• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    TORInyx :: pripominky uzivatelu
    KOC256
    KOC256 --- ---
    FERRYH: Minus muze taky znamenat jen nesouhlas. A nemusi tu hned kazdy plevelit cele forum.
    TARMAQ
    TARMAQ --- ---
    FERRYH: ne kazdej kdo ti da minus je hned troll ne? proste jen ty lidi davaj najevo souhlas/nesouhlas a o nejake reakce treba ani nestoji..
    KEJML
    KEJML --- ---
    PISTA1: Sledované - nastavení - ukazovat i bez nových příspěvků (odškrtnout)
    ALCATOR
    ALCATOR --- ---
    FATBOZZ: ... resp. zobrazovat až po nějaké další akci.

    Akorát to není úplně ideální a ta varianta "tuhle groupu diskuzí standardně nezobrazovat rozbalenou" by byla univerzálnější.
    FATBOZZ
    FATBOZZ --- ---
    bylo by mozny diskuzím dat flag nsfw a pak je třeba od 9-17 nezobrazovat?
    PISTA1
    PISTA1 --- ---
    ALCATOR: To už spíš zobrazovat jen sledovaný diskuze kde je novej příspěvek, jako to je v nyxdroidu :)

    Člověka s toho skrolování 300+ diskuzí po čase už pěkne bere ukazovák :D
    FERRYH
    FERRYH --- ---
    v tom pripade by melo bejt i plusovani anonymni, at to je ferove. Tohle mi proste smrdi... nemuzu si pomoct
    HARALD
    HARALD --- ---
    FERRYH: můžeš na mínusky nereagovat. naopak, je to systém trolly eliminující. místo vykecávání se mínuskují.
    FERRYH
    FERRYH --- ---
    :)) no to nemuzu, kdyz me nejakej troll treba ominusuje i beznej navrh na zruseni anonymity v minusovani (jako ted tady...) :O) a ja na to nemam jak reagovat, kdyz nevim KDO a proc to minusoval...

    proste je to pitomej system... sorry ale hodne nedomyslenej... zvyhodnujici trolly
    HARALD
    HARALD --- ---
    FERRYH: už to bylo, neosvědčilo se

    můžeš taky ty mínusky ignorovat.
    NYX
    NYX --- ---
    FERRYH: tak pokud si nekdo ulevi minusem, je to ta nejmene skodliva varianta, ne?

    ja si zkratka rikam, ze mit minusy neanonymni, muzou se zrusit uplne.
    FERRYH
    FERRYH --- ---
    NYX: mno to moc neodpovida na to me:
    bud at neni videt nic! nebo oboje!
    :))
    podle mne to tak ma byt... bud je anonymni oboje nebo ani jedno.
    A u te premiove mam takovej dojem, ze tam to docela otravuje - kdyz nekdo da minus, tak to ho to vyslovene varuje a odrazuje od toho dat ten minus... alespon co sem videl ve zkusebni verzi premiovky, a pak teda konstatoval ze tohle je na ho*** :)) k nicemu mi ta premiovka neni.

    krom toho me neprijde moc slusne preferovat a ukryvat ty Trolly a Nenavistniky, kteri tak radi anonymne nekomu svihnou minus jen proto ze nekoho nesnasej a pod...
    Fakt si mel v umyslu tyhle lidi odmenovat anonymitou? protoze to tak dopada... :O) podle me je uplne v poradku, ze si tihle lide dvakrat rozmysli davat nesmyslne minusy jen tak, jelikoz nekoho nesnasej, a lide by si mohli vsimnout ze to co dela neni uplne koser k prispevku. Minus pak bude mnohem spravedlivejsi, kdyz bude NEanonymni ... nebo at je anonymni oboje.

    Stavajici model proste podle mne zvyhodnuje anonymni Trolly aby sirili svou nechut k urcitemu useru(userum), ale nema spravny ucinek na bodovani toho ktereho urciteho prispevku... a o co teda jde? o hodnoceni osoby nebo o hodnoceni prispevku? tady se to podle me miji zcela ucinkem...

    zkousel si vubec co to udela? ja bych to zkusil, nejprve viditelne oboji, a kdyby to FAKT melo tak drastickej nasledek a pokles minusu by byl opravdu citelnej, tak bych pak zkusil anonymni oboje...
    VANEK
    VANEK --- ---
    SHEALA: Říká se prokrastinace a problém zjevně není v ní, nýbrž hrozbě vyhazovu nebo aspoň skandálu. (Ti procházející za zády musejí mít oči jako ostříž; neřeknu sjíždět NSFW obrázky, ale položky v seznamu běžným fontem?)
    SHEALA
    SHEALA --- ---
    ALCATOR: Nepomohlo by mít na doma a na praci dvě ID? Pokud o tom bude Nyx nebo admini vědět, a pokud to nebudeš používat na pruzení, ale zabránění prokrastrinace v práci...
    NYX
    NYX --- ---
    FERRYH: protoze pak vetsina lidi ten negativni hlas neda (asi 70% co jsem koukal naposledy) - takze volis mezi anonymni a zadnou negativni zpetnou vazbou. v premiovce si to muzes zapnout pokud te to trapi, ale realny efekt je ten, ze prestanes minusy dostavat (dotycny je upozornen, ze ten hlas bude videt)
    FERRYH
    FERRYH --- ---
    proc neni videt ten kdo prispevek uzivatele ohodnoti zaporne? a ten co kladne, tak je videt??
    to mi prijde dost hodne divne - bud at neni videt nic nebo oboje!
    NYX
    NYX --- ---
    ALCATOR: ty pohledy nevidim moc realne. ale reimplementaci toh sbalovani / rozbalovani mam uz v kudlance dlouho, tak snad se k tomu casem i dostanu.
    ALCATOR
    ALCATOR --- ---
    Zdravím, NYXi,

    Přál bych si mít možnost některé sledované diskuze standardně nezobrazovat po kliknutí na sledované a muset se k nim dostat přes nějaké "rozkliknutí" nebo přepnutí. Ideálně by každá skupina diskuzí (tak, jak jsem si ji sám nazval) měla nastavení "Defaultní zobrazení" s možnostmi "Úplně skrytá" (není vidět ani název skupiny), "Sbalená" (je vidět název, po kliknutí se rozbalí seznam diskuzí) a "Rozbalená" (jsou přímo vidět diskuze v té skupině). Varianta "Úplně skrytá" pravděpodobně není nezbytně nutná, protože obdobného efektu lze dosáhnout jejím přejmenováním na něco neutrálního.

    Cílem je poskytnout ochranu před náhodným zahlédnutím jinými lidmi, kteří prochází za zády.

    Alternativně umožnit definovat "pohledy" - například "Pracovní" a "Domácí", kdy v Pracovním by byly vidět diskuze, ze kterých čerpám v pracovním prostředí, a v Domácím pohledu je vidět všechno (nebo "všechno ostatní"). Mezi pohledy by se přepínalo například v horním menu diskuzí.

    Kromě toho, že to poskytuje tentýž efekt jako první návrh, tak to navíc nabízí určitou časovou úsporu těm, kdo mají opravdu hodně sledovaných diskuzí.
    NYX
    NYX --- ---
    HARDCABB: pisu si a opravim
    HARDCABB
    HARDCABB --- ---
    kdyz ted davam minus nekomu kdo ma zakazany palecky, po kliku na ten potvrzujici link jdu pres # na vrch viewportu - driv to tak nebylo. mozna nekde chybi return false nebo je spatne bindnutej event?

    (muzete to vyzkouset na mne)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam