpou tam fotky o rozmerech nekolika obrazovek, tak at tim taky pekne trpej, kdyz to vnucujou ostatnim ;)
    NYX
    NYX --- ---
    NAVARA: to si moc neumim predstavit - jestli to pripojovat pred nebo za obsah predchoziho. a musela by tam byt asi spousta matoucich vyjimek jako pokud uz nekdo prispevek paleckoval apod.
    NAVARA
    NAVARA --- ---
    Slo by udelat spojovani odeslanych prispevku, pokud ten predchozi je muj? Tj. aby nebyl doublepost, ale obsah se pripojil k predchozimu (a updatnul se novy post v klubu).
    NAVARA
    NAVARA --- ---
    MATHEW_ER: spravci jsou prasata a cpou tam fotky o rozmerech nekolika obrazovek, tak at tim taky pekne trpej, kdyz to vnucujou ostatnim ;)
    MATHEW_ER
    MATHEW_ER --- ---
    Pokud jsem to spravne pochopil, tak tahle vyjimka pro lidi s pravem editovat zahlavi je tam proto, aby ten clovek videl jak to bude vypadat u uzivatele, ktery to ma takhle nastaveny (tedy vzdy polovicni, pac schovane a cele zobrazene si asi dovede predstavit).

    Pokud tam neco takoveho musi byt, sel bych ale jinou cestou... zobrazit zahlavi podle uzivatelskeho nastaveni a pokud ma prava ho editovat, pridat tam button, ktery to on-demand prepne na polovicni zobrazeni jen pro ten jeden pozadavek. Jestli je to potreba lidem cpat nejak vic, da se tam presmerovat po uprave zahlavi.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam