• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    TORInyx :: pripominky uzivatelu
    TOOMIX
    TOOMIX --- ---
    NYX: na to bych se vykašlal, ten html tag není tak těžkej, aby si ho někdo nezapamatoval ;) Ikdyž já to mám nabindovaný na myši
    VECTOR
    VECTOR --- ---
    NYX: tohle reseni ale predpoklada, ze beznej uzivatel je natolik linej, ze neni schopnej dat obrazek to html tagu.. ja bych se vyhnul dalsi automatizaci. vzdyt se na to da pouzit bookmarklet ci gm ci cokoli jineho.
    NYX
    NYX --- ---
    jinak nekdo se tu ted dozadoval doplnovani tagu k obrazkum, tak si rikam, co to udelat jak u youtube / vimea / soundcloudu apod...tj. kdyz je link na samostatnem radku, prevedl by se rovnou na obrazek, v textu by se nechaval byt. plus nejaky limit na velikost (at uz rozliseni nebo velikost souboru, pripadne oboje), nad kterou by se to ponechavalo jako link + limit na pocet odkazu v jednom prispevku, nad ktery by se to taky neprevadelo.
    NAVARA
    NAVARA --- ---
    NYX: co to nejdrive hodit na http://beta.nyx.cz ?

    NYX: ne ;)
    NYX
    NYX --- ---
    jinak to filtrovani podle palcu mam pripravene, v klubu o skinech je seznam zmen a nejak zitra to nahodim. upravil jsem tu stupnici, tak je tam ted 2,5,15,50,100, at to zatim lip pokryje ty extremni kluby.
    NYX
    NYX --- ---
    NAVARA: idealni :)
    NAVARA
    NAVARA --- ---
    NYX: no to je workaround pouzivany ted - vyfiltruju text a pomoci javascriptu zaskrtnu...
    javascript:%20(function%20(){for%20(i=0;i<document.topic.length;i++)%20{%20if%20(document.topic[i].name%20==%20'item_id[]')%20{%20if%20(document.topic[i].checked%20==%20true%20)%20document.topic[i].checked%20=%20false;%20else%20document.topic[i].checked%20=%20true%20;}}})()
    NYX
    NYX --- ---
    NAVARA: no tak to nepujde, leda bych to cele obesel tim, ze by vyber "zobrazene" jen zaskrtal vsechny checkboxy :)
    NAVARA
    NAVARA --- ---
    NYX: ale ja chci mazat vyhledane texty (napr. pri promazavani trollu), ne tvoj ugly hack ;)
    NYX
    NYX --- ---
    NAVARA: jak to muze trvat, kdyz po vyfiltrovani textu ani neni mozne zvolit "zobrazene" v tom selectu :) aspon ja to tam teda nemam :)
    NAVARA
    NAVARA --- ---
    NYX: afaik posledni co jsi psal mne, byl ten post dole - jestli jsi dosel k pricine, to uz nevim... kazdopadne to trva :)
    NYX
    NYX --- ---
    NAVARA: pcokat, tak ted jsem se na to chtel podivat a jsem hodne zmateny...mam pocit, ze vysledek byl, ze to nijak snadno opravit nejde a proto tam ta nabidka pro "zobrazene" vubec neni (kdyz filtrujes text) - unika mi neco? :)
    LALINA
    LALINA --- ---
    NYXI, prosím tě, mohl bys přehodit editovací sekci POD záhlaví? Aby "pracovní" část - tedy psaní a čtení příspěvků- byla jaksi vedle sebe a netrčelo mezi nimi záhlaví ? Nemá to žádnej smysla jenom to vadí při práci. Dík.
    NYX
    NYX --- ---
    jinak premyslim nad tim filtrem podle hodnoceni a predelani bude na dyl, tak tam jeste docasne hodim tu stavajici verzi s pevnou stupnici.
    NAVARA
    NAVARA --- ---
    NYX: uz jsem ti to reportoval pred rokem ;)

    (posta) OD: NYX --- --- 22:10:16 15.12.2011
    pravdepodobne to ignoruje filtr...budu muset nejak osetrit. vim, ze to driv fungovalo spravne...
    JACOB
    JACOB --- ---
    NYX: Pritelkyne to taktez casto pouziva. Treba v GIFech, aby si vyfiltrovala prispevky po 10ti a nemusela otvirat stranku s 90ti gifama najednou.
    THE_BALROG
    THE_BALROG --- ---
    NYX: Docela to používám, tak jednou, dvakrát týdně. Hlavně když se potřebuju z nových příspěvků prokliknout na nějakou reply, co není na aktuální stránce (a je v ní třeba obrázek, místo kterého se mi ukáže v náhledu reply jen ikona). Browserové tlačítko "zpět" mne pak vrátí na prvních deset (default?) příspěvků a já jsem ztracenej a musím zase mrsknout těch třeba 50 co bylo někde novejch.

    Mít tam od prvního kliknutí hned sto je mazec třeba v obrázkovejch galeriích, nebo v gifech.
    JACOB
    JACOB --- ---
    Asi drobna chyba - v nyxu v anglictine je varovani pri chybejicim odkazu v cestine ("odkazovany prispevek jiz neni v dabatazi"). Myslim ale, ze do nedavna to bylo v anglictine..?
    NYX
    NYX --- ---
    NAVARA: do kudlanky, otestuju. a zacalo to po prekopani zahlavi nebo se to delo uz predtim?
    NAVARA
    NAVARA --- ---
    NYX: kdyz vyhledam treba "@nyx nefunguje", zobrazi mi to 38 prispevku, vyberu "zobrazene smazat", tak to ma obcas tendenci wipnout poslednich parset prispevku, bez ohledu na predchozi vyhledavani
    NYX
    NYX --- ---
    NAVARA: trochu vic vysvetlit prosim, co nefunguje?
    NAVARA
    NAVARA --- ---
    NYX: no jestli opravis mazaci filtr podle zobrazenych postu, coby vysledku vyhledavani dle textu...
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam