• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    TORInyx :: pripominky uzivatelu
    MARECEK
    MARECEK --- ---
    nerad bych znel nejak blbe ale ta zmena je fakt dost hrozna... opticky se to ted vsechno rozprsklo a tezko rict co ted k cemu patri...
    navic pri kliknuti do boxu pro hledani se cela stranka nejak divne posune dolu a i pres smazani cache mam pri custom skinu dva hnusny forestovy pruhy (to bude ale asi problem skinu....)
    jak tu uz ale padlo - rad bych mel moznost tuhle novinku vypnout (aspon docasne...)
    SVORO
    SVORO --- ---
    NYX: Hromada připomínek, zhuštěná do jedné: Prosím o vrácení do původního stavu, chápu, že na tabletu či chytrofónu to může vypadat skvěl avšak na monitoru je to děsnej vopruz. Tříští to pozornost mezi tohle okno a záhlaví, v našem případě o záhlaví již nemůže být řeč protože je to teď "pravobočí" či "pravohlaví"? Osobně nejsem schopen sledovat a řádně se soustředit na psaní postu, protože pořád tikám na "záhlaví" což vede k přetrhání myšlenky postu.

    Proto velmi prosím o možnost si nastavit "starý vzhled" vs "Stereovize".
    ALEXIS
    ALEXIS --- ---
    ak teda ma zahlavie zostat pod prispevkami (co je mimochodom neskutocne hnusne a osobne by som ho preferovala nad boxom pre pisanie prispevkov), tak by som preferovala mat moznost uplne si ho zabalit aj ked mam prava ho editovat... takto mi tam totiz vznikne debilny predel medzi boxom na pisanie a prispevkami...

    inak so sucasnym trendom adopcie smart zariadeni (telefonov a tabletov) nevidim realny prinos v snahe prisposobovat vzhlad sirokym displejom, kedze coraz viac ludi pouziva skor mensie nez vecsie displeje
    a to ci vetikalne odscrolujem o trochu menej alebo o trochu viac nema velky dopad na usabilitu diskusneho serveru, kde scrollujem furt kvoli prezeraniu prispevkov
    KID_MCHUTT
    KID_MCHUTT --- ---
    Nyxi, prosím, udělej někde checkbox, do prémiovky, kterým se to bude dát vypnout, na tohle se fakt blbě zvyká.
    GURBON
    GURBON --- ---
    Kde najdu tlacitko kterym se vypinaj ty novy komedie?
    NYX
    NYX --- ---
    KOC256: no ja ocekaval a stale ocekavam hromady pripominek a ladeni, takze by se to predelavalo nanekolikrat. navic mam pocit, ze vetsina cizich skinu importuje forest a prepisuje ho, tj. tam se maximalne rozhodi barvy (jen je treba smazat cache). z pouzivanych skinu, ktere to delaji cele po svem, me napada snad jen mimo (ktere je neaktualizovane uz roky mam pocit) a ten grrr nebo jak se jmenuje.
    KRALIK
    KRALIK --- ---
    ZCR: to bude nejspis vada skinu. ja tam taky nic napsanyho nemam, ale presto vim, co posledni prazdny tlacitko (co vypada jak input) udela.

    muj skin opravim casem
    KONOPASLIK
    KONOPASLIK --- ---
    Ahoj, pokud má klub příliš dlouhý název, tak se zobrazí oříznutý, což je imho poněkud nešťastné. Myslím, že by to stačilo vyřešit jeho zmenšením na běžnou velikost textu, popř. jeho umístěním nahoru nad textbox i záhlaví (mluvím o stavu, kdy je záhlaví napravo).

    Přečuhující ikonka správce klubu taky nic moc, i když uznávám, že to je jen kosmetika.
    KOC256
    KOC256 --- ---
    Nebylo by dobré tak velké designové změny ohlásit předem vývojářům skinů aby na to dokázali reagovat a připravit se předem? Kdyby to bylo o týden později tak by se svět nezbořil a nemusel bych vidět rozpadlý web :(
    CLAVEN
    CLAVEN --- ---
    SHASHA_KRASTY: ja by som ti povedal, ale to by ma asi Nyx zabanoval...
    SHASHA_KRASTY
    SHASHA_KRASTY --- ---
    ROENICK: ano spravne, presne tyhle zmeny uz tu byly a jsou zase zpet... a ja sa pitam PRECO?
    SHASHA_KRASTY
    SHASHA_KRASTY --- ---
    Da se nejak vratit zase zahlavi nad okno s textem? Takhle je to naprosto nelogicky, vypada to hrozne a hlavne kdyz pisu text tak nepotrebuju videt zahlavi, chci videt minule prispevky abych vedel na co reaguju..
    MLEKAR_STEIN
    MLEKAR_STEIN --- ---
    snad jen, ze takto se u delsiho zahlavi nejsou prilis pohromade ovladaci prvky a
    <vybrane> a <smazat> a <provest> jsou daleko vpravo a jakoby se ztraci
    a vznika velka mezera mezi polem pro text ktere je s tlacitkem odeslat a nahled a pridat soubor a ostatnimi tlacitky ktere tvori vlastne listu, ktera se naopak hodne roztahne
    a k uvaze moznost vlastnost vypnout. :o))))))
    FATBOZZ
    FATBOZZ --- ---
    Instant No Button! Star Wars funnies FTW!
    http://nooooooooooooooo.com/
    HASH
    HASH --- ---
    jojo, dalsi feature, kterou vsichni chteli
    ROENICK
    ROENICK --- ---
    ja bych k tomu jeste dodal, ze uz nesnasim veskery netbooky a tablety a dalsi zarizeni, kvuli kterym Nyx stale komprimuje nyx vertikalne...myslel jsem, ze skryvacim zahlavim to skoncilo, ze jsme uz ziskali dost mista.

    osobne mam doma jeste 1600x1200 4:3 LCD a na nem to vypada fakt divne, zahlavi se zobrazuje vedle ale zaroven se moc nevejde. Pocitam ze v praci na fullHD 22" to bude lepsi, ale stejne mi vic vyhovoval puvodni system (ano je mi jasny ze si na to zase po case zvykneme, jako na vse..casto nic jinyho nezbyva :D)

    asi budu umyslne zmensovat browser ze stran, aby se to zalomilo... a jeste k tomu jedna vec - nyx zacal (alespon co tu jsem, od 2002) s vkladacim oknem nad zahlavim..pak se to predelalo a zahlavi bylo mezi vkladacim oknem a prispevky...rval jsem spolu s dalsima a odmital to prijmout, argumentoval tim, ze "zahlavi" musi byt z principu uplne nahore...a ted je tu zase zmena zpatky? :) tak pracne jsem si zvykl :) proc se i tohle meni, v pripade, kdy se stranka zalomi? nejde alespon tohle vratit na stav pred dnesni zmenou?
    NYX
    NYX --- ---
    ATOMINATOR: pardon, to plovouci okno jsem uz mel opravene, nahrane, ale zapomnel jsem to vymenit :) uz to funguje (zavre se odscrollovanim nahoru nebo escapem jako driv)
    ATOMINATOR
    ATOMINATOR --- ---
    Záhlaví zhodnotím jen jedním souvětím. Přišel jsem o různé užitečné linky, které občas správci do záhlaví umisťují a teď jsou zřejmě mimo displej mého počítače.

    Nicméně... Pokud někde v půlce stránky chci někomu odpovědět, tak modifikované plovoucí okno je fajn, ale když se rozmyslím a už mu nic poslat nechci, tak ho nemám jak zavřít a musím stránku refreshnout, pokud tam na něj nechci koukat.
    VACA
    VACA --- ---
    Já bych si taky dovolil reakci.
    V podstatě se tak nějak stotožňuji s tím co psal MERAK, já jsem se na to vlastně nesprávně ptal v dotazech k používání a byl jsem nasměrován do této diskuze..

    Tam jsi mi osvětlil že to počítá s šířkou obrazovky na které se to zobrazuje, když je dostatečně široká, tak se to seřadí vedle sebe, Já bych měl teď dotaz/ návrh, jestli by se ti eventuelně nezalíbilo, že by se to řadilo tak jak jsi to nově udělal /dostatečná šíře = vedle sebe/ s tím, že když na to není ten prostor co se do šířky týče, že by se to seřadilo jako postaru..
    Otázka je jak s tou ikonkou správce, je to asi síla zvyku, ale mám osobní pocit že jsi to měl před tím vychytaný, nějak mi to přišlo krásně přehledný, teď v tom trochu plavu, ale pravda že jsem to ještě neviděl na široký obrazovce, jenomže né všude, a né všichni mají širokou obrazovku...

    No nechci ti do toho zase moc kecat a tím tě zdržovat, vážim si tvojí práce a neustálé snahy inovovat.


    MERAK: no k tomuhle si zase myslím že opakující návštěvník má efektivní nástroj v nastavení: "záhlaví, která jsem již jednou viděl"
    SHEILA_B
    SHEILA_B --- ---
    DIVA: jaký máš skin? já http://napalm.sf.cz/grr/ a překrývá se mě to hrozně, mám obrázky ze záhlaví v textu a někdy i text přes text :(( nerada bych měla zelený nebo černý skin :/
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam